E5200 اینتل
ضعیفه نه ؟ هنو درست و حسابی تستش نکردم فردا چنتا بازی بریزم ببینم فرم چقد میده![]()
E5200 اینتل
ضعیفه نه ؟ هنو درست و حسابی تستش نکردم فردا چنتا بازی بریزم ببینم فرم چقد میده![]()
پردازندتون بد نیست ، ولی اگه اورکلاکش کنید خیلی بهتره . مثلأ اگه فرکانسش به 3000-3200 برسه دیگه مشکلی داره و کاراییش ببسیار بالا می ره .
در مورد pci-e 1.1 هم زیاد نگران نباشید .
از اساتید میخام بگن که قیمت کارت 580 و 570 الان در تهران چنده؟کمترین قیمت رو بگین فرقی نمیکنه هر برندی باشه
در ضمن من میخام کازت 5870 رو عوض کنم و یکی از اینارو بخرم به نظرتون فرق چشمگیری در بازی کرایسی برام میاره یا نه؟
سیستمم هم اینه:
cpu:core 2 quad 6700
ram:4gb 1333
main: p4p43td
power:600 coler master
سلام عزیز
cpu رو یه نگاه کردی برای این کارت خیلی ضعیفه
همون 5870 خیلی خوبه . همین الان هم cpu تون برای 5870 ضعیفه![]()
خوب قبلا 285 gtx داشتم مافیا 2 فریم 31 میگرفتم اما با 5870 فریم 60 کامل میگیرم اگه cpu ضعیف بود فرقی نمیکرد ولی اونقدرا هم cpu که شما میگین تو کار گرافیک تاثیر نداره فوقش دو سه فریم اونم توی بازی gta که اساس کارش cpu هست
دوست عزیز منظور از ضعیف برای 5870 این نبود که خیلی ضعیفه اما واقعیت اینه که برای 570 و 580 همین الان با بهترین cpu هم شما فقط از 70 تا 75 درصدد از قدرت کارت 580 یا 570 استفاده می کنی اما cpu شما این دیگه خیلی خیلی ضعیفه گفتند تاثیر کمه اما نه دیگه تا این حد دیگه
Last edited by jack426; 04-03-2011 at 22:16.
خوب الام من بنچمارک cpu رو در بازی gta iv دیدم برای cpu من 52 فریم بود و بالاترین cpu هم 62 خوب چه فرقی میکنه که من core i 7 920 بگیرم به خاطر اینکه 3 فریم افزایش داشته باشم؟من میگم cpu اونقدرا هم تاثیر نداره اونم مثلا بازی call of duty فقط گرافیک میخاد اما توی بازی gta iv با قویترین کارت گرافیکا هم نمیشه بازی رو بازی کرد چون cpu های 4 هسته ای قوی میخاد
لینک بنچمارک رو بزار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب چی شد با این وضع همین cpu من جوابگو خواهد بود و با عوض کردنش فکر نکنم بیشتر از دو سه تا فریم افزایش پیدا بکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)