تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 89 اولاول ... 34349505152535455565763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 887

نام تاپيک: تمامی مسائل و مباحث مربوط به هـک کنسول Xbox 360 (فقط اینجا)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

نه اجرا میشن ولی باید پچ شده باشن.در ضمن اگهdea.binکنسولت آبدیت شده باشه باید تایتل آبدیت کنی و کش کنسول رو پاک کنی.در آخر اگه اجرا نشد میتونی به lt+3هم آبدیت کنی(البته اگهdea.binات عوض شده باشه)
    سلام
    دوست عزیز من منظورم این بود که همون روش پچ کردن رو واسه بازی های A.P 2.5 واسه lt+2 رو بهم نشون بدی و این که از کجا بدونم dea.bin دستگاه آپدیت شده یا نه و همینطور آیا تایتل آپدیت کردن و پاک کردن کش کنسول واسه خوده دستگاه و اجرای بقیه بازی ها موردی رو به وجود نمیاره و اینو بگم که من اصلا لایو نمیرم و در آخر هم عذر خواهی میکنم که سوالاتم این قدر طولانی و غیر حرفه ای هستش ( باور کنید از جواب هایی که شما دوستان عزیز از جمله داداش ساجد با دقت و حوصله میدین بسیار لذت میبرم و واسه همه آرزوی تندرستی دارم )
    Last edited by amin200200; 27-12-2011 at 18:39.

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز من منظورم این بود که همون روش پچ کردن رو واسه بازی های A.P 2.5 واسه lt+2 رو بهم نشون بدی و این که از کجا بدونم dea.bin دستگاه آپدیت شده یا نه و همینطور آیا تایتل آپدیت کردن و پاک کردن کش کنسول واسه خوده دستگاه و اجرای بقیه بازی ها موردی رو به وجود نمیاره و اینو بگم که من اصلا لایو نمیرم و در آخر هم عذر خواهی میکنم که سوالاتم این قدر طولانی و غیر حرفه ای هستش ( باور کنید از جواب هایی که شما دوستان عزیز از جمله داداش ساجد با دقت و حوصله میدین بسیار لذت میبرم و واسه همه آرزوی تندرستی دارم )
    خوب برای پچ کردن بازی باید باlt+1.91پچ کنی که همون پچ روی lt+2هم جواب میده+آموزش پچ کردن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوب اگه لایو نمیری و داشبر14699(همین آخرین)رو نداریdea.binات عوض نشده.
    تایتل و کش هم برای بازی ها مشکل به وجود نمیاره(لازم به زکره این دو روش برای کنسول هایی هست کهdea.binشون عوض شده پس اگهdea.binات آبدیت نشده نیازی به این کار نداری)
    در آخر بگم وضیفت و تنها انتظارمون اینه که تو فروم فعال باشید و اطلاعاتی رو که الان به شما میدم شما به بقیه بدید

3. 2 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    یک سوال ذهنمو مشغول کرده ..
    من ارکید دارم با LT1.6 داشبورد ماله 7 8 ماه پیشه.

حالا میخوام LT3 بزنم .اول LT3 نصب کنم بعد این اپدیت جدیده 2.0.14699 --------- LT پاک میشه ؟ مشکل پیش میاد؟
    چون می خوام فقط درایو بفرستم تهران برای LT3
    Last edited by m jax; 29-12-2011 at 14:30.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان وضعیتABGX360ورژن1.0.6رفت رویIN TESTING.
    حتما همونطور که میدونید این برنامه بای پچ کردن بازی ها متناسب باCFWهاست و این نسخه جدید میتونه بازی هارو برایLT+3پچ کنه.لازم به ذکره این کار به طور دستی انجام پذیر بود ولی این برنامه به طور خودکار کار رو انجام میده.

--------------------------------------------------------
    سلام
    یک سوال ذهنمو مشغول کرده ..
    من ارکید دارم با LT1.6 داشبورد ماله 7 8 ماه پیشه.

