از دوستان کسی مافیا 2 رو روی hp 2170 یا2020 اجرا کرده؟بازی چه جوری رو لپ تاپتون اجرا میشه؟
از دوستان کسی مافیا 2 رو روی hp 2170 یا2020 اجرا کرده؟بازی چه جوری رو لپ تاپتون اجرا میشه؟
دوست عزیز نصفی از سوالاتت هم مربوط به اینجا نمیشه و من از پاسخ دادن به اونها امتناع میکنم اما در مورد بازی : نه گرافیک خوبیه نه بد میتونی بازیهایی رو که نام بردی رو روی رزولوشن متوسط با خاموش کردن aa و امثال اون بازی کنی.
بچه ها بین vaio-eb17fg و vaio f 115 fm/b کدوم برا بازی بهتره؟
در کل به جز بازی کدومشون رو به عنوان لپ تاپ پیشنهاد میدید
بر خلاف نظر خیلی از دوستان که فقط گرافیک رو نگاه میکنن و در مورد بازی تصمیم میگیرن؛ ولی در برخی بازی ها تفاوت فریم با یک کارت گرافیک ولی سی پی یو آی 7 در مقایسه با آی 5 بیش از 10 فریم بر ثانیه اس؛ یعنی خیلی! پس سری ای بی با گرافیک بهتر 5650 ولی سی پی یو آی 5 در مقایسه با اف 115 با گرافیک پایین تر 330 ولی سی پی یو قوی آی 7 و 6 گیگ رم؛ زیاد عملکرد بهتری نداره تا جایی که در بازی هایی که از سی پی یو بهره زیادی میبرن مثل بازی های استراتژی اف 115 عملکرد بهتری داره...
در کل به نظر من به علت امکانات فراوان و عملکرد مسلم بهتر سری اف در تمامی کارها غیر از بازی این سری معقول تره.
ما با دوستان اجرا کردیم رو رزولوشین های مختلف و به مشکلی بر نخورد و اجرا کرد راحتاز دوستان کسی مافیا 2 رو روی hp 2170 یا2020 اجرا کرده؟بازی چه جوری رو لپ تاپتون اجرا میشه؟![]()
کاملا با حرفت موافقم.فقط یه نکته ی باریکتر از مو این وسط جا میمونه به نام دایرکت ایکس 11 که بر و بچز گیمر خبر دارن که تفاوت 10 و یازده یه جورایی تفاوت بین زمین و زیر زمینه.
من واقعا از سیاست سونی تو نصب کارت گرافیک تو لپ تاپ بدم میاد.خوبه کامپیوتر رو آدم نباید اسمبل شده بگیره وگرنه سر اون هم همین برنامه بود!معلومه با زرنگی تمام و شامه قوی دارن این کار رو میکنن.
ولی خوب چه میشه کرد!
دوستان من4 assasins creed 1 ,batman alkham ,residentevil 5 ,street fighter IV,prince of persian رو با با بالاترین جزئیات بازی کردم![]()
بازی cod-mw2 روی dv6 2064 ca با کانفیگ زیر :
AMD Turion II ultra m640 2.6 ghz 2 mb cache (2 CPU's)
ATI Radeon HD 4650 1 gb Dedicated
4 gb ddrIII ram
همه چیز روی on و تکسچر ها روی extra و AA روی 4x .
min frame : 16
max frame : 62
avg fps : 46.884
منظورت چيه؟
سلام
آیا اجرای بازیها در رزولوشن بالا در لپ تاپ ها با باطری و بدون باطری فرقی در اجرای روان بازی دارد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)