سلام
من ریست کردم گوشی رو ( با همون کدی که [aghamajid1369] گفتن : 12345 )
ولی یه مشکل اساسی :
مموری کارتم Unlock Code می خواد !!!! اینو چکار کنم دیگه ؟؟؟؟؟
قفل شده مموری کارتم
.
لطفا جواب بدین
سلام
من ریست کردم گوشی رو ( با همون کدی که [aghamajid1369] گفتن : 12345 )
ولی یه مشکل اساسی :
مموری کارتم Unlock Code می خواد !!!! اینو چکار کنم دیگه ؟؟؟؟؟
قفل شده مموری کارتم
.
لطفا جواب بدین
هنوز هم مشخص نشد که چرا اون shortcut ها رو صفحه پنل 5530 پرید!! هم واسه من هم واسه شما ها که تو صفحه های قبل هم گفتین!
عزیز unlock code رو هم 12345 بزن ببین میشه
پرید؟؟
چجوری؟؟؟
شاید خودتون از قسمت Home screen حذفش کردین.
خودم جواب می دم ....
من مشکلم به طور کامل حل شد :
اینم راه حل کلی واسه وقتی که تو صفحه اصلیتون ، Shotcut ها و دو گزینه ی Telephone و Contect ناپدید یا غیر فعال می شن :
قبل از انجام مراحل زیر ، از تمامی اطلاعاتی که نمی خواید از بین بره ( احتمال از بین رفتنش هست ) ، یه بک آپ می گیرد
1- وارد بخش File Manager گوشی و قسمت Back up (بک آپی از مخاطبین ، اس ام س ها و تنظیمات و ... می گیره ) میشید ، از طریق گزینه ی Option ، Back up now رو می زنید تا شروع به بک آپ گیری کنه ...سپس گوشی رو به کامپیوتر وصل کرده ، پوشه ی Back up رو که توی مموری کارتتون هست ، روی هارد کامپیوتر کپی می کنید )
2- از طریق کامپیوتر ، کپی یا بک آپ از تمامی اطلاعات مموری کارتتون میگیرید ( البته درصورت نیاز تون )
.
.
می رسیم به مراحل ریست و ...
1- ابتدا سه تا کلید قرمز + سبز + دکمه دوربین رو به طور همزمان فشار میدیم
2- کد #7370#* را شماره گیری می کنید و YES رو می زنید.
3- در قسمت درخواست Lock Code ، اگه از حالت پیش فرض درش نیاوردین ، کد 12345 رو وارد می کنید
گوشی ریستارت می شه و وقتی کارتون رو درست انجام دادید که بخش Region (منطقه ) ظاهر بشه و ایران رو انتخاب کنید ، همچنین تنظیمات تاریخ و ساعت
و بلافاصله بعد از تنظیمات مربوطه ، ممکنه مموری کارتتون قفل بشه و ازتون Unlock Code بخواد
من راه حلی که برای این بخش پیدا کردم و روی گوشیه من ( 5530 )جواب داد اینه :
در این بخش Cancel رو می زنید ...
وقتی گوشیتون بالا اومد ، به بخش File Manager و درایو مربوط به مموری کارت ( E ) مراجعه می کنید.
از طریق گزینه Option ، مموری کارت خودتونو Format می کنید ...
در این مرحله مموری کارتتون به طور کامل فرمت می شه ، و حالا گوشیتونو ریست کنید
حالا هم قفل مموری کارت باز می شه و هم مشکل اصلیمون
.
اما برای باز یابی اطلاعات :
فکر کنید گوشیتون تازه خریدین :
گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنید :
پوشه ی Back up که بالا توضیح دادمو توی مموری کارت کپی می کنید ( به همراه اطلاعاتی که کپی یا بک آپ گرفتین و... )
وقتی کار تبادل فایلاتون تموم شد ، ارتباط گوشیتونو قطع کنید .
حال به بخش File Manager و قسمت Back up وارد شید و از قسمت Options ، گزینه ی Restore رو بزنید ، و بک آپایی که می خوایید رو تیک بزنید و در آخر ok
.
.
به همین راحتی
دوست عزیز این مشکل دیر یا زود برای شمام می افته ، نه به تنظیمات home Screen مربوط می شه ، نه به ویروس نه به چیزه دیگه ای ...
راه حلشم که خودم با هزار جور بدبختی پیدا کردم رو نوشتم ...
خیر !
اما مشکل من وقتی اتفاق افتاد که هر دوی اینها فعال بودن ! پس ربطی نداره! امیدوارم یه مشکل همه گیر و ضعف تو 5530 نباشه
دوستان سلام من تو انتخاب بین 5800 و 5530 تردید دارم.به نظرتون نسبت به قیمت کدوم با صرفه تره؟امروز حتما میخرم
دوستان قاب اوریجینال این گوشی را بیرون میفروشن . ؟
چون قاب اصلی من افتضاح شده از بس دور ال سی دیش رنگ هاش پریده . میخام عوضش کنم .
سلام به همه
دوستان من هنوز نتونستم با گوشيم به اينترنت وايرلس متصل بشم چون هروقت ميخوام اينكارو بكنم، ميگرده و شبكه رو پيدا ميكنه ولي ميگه enter WEP key... حتي وقتي رمز عبوري كه خود همون شركت يا مغازه گذاشتن رو وارد ميكنم بازهم همينو ميخواد.
حالا اين WEP key چيه؟ از جايي كه گوشي رو خريده بودم هم پرسيدم نميدونست![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)