ممنون
برای بازی با XBOX کدام مناسبتر است؟
در ضمن آیا پاناسونیک V10 و Z10 وارد ایران شده ؟ قیمت؟
در ضمن میشه بگین یک تلویزیون 50 اینچ پلاسما مصرف برقش به طور متوسط چقدر در یک ساعت است؟؟ چون شنیدم مصرف برق رآنها زیاد است
ممنون![]()
ممنون
برای بازی با XBOX کدام مناسبتر است؟
در ضمن آیا پاناسونیک V10 و Z10 وارد ایران شده ؟ قیمت؟
در ضمن میشه بگین یک تلویزیون 50 اینچ پلاسما مصرف برقش به طور متوسط چقدر در یک ساعت است؟؟ چون شنیدم مصرف برق رآنها زیاد است
ممنون![]()
Last edited by koh; 07-11-2009 at 10:48.
برشور V10 زحمت بكشيد نكات برجسته را ترجمه كنيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميشه نظرتون رو براي بالاي 2 ميليون هم بگيد:
مدلهايي مثل:
sony x450
led 7000 samsung
led lh900 LG
و ....
(40")
سلام امرور رفته بودم جمهوری جی10 بگیرم گفتم قبلش یه سر برم بی650 سامسونگ رو هم ببینم چه جوریه.رفتم نمایندگی سامسونگ که یه یارویی اونجا بود می گفت توی این خیابون فقط ما نمایندگی فروشیم بقیه عامل فروش هستن نه نمایندگی.برای همین همش با حرفاش می خواست بهم بگه که ال ای دی بردارم.هرچی میگفتم بی650 میخوام دوباره توضیحاتشو می برد سمت ال ای دی.می گفت می خوایم پلاسماهارو جمع کنیم.می گفت: سگ ال سی دی می ارزه به پلاسما. گفتم چرا گفت مثلا یکی اینکه پلاسماها بعد از 12-13 هزار ساعت کار خاموش میشن و باید بندازیشون دور.گفتم ولی همین جی10 نوشته 100 هزار ساعت یعنی حدود 20 سال.اونم گفت اینا همش تبلیغاته و عدد درست همون 12-13 هزار ساعته که میشه 2 سال.برای همین منم با کلی ضد حال بی خیال شدم و اومدم خونه تا اینجا مشورت کنم ببینم درسته یا نه؟ خواهشن دوستان بدون تعصب جواب بدن.
میشه سریع جواب بدین؟ فردا می خوام برم بگیرم.
راستی امروز درباره وی10 پرسیدم بیشتر نمایندگی های پاناسونیک که خبر داشتن می گفتن سیاست بانیان اینه که برای عید وارد کنه.می گفت برای عید حتما میاد.فکر کنم چون قیمتش زیاده می خوان با تخفبف عید و چشنواره نوروزی و این جور چیزا به فروش برسونن. یکی دیگشنونم می گفت برای خاورمیانه می خواد 42 اینچ بزنه برای همین بانیان صبر کرده که به نظرم بیراه گفت.
(( پستمو خواستم ویرایش کنم پاک شد نمی دونم چرا. یه پست دیگه زدم ، اگه یهو اون یکی هم اومد دلیلش اینه ))
Last edited by whitewolf; 08-11-2009 at 00:51.
خب یارو راست گفته منظورش پلاسماها و السیدیهای خود سامسونگ بوده دیگه.
متاسفانه بازار کشور ما همینه . هرکس میخواد فقط بار خودش رو آب کنه و هی تو سر بار این و اون میزنه .مطمئنم اگه به یه مغازه ائی بری که g10 داشته باشن همه چی برعکس میشه .
روی همه رفتم پیشنهاد من به شما اینه اگه دنبال کیفیت تصویر هستی برو g10 رو بگیر . درسته که از نظر امکانات جانبی یه مقدار ضعیفه ولی با خرید یه سینما خانوادگی همراه این تلویزیون میتونی یه چیز کامل داشته باشی . امیدوارم شما را بیشتر گیج نکرده باشم فقط خواستم تجربه خودم را به شما بگم . موفق باشی
من خودم G10 گرفتم فقط میخوام بدونم که فرقش با S10 چیه که 400 تومن گرونتر گرفتم خیلی ها این سوال رو کردن ولی جواب ندادین
لطفا اگر کسی میدونه بگه
ممنون میشم
راستش نه.این جوری هم که بخواد جنس های خودشو با بدگویی از مارک های دیگه بفروشه نبود.چون اصلا بحث خرید جی10 بعد از اینکه عیب روی پلاسمای بی650 گذاشت پیش اومد.اتفاقا بعضی موقع ها هم از سونی و پاناسونیک تعریف می کرد.می گفت خودم تو خونه پاناسونیک دارم. فقط می خواست پلاسما نگیرم و ال ای دی بگیرم.
در هر صورت امروزم هم نرفتم جی 10 بگیرم تا ببینم نظر دوستان چی باشه.
در
با اجازه اساتید امیر و بقیه:
- sub-field drive جی10 برابر 600 هرتز هست ولی اس 10 اگه اشتباه نکنم 550 هرتز هست.
- کنتراست جی 10 چهل هزار هست ولی اس 10 سی هزار
- جی10 رنگ مشکی نامحدودتری نسبت به اس10 داره یعنی بهتر نشون میده مشکی رو
- درجه تفکیک پذیری رنگی جی 10، 6144 درجه هست ولی اس10، 5120 درجه هست.
اینا چیزایی هست که ازشون مطمئنم
همه این مسائل درسته در عمل اون چیزی که من دیدم این بود که برایتنس G10 از S10 بیشتر بود رنگ مشکی رو کمی عمیقتر نشون میده که البته فقط در اتاق تاریک مشخص هست در کل با توجه به برایتنس بیشتر و مشکی عمیقتر میشه گفت واقعا کنتراستش بالاتر هست ولی جفتشون در نمایش حرکات و جزئیات به چشم من یکسان اومدن یعنی فکر نمیکنم اون درجه تفکیک پذیری رنگ و 50 هرتز ساب فیلد بالاتر تاثیر آشکاری داشته باشه و فقط روی کاغذ مطرحه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)