تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 61 اولاول ... 343495051525354555657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 601

نام تاپيک: سریال رستگاران

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض با رونـاک درباره رونـاک

با «روناک یونسی» در یک کافی‌شاپ قرار گذاشتیم، زیاد به مصاحبه اظهار تمایل نمی‌‌کرد، چرا که از زمان پخش «رستگاران» سایت‌ها، خبرگزاری‌ها و نشریات از او زیاد نوشته بودند. با این حال از او خواستیم که کمی اطلاعات در مورد زندگی شخصی‌اش به ما بگوید، تا برای خوانندگانمان از او بیشتر بنویسیم، دقایقی صحبت کردیم و عکس‌هایی هم انداختیم، در خلال صحبت متوجه شدیم علاقه وافری به حافظ دارد، شخصیت روناک مثل خجسته مجموعه رستگاران، جدی است، خیلی رک صحبت می‌کند و نظرش را بدون رودربایستی به طرف مقابل می‌گوید، از او خواستیم تا برای خواننده‌های خانواده‌سبز با دست‌خط خودش مطلبی بنویسد که در پاسخ گفت: چی بهتر از فال حافظ... حافظ را باز کرد و فالی گرفت و آن را با دست‌خط خودش نوشت، اما زمانی که فال را باز کرد، یک لحظه مکث کرد و گفت: نگاه کن تو رو به خدا، نام «خجسته» در این فال آمده است! عجیب نیست و بعد برایمان نوشت و زمزمه کرد، حضرت حافظ سروده است:
    ● متولد دی‌ماه
    «روناک یونسی» دی‌ماه سال ۱۳۵۹ در تهران به دنیا آمد، او دوران دبیرستان را در رشته گرافیک گذراند و لیسانس طراحی صنعتی از دانشکده هنر و معماری دارد. مثل همه دخترهای ایرانی، عاشق خانواده‌اش است و عاشقانه به پدر و مادرش عشق می‌ورزد، می‌گوید: «موفقیت‌هایم را مدیون راهنمایی‌های درست پدرم هستم.»
    مادر روناک، فرهنگی است و مدیر دبیرستان دخترانه می‌باشد، خانواده یونسی چهار فرزند دختر دارند، که روناک فرزند اول این خانواده است، او سه خواهر کوچکتر از خودش دارد که همگی آنان تحصیلات دانشگاهی دارند.
    ● دوران کودکی
    خاطرات زیادی از دوران کودکی خود ندارد، به جز اینکه بسیار شیطون بوده و خرابکاری زیاد می‌کرده، اما از آنجا که مادرش شاغل بود، مراقبت از خواهرانش را همیشه برعهده داشته به همین دلیل از کودکی شخصیت استقلال‌طلبی در او به خوبی نمایان بوده ضمن اینکه خانه‌داری و آشپزی را از همان روزهای نوجوانی به خوبی فراگرفته است. او با اینکه شیطون و پر شر و شور بوده اما بچه درسخوانی هم بود. معمولا بابت یک موضوع، جلوی دفتر دبیرستان می‌ایستاد، اما چون شاگرد زرنگ بوده، از خطایش چشم‌پوشی می‌کردند. می‌گوید: به خاطر تقلبی که در امتحان به دوستم رسانده بودم، سه روز اخراج شدم و نمره‌ام صفر شد.
    ● دانشگاه
    به محض اینکه دیپلمش را گرفت، وارد دانشگاه نشد، بلکه وقفه‌ای در آن به وجود آمد، چرا که در مدرسه به تدریس نقاشی و خطاطی می‌پرداخت تا اینکه سرانجام تصمیم گرفت دانشجو شود و در رشته مهندسی طراحی صنعتی پذیرفته شد. هنر را کماکان دنبال می‌کرد، فیلم می‌دید، تلویزیون تماشا می‌کرد و... تا اینکه یک روز یکی از دوستانش که از علاقه او به هنر آگاه بود، به او پیشنهاد کرد که برای بازی در یک فیلم سینمایی تست بدهد و ابتدا عکسش را به گروه سازنده نشان بدهد، اما او نسبت به این کار بی‌میل بود و ناامید... «تصور نمی‌کردم، اتفاقی بیفتد، اما برخلاف انتظار، فردای همان روز تماس گرفتند و از من دعوت کردند که به دفتر فیلمسازی بروم، آنجا بود که برای اولین بار قاسم جعفری را دیدم.»
    او به آنجا رفت و به دورخوانی مشغول شد در پایان دورخوانی گروهی، همان روز انتخاب شد، برایش باورکردنی نبود، مراحل پیش تولید به سرعت سپری شد و او حالا می‌دانست که باید در فیلم «گرگ و میش» به کارگردانی قاسم جعفری بازی کند. این اولین تجربه هنری او بود. تجربه‌ای که خیلی غیرمنتظره پیش آمد... بازی در یک فیلم سینمایی ساخته یک کارگردان مطرح آن هم در نقش اصلی. نکته مهم در مورد این بازیگر بااستعداد این است که تحصیلات و آموزش بازیگری ندارد، اما بازیگری را به صورت تجربی آموخته و حتی به کلاس‌های بازیگری هم نرفته است، اما سعی کرده در کار همیشه با چشمانی باز و گوش‌هایی شنوا، عمل کند و از تجارب پیشکسوت‌ها بهره بگیرد. همین امر باعث شد تا در سریال رستگاران، برای حضور در نقش خجسته، انتخاب اول باشد.
    ● اولین سریال تلویزیونی
    «روناک یونسی» پس از حضور در فیلم سینمایی گرگ و میش در چند فیلم تلویزیونی هم بازی کرد، تا اینکه رسید به سریال «گل‌های گرمسیری» که در نقش مرضیه ایفای نقش کرد، در آن سریال هم او مقابل آتیلا پسیانی بازی کرد، پسیانی در آن مجموعه در نقش پدر شوهرش را بازی کرد، بازی خوب او باعث شد تا نگاه‌ها به سمت او معطوف شود تا جایی که «یونسی» هم‌اکنون، بازیگری را مهم‌ترین دغدغه‌اش می‌داند. او تشنه تجربه کردن نقش‌های متفاوت است و دوست دارد با کارگردان‌های مختلف همکاری کند و به دانسته‌های خود بیفزاید.
    ● دل‌مشغولی‌های روناک
    «روناک یونسی» مثل هر بانوی ایرانی به کار در خانه علاقه دارد، آشپزی خوبی دارد و از دوران نوجوانی آن را جدی می‌گرفته است، فیلم دیدن و مطالعه و شعر خواندن را خیلی دوست دارد، می‌گوید؛ خواندن اشعار حافظ به من آرامش می‌دهد.از نوجوانی به ورزش علاقه داشته و شنا و بسکتبال را تقریبا به شکل حرفه‌ای ادامه داده... اصولا به ورزش‌هایی که پای توپ، وسط است را به ورزش‌های دیگر ترجیح می‌دهد و از آن به عنوان بهترین تفریح یاد می‌کند. به موسیقی سنتی علاقه دارد و ساز موردعلاقه‌اش سنتور است، به صدای شهرام ناظری علاقه دارد .او ۵سال پیش ازدواج کرده و در محله کامرانیه تهران زندگی می‌کند.

