با گارنتی ؟
اگه گارانتی داره از کدوم شرکت ؟
با گارنتی ؟
اگه گارانتی داره از کدوم شرکت ؟
دوستان این گوشی قطعاتش خوب و فیکس هست ؟ درب باطریش لقی نداره ( این خیلی برام مهمه ) ؟
با گارانتی مایکروتل ایشالا فارسیش تکمیله دیگه ؟ کیبرد QWERTY فارسی هم داره ؟
کیفیت صدا در هدفونش چطوره ؟ باس و این حرفا داره ؟ اکولایزر چطور ؟
رو باطریش با استفاده نرمال میشه تا 3 روز حساب کرد ؟
کلا از خریدش راضی هستید یا پشیمون ؟
محدودیت حجمیو سایر دردسر های قدیمی سامسونگ در نصب جاوا که نداره ان شا الله ؟
ممنون از فن بوی های سامسونگ...
اتفاقا درب باطریش آنقدر سفت هستش که باز کردنش تو روزهای اول یکم مشکله.کلا درب طوریه که برخلاف نوکیا لق بشو نیستش.کلا مشکل از نظر طراحی و قطعات نداره.
با گارانتی مایکروتل فارسی شده هستش(البته بدون گارانتی هم هستش) اما فارسیش qwertyنداره وباید بجاش از عربیش(در حالتqwerty) استفاده کنی که البته گچ پژ نداره.اما کیبورد معمولیش فارسی شده هستش و مشکلی نداره.
کیفیت صدا در هدفون عالیه.
با استفاده نرمال تا 4-5 روز هم شارژ نگه میداره.اما اگه زیاد ور بری هر 2 روز باید شارژ کنیش.
محدودین نصب برنامه نداره.اما برنامه هاش فقط در مموری گوشی نصب میشن و در مموری کارت فقط می تونی آهنگ و فیلمو و دوربین و بلوتوث و دانلودهاتو بریزی(بازی و برنامه فقط در مموری خود گوشی).
برنامه هاشم باید مخصوص خود گوشی باشه(جاوای مخصوص s5230).که تو سایت های مختلف گذاشتن.
در کل با این قیمت ارزانی که داره فوق العادس.
باطریش خیلی خوبه. من جمعه پیش شارژ کردم تا الان هم جواب داده. هنوز یه خط از باطریش مونده.
فردا دوباره باید شارژ بشه. دقیقا یک هفته شارژ رو نگه داشت. کلی هم باهاش کار کردم.
دوستان در مورد خط افتادن رو درب باطری یکی از دوستان نظر داده بود ! خواستم ببینم چه جوریه قابش راحت خش میوفته یا خیر و اگه آره خیلی آزار دهنده و تابلوئه این خطو خشا یا خیر ؟
تاچ اسکرینش مناسبه ؟ در برابر یه گوشی مثه F480 یا هر گوشی تاچ دیگه ای میتونین مقایسش کنین ؟
اس ام اس زدن با توجه به سایز ال سی دی و المانها ( کاراکتر ها ) و سرعت پاسخگویی تاچ و... راحت و سریع هست ؟
مثه گوشی های ال جی پی دی اف و ورد فارسی رو باز میکنه ؟
کلا ازش راضی هستین ؟
اپرا مینی و تقویم های فارسی روش نصب میشن ؟ خودش تقویم فارسی داره ؟برنامه هاشم باید مخصوص خود گوشی باشه(جاوای مخصوص s5230).که تو سایت های مختلف گذاشتن.
در کل با این قیمت ارزانی که داره فوق العادس.
اگه مراقب باشی خط نمی خوره.من 2 ماه دارم وخط نخورده.
تاچش واقعا عالیه.اصلا یکی از بزرگترین نقاط مثبته گوشی تاچ عالیشه.
تاچش با اینکه مقاومتیه اما نسبت به لمس بسیار حساس و عالی عمل می کنه.
اس ام اس زدن باهاش خیلی راحت و سریع هست(در صورت استفاده از حالتqwerty ).
هم ورد و هم پی دی اف رو ساپورت می کنه.
اپرا و تقویمو من تست نکردم.
من تاحالا گوشی زیاد عوض کردم و به جرات می گم سامسونگ با این گوشی گل کاشته.
خوب ما گوشی رو امروز دادیم به صاحبش!
تو این 3 روز چند نکته جلب توجه میکرد!
اول شارژ باتریش که خارق العادست! (نسبت به نوکیا که تجربشو دارم) من این دو روز کلی ور رفتم اما هنوز شارژ اولیه باتری هست خالی نشده بود که بزنمش شارژ برای با اول!!
دوم تاچ خیلی خوب و راحتی کار با منوها
سوم کیفیت ال.سی.دی و اندازه بزرگ و عالی و نور پس زمینه بسیار خوب
و دسته آخر طراحی و کیفیت بدنه که بسیار چشمگیره با 170 تومن گوشیهای با این امکانات به این شیکی نیستن!
اما نقاط ضعف بیشتر نرم افزاریه: نبود کیبورد فارسی qwerty (از عربی میشه استفاده کرد) و نبود بازی که از سنسور شتاب سنج گوشی استفاده کنه.من به شخصه از فونت فارسی گوشی خوشم نیومد.صدای اسپیکر گوشی حالت بم نداره اما بلند و واضح هست.
موزیک پلیر گوشی کامل و راحت هست
از دوربینم چیز خاصی نمیشه گفت چون camera phone نیست این گوشی.
3 روز گوشی مردم دستت بود.هرچی امتحان داشتی کردی
![]()
کنجکاوی دارم دیگه
![]()
من هم اپرا نصب کردم هم تقویم 88 دارم
دیکشنری هم همون PMD معمولی رو نصب کردم وخیلی راحت از کیبورد مجازیش استفاده میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)