حالا میخوام LT3 بزنم .اول LT3 نصب کنم بعد این اپدیت جدیده 2.0.14699 --------- LT پاک میشه ؟ مشکل پیش میاد؟
    چون می خوام فقط درایو بفرستم تهران برای LT3
    اول باید فریم ویر استوک بریزید بعد داشبرد بعدlt+3این بهترین و درست ترین روش هست حالا اگه استوک نریزید و بعدlt+3آبدیت داشبرد کنید کپی خور نمیپره ولی احتمال فلگ شدن هست
    Last edited by s.j-rez; 02-01-2012 at 13:15.

6. 2 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض سوال در مورد -- ایکس باکس

دوستان سلام
    پسر من یک xbox داره و یک بازی جدید براش آوردن PES 2012 گویا موقع نصب ازش خواسته که باید آپدیت بشه و اونم زده yes بعد منو صدا کرد دیدم که آپدیت از روی سی دی اجرا نمیشه، گشتم توی اینترنت و یک سایت خارجی دیدک یک فولدری رو برای دانلود گذاشته بود که از طریق فلش مموری تونستم مشکل ایکس باکس رو حل کنم! ولی از بعد از اون دیگه سی دی های کپی رو اجرا نمیکنه! انگار که سی دی تصویری داخلش گذاشتی!

لطفا یکی به داد من برسه که پسرم دیگه برام اعصاب نزاشته! دائم داره گریه میکنه! اینجا هم بازیهای XBOX اورجینال خیلی گرونه و من نه میتونم کنسول رو ببرم بدم به کسی که دوباره کپی خورش کنه و نه از پس خرید بازی های اورجینال بر میام!!!!!

اون چیزی که دانلود کردم و با فلش مموری زدم پشت ایکس باکس یک فوادری بود به نام $systemupdate حجمش هم
    بعد از آنزیپ کردن 100 مگ

خیلی ممنونم

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ABGX360 1.0.6 RELEASED.

همونطور که چندی پیش اعلام شد این برنامه برای پچ کردن بازی های به طور خودکار برایLT+3عمل میکنه.
    وضعیت این برنامه توسط ناشر رسمی آن ازIN TESTINGبهRELEASEDتغییر کرده و هم اکنون این برنامه قابل دانلود و استفاده میباشد:

لینک دانلود برنامه:

شایان ذکر است روش پچ کردن به روال گزشته است و نیازی به تغییر نیست+میتونید از آموزش زیر استفاده کنید:

سایت اصلیc4eva:

--------------------------------------------------------------------
    دوستان سلام
    پسر من یک xbox داره و یک بازی جدید براش آوردن PES 2012 گویا موقع نصب ازش خواسته که باید آپدیت بشه و اونم زده yes بعد منو صدا کرد دیدم که آپدیت از روی سی دی اجرا نمیشه، گشتم توی اینترنت و یک سایت خارجی دیدک یک فولدری رو برای دانلود گذاشته بود که از طریق فلش مموری تونستم مشکل ایکس باکس رو حل کنم! ولی از بعد از اون دیگه سی دی های کپی رو اجرا نمیکنه! انگار که سی دی تصویری داخلش گذاشتی!

لطفا یکی به داد من برسه که پسرم دیگه برام اعصاب نزاشته! دائم داره گریه میکنه! اینجا هم بازیهای XBOX اورجینال خیلی گرونه و من نه میتونم کنسول رو ببرم بدم به کسی که دوباره کپی خورش کنه و نه از پس خرید بازی های اورجینال بر میام!!!!!