2. 5 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

ربکا جان سپاس از مطلب مفیدت...

من روی جلد یه مجله ای خوندم که روناک یونسی: من و احمدرضا واقعا زن و شوهر هستیم...

خواستم بدونم راسته؟؟؟

4. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

ربکا جان سپاس از مطلب مفیدت...

من روی جلد یه مجله ای خوندم که روناک یونسی: من و احمدرضا واقعا زن و شوهر هستیم...

خواستم بدونم راسته؟؟؟
    بله اون روز هم تو برنامه تلویزیونی خود روناک گقت دیگه ...احمدرضا هم اونجا بود با اینکه یه کم خجالتی بود ....

این سریال هم به خوبی و خوشی تموم شد ........
    دست سیروس هم درد نکنه .....

6. 2 کاربر از behnam_tr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

بالاخره تموم شد
    این دم آخر هم که زنده شدش(احمد رضا)
    1 دیالوگ هم نگفت!@

8. این کاربر از a1000a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خیلی خوشحالم که حتی یه قسمت هم از این فیلم ندیدم
    واقعا حالم از فیلمای سیروس بهم میخوره.همشون به طرز ابلهانه ایی احمقانه هست

10. 3 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

بله ما هم فقط قسکت آخر + سر جمع یه قسمت رو دیدم
    و خیلی خوشحالیم که وقت گران مایه را پای این فیلم به هدر نداده ایم

لامصب همه فیلمش عزاست ...هیچ فرقی بین لحظه عزا با غیر عزا نیست

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

خدا رو شکر... تموم شد! خیلی سریال باحالی بود...! یه جنگ اعصاب حسابی...

خیلی خوشحالم که حتی یه قسمت هم از این فیلم ندیدم
    واقعا حالم از فیلمای سیروس بهم میخوره.همشون به طرز ابلهانه ایی احمقانه هست
    سریال های پیشین سیروس - بویژه سریال نرگس - واقعا مزخرف و احمقانه بودن. اما از بعد از سریال الیاس ( شرمنده اسم شیطونه یادم مونده! ) کارش بسیار خوب شده..!

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خدا رو شکر که تموم شد
    اون قسمتی که پسره و دختره تو ماشین داشتن دعوا میکردن چنان رفت رو اعصابم که نزدیک بود کنترل رو پرت کنم به تلویزیون

دیشب وقتی دیدم نوشت فردا قسمت آخر ، از خوشحالی نزدیک بود گریه کنم !!! : د ی

14. 2 کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali_vdo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت کشور

پيش فرض

من کامل سریال رو ندیدم
    اما قسمت آخر اجر کل سریال رو نابود کرد !
    خصوصا اون تیکه که خجسته دردش میگیره و احمدرضا هم دستش تکون میخوره !
    واقعا از این مذخرف تر نمیشد
    همه هم آخر بازنده شدن به جز احمدضا و زنش ! ( دقیقا برعکس شد )
    خوشحالم که کل این سریال رو ندیدم ...

16. این کاربر از Ali_vdo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال گل مریم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

نمیدونم چرا ولی انگار گفتن اینکه من این فیلم رو ندیدم و اه اه کردن کلاس داره
    اگه داره خب به ماهم بگین

همه از اول سریال هی میان میگن من ندیدم و من حالم از فیلم ایرانی بهم میخوره ولی کوچکترین صحنه رو میدونن و دربارش اظهار نظر میکنن
    من خودم هم فیلم لاست رو دیدم هم خیلی فیلم دیگه ولی فیلمای ایرانیم میبینم وفکرنمیکنم کسر شانم باشه دیدن این فیلم ها

18. 6 کاربر از گل مریم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •