ولی من در ابتدای یک بازی همین علامت زرد رنگ را بر روی یکی از بازیکنانم که تو ترکیب 11 نفره بود دیدم
ولی من در ابتدای یک بازی همین علامت زرد رنگ را بر روی یکی از بازیکنانم که تو ترکیب 11 نفره بود دیدم
رونی جان اون کارت زرد یعنی که مثلا توی لیگ اسپانیا اگه یه بازیکنی 5 کارته بشه از یه بازی محرومه و زمانیکه بازیکنت 4 کارته میشه این علامت میاد. خلاصه یعنی اینکه اگه توی بازی بعدیش کارت زرد بگیره یه بازی محروم میشه.
سلام.
این علامت زرد یعنی بازیکن شما اگه یه کارت دیگه بگیره بازی بعدی محروم میشه.حالا اگه دیدین بازی بعدی مهمه تو اون بازی اون بازیکن رو بازی ندین که یه زمان کارت بگیره و بازی بعدی رو از دست بده.
خبر جدید...
از دیتا بیس اسامی بازیکنان + تاریخچه باشگاهها + قدرت (Ability) تکمیل شده.
اون لوگوها رو دانلود کردم بعضی ها کیفیت نداشت و بعضی ها هم قدیمی بودن.
لمپارد جان میتونی عکس بازیکنانی که درست کردی رو برام بزاری ببینم کدومها رو درست کردی ؟؟
Last edited by iranpes; 05-05-2010 at 12:09.
آقا من توی new centre یه دونه mail برام اومده که عنوانش اینه: fan shop must be renovated
بعد هم توی توضیحاتش گفته: your fan shop in spain must be renovated
کسی میدونه این یعنی چی؟ باید چیکار کرد؟
خب خوشبختانه پچ ما به سرعت در حال تکمیل شدنه.
آخرین تغییرات...
تنظیم قدرت پاها + پست بازیکنان + تکمیل کادر فنی تیمها + تاریخچه و رنکینگ تیمها در لیگ ایران + هفته بندی مسابقات(یعنی بازیها مثل لیگ برتر انجام میشه یعنی اگه سپاهان و پیروزی هفته آخر بازی کردن تو بازی هم همینطوریه).
یه سوال هر کروم از دوستان میدونه سریع جوابشو بنویسه/
لوگو لیگ برتر و جام آزادگان رو با چه اسمی باید تو داکیومنت بزارم.(مثلا برای لوگو پیروزی باید فایل رو با اسم 00A10009.tga ذخیره کنیم) حالا برای لیگها چه باید بنویسیم ؟
Last edited by iranpes; 05-05-2010 at 17:01.
همین مشکل رو که این دوستمون داره من 1 جور دیگه دارم ! وقتی فصل تموم میشه و فصل جدید میاد تو نقل و انتقالات هر بازیکنی که میخرم حتی بازیکنی که ملیتش با باشگاه یکیه جلوش 1 علامتی شبیه همین میاد به رنگ قرمز و اصلا نمیشه ازش استفاده کرد !
میدونین مشکلش چیه ؟
خب دوستان لباس تیمها + تنظیمات لیگ + تکمیل تیمهای لیگ 2 هم انجام شد.
یه سوال...
چگونه میشه 4 تا سهمیه برای ایران تو لیگ آسیا در نظر گرفت و اینکه باید چیکار کرد که در مسابقات آسیا تو یه گروه نیفتن ؟
من قصد دارم پچ رو همین فردا پس فردا بزارم واسه دانلود(البته هنوز خیلی کار داره تا یه پچ واقعی بشه) تا با نظرات و پیشنهادات شما پچ رو کاملتر بکنیم نظرتون چیه ؟
منم دقیقا نمیدونم اون عکس کره زمین روبروی اسم بازیکنا چیه. مثلا من 3 تا برزیلی توی تیمم دارم ولی فقط یکیشون این آرمو داره...کسی نمیدونه؟
خجالت نکشید، حرف بزنید یکم راه بیوفته!
منم خیلی دوست دارم این تاپیک راه بیوفته
از اون 3 تا بازیکن برزیلی 2 تاشون که اون آرم رو ندارن یعنی ملیت اروپایی هم دارن و اونی که ارم رو داره فقط ملیت برزیلی داره و بازیکن غیر اروپایی محسوب میشه.
راستی کسی جواب سوالهای منو نمیدونه؟
1- چگونه میشه 4 تا سهمیه برای ایران تو لیگ آسیا در نظر گرفت و اینکه باید چیکار کرد که در مسابقات آسیا تو یه گروه نیفتن ؟
2- لوگو لیگ برتر و جام آزادگان رو با چه اسمی باید تو داکیومنت بزارم.(مثلا برای لوگو پیروزی باید فایل رو با اسم 00A10009.tga ذخیره کنیم) حالا برای لیگها چه باید بنویسیم ؟
فکر کنم علاقمندان به این بازی فوق العاده تو ایران کمه(حیفه واقعا)
خب من picture سازی رو شروع کردم نظرتون چیه ؟
![]()
کارت عالیه... فقط بگو چطوری این پچ رو درست می کنید شماها... به منم یاد بدین!!!
اصلا این پچ دقیقاً یعنی چی؟ چطوری می تونی لباسای تیما رو درست کنی؟ یا مثلا چطوری می تونی لیگ آزادگان رو اضافه کنی؟
مثلا الان ایران فقط لیگ برتر رو داره توی بازی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)