اون چیزی که دانلود کردم و با فلش مموری زدم پشت ایکس باکس یک فوادری بود به نام $systemupdate حجمش هم
    بعد از آنزیپ کردن 100 مگ

خیلی ممنونم
    خوب ببینید نه نیازی هست که بازی اورجینال بخرید و نه اینکه بدید کپی خورش کنن(البته این کار باید انجام بشه ولی خوب خودتون هم میتونید انجام بدید)
    ببینید اون داشبرد خاصیت اش اینه که فریم ویر شما رو فلش کنه به استوک.در واقع یعنی از کپی خور درش بیاره تا دیگه بازی های کپی اجرا نشه.
    حالا برای اینکه کنسول شما دو باره کپی خور بشه باید یه سری کار هارو انجام بدید.
    برای اینکه بهترین چیز رو برای شما پیشنهاد کنم اول چند تا سوال ارتون میپرسم بعد بهترین گزینه رو معرفی میکنم.
    اول باید بفهمید ورژن داشبردتون چیه برای این کار مسیر زیر رو از چپ به راست دنبال کنید(برید به اون قسمت ها)
    SETTING-SYSTEM-CONSOLE SETTINGS-SYSTEM INFO
    بعد کدی که جلویDنوشته رو بگید.
    بعد هم لازمه که بگید ایکس باکستون چه مدلیه؟
    قیافه کنسول چه شکلیه؟

سمت پچی هست یا راستی؟
    اگه سمت چپی هست چه رنگیه؟
    بعد از اینکه به سوالات جواب دادید باید درایو رو شناسایی کنید که روششو بعد جوابتون باید بگم .
    و در آخر آموزش ریختنLT+رو برای کنسولتون بهتون معرفی میکنم(کپی خور مجدد)
    به پسرتون هم سلام بنده رو برسونید:-BD
    Last edited by s.j-rez; 03-01-2012 at 17:16.

9. 2 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خیلی از لطفتون ممنونم
    توی اون یکی پست جوابها رو براتون نوشتم حالا فقط بهم بگید کجا ادامه بدم؟ اینجا ادامه میدیم یا همون جا؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام و واقعا ممنونم از اینکه راهنمایی میکنید

اول اون سیمی که گفتید رنگش زرد هستش، در مورد بازی کپی من به دو صورت تهیه میکنم گاهی اوقات دوستانی که از ایران میان میارن و گاهی هم از اینترنت دانلود میکنم و روی DVD DL کپی میکنم.

راستی مقداری که گفتید جلوی حرف D نوشته هم کاملش اینه:

D: 2.0.13599.0 - K: 2.0.13599.0 (BK: 2.0.1888.0)

بازم ممنون
    خیلی از لطفتون ممنونم
    توی اون یکی پست جوابها رو براتون نوشتم حالا فقط بهم بگید کجا ادامه بدم؟ اینجا ادامه میدیم یا همون جا؟
    اصلش باید اینجا ادامه بدیم همینجا هم ادامه میدیم.
    ببینید الان شما بایدLT+بریزید روی کنسول.ولی مهم اینه که کدوم ورژن رو بریزید.به نظر من با توجه به اینکه دسترسی زیادی به بازی های کپی ندارید و همون بازی هایی هم که قبلا داشتیم غنیمته و اگهLT+3بریزیم ممکنه چند تا از اون بازی ها اجرا نشه(بازی های دارای قفلXGD3 وAP2.5)توصیه میکنم LT+2بریزید.اگه تا حالا لایو نرفتید بهترین گزینه برای شما LT+2از اون استفاده کنید.
    این آموزش ریختنLT+برای کنسول شماست:
    این آموزش بالایی کامله ولی بعضی جاها عکس هاش نیست برای اون جاها از این تاپیک استفاده کنید:
    فقط یک نکته اینم اینکه هر سوالی با آموزش داشتید تو همون تاپیک که برای آموزش دادم مطرح کنید.
    به جای استفاده ازLT+1.91و ورژن قدیمی جانگل فلشر که اونجا لینک داده از این فایل ها که من میزارم استفاده کنید:
    جانگل فلشر1.91:

LT+2:

12. 2 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض pes2012

همون داستان قدیمی
    منم yes زدم
    حالا توی تلم یعنی باید آپدیت کنم ؟
    یا راه فرار داره؟
    اگه باید آپدبت کنم از کجا بگیرم؟
    با تشکر

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

کسی اینجا کنسولشو RGH کرده !؟
    جایی رو می شناسین که این کار رو انجام بدن ؟
    اگه آره چند میگیرن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •