تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 165 اولاول ... 34349505152535455565763103153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 1646

نام تاپيک: Tom Clancy's Splinter Cell Conviction

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

من که گیج شدم یکی میگه خیلی حال داد بازی کردیم یکی میگه گرافیک بازی پایین بود یکی میگه ..........
    مثل اینکه باید صبر کنیم تا نسخه ی pc این بازی بیاد تا خودمون ببینیم بازی تو چه سطحیه
    چون بعضی ها دوست داشتن بازی مثل قبل مخفی کاریایه درگیر کنندش رو داشته باشه واس همین زیاد بهشون نچسبیده
    بعضی ها هم این چیزا واشون مهم نبوده و فقط داستان و خوده سم واسشون مهم بوده ( مثل خودم ) بازی بهشون چسبیده
    Last edited by mohammad_twe; 21-04-2010 at 12:45.

2. 3 کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

این بحث مخفیکاری نبودنو بودن چقدر مطرح میشه.بذار نسخه ی pc ایش بیاد ببینم چی میگید.اصلا ببینم سم چه مرگش شده

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

من که گیج شدم یکی میگه خیلی حال داد بازی کردیم یکی میگه گرافیک بازی پایین بود یکی میگه ..........
    مثل اینکه باید صبر کنیم تا نسخه ی pc این بازی بیاد تا خودمون ببینیم بازی تو چه سطحیه

ببین دوست من گرافیک بازی از لحاظ بافت صعیفه ..نورپردازی قابل قبول و نسبتا زیباس و از لحاظ بافت هم لباسا و قیافه سم فوق العادس ولی محیط و دشمن از لحاظ بافت ضعیف هستن..............کلا تو pc هم از لحاظ گرافیک با این نسخه فرق چندانی نخواهد داشت...چون اینا تو ساخت گرافیک نسخه کنسولی تنبلی کردن چه برسه به نسخه pc.

در مورد گیم پلی هم اگه شماره های قبلی رو بازی کرده باشین و خوشتون اومده باشه از بازی کردن این نسخه ناامید خواهید شد.........چون کلا یه سم دیگه رو معرفی می کنه سم اکشن سمی که مثه شیر جلوی چند شلیک شاتگان وایمیسه و هیچیش نمیشه.. .ولی اگه نسخه های قبلی رو بازی نکرده باشین و یا خوشتون نیومده باشه از این نسخه لذت خواهید برد.

کلا کمی تغییر در ساختار این بازی احساس میشد و نیاز بود یکم باید بازی سرعتی تر بشه ولی خوب دیگه سازنده ها یکم پیاز داغشو زیاد کردن.

میشه گفت اون یه ذره قشنگی بازی هم به خاطر بخش دو نفره و بخشهای دیگشه و گرنه اگه فقط بخواهید سینگلشو بازی کنید ....شاید خوشتون بیاد ..ولی حس سم فیشری بهتون دست نخواهد داد.....

5. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

بازي در نظر اول خوب هست . ولي به نظر من جاي كاره بيشتري داشتند سازندگان و شايد ميتونستند بعضي از قسمت هاي بازي رو خيلي بهتر بسازند ... 
    به نظر من داستان بازي بسيار خوب كار شده و گيم پلي بازي هم عالي هست . 
    مشكل بازي به نظر من گرافيك بازي اون هم در طراحي محيط هست . به نظرم خيلي تيره شده محيط بازي و البته محيط بازي خيلي شلوغ هم شده . 
    در كل ميتونم بگم بازي خيلي خوب هست و ميشه يك شاهكار به حساب آور ولي اب وجود بازي هايي كه امسال عرضه ميشوند احتمال اين كه بازي در جمع ابر شاهكار ها قرار بگيره بسيار كم هست و به نظرم بازي هاي بهتر ديگه اي عرضه خواهند شد ولي بايد گفت كه هنوز هم اين بازي سلطان بازي هاي hiden هست و بازي به پاي اين بازي نميرسه ... البته من تا به حال كه بازي كردم چيزه زيادي به نام مخفي كاري در بازي نديدم و بيشتر چيزي كه ديدم سيستم كاور گيري بازي بود كه خوب كار شده و اكشن بازي كه بسيار بالا رفته . 

7. 2 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

ولي به نظر من جاي كاره بيشتري داشتند
    به نظر من این جای کار بیشتر رو اختصاص دادن به قسمت مولتی بازی .... چون یه جورایی قوی تر ساختن بیشتر از نظر مخفی کاری و هیجان

9. این کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Mr.Kumarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

We Miss U Sam Fisher

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

به نظر من این جای کار بیشتر رو اختصاص دادن به قسمت مولتی بازی .... چون یه جورایی قوی تر ساختن بیشتر از نظر مخفی کاری و هیجان
    درسته .... ولي امكان بازي مولتي براي همه فراهم نيست . ! 

12. این کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

چند روز پیش رفتم این Tom Clancy's Splinter Cell Conviction رو یه دو ساعتی بازی کردم... باید بگم که اصلا این همه صبر ارزش همچین بازی ای رو نداشت... واقعا برای یوبی متاسفم

گرافیک بازی و بافتها آدم رو یاد بازی های چند سال پیش میندازه... گیم پلی هم خیلی کم مخفی کاری داشت و بیشتر شبیه یک شوتر بود تا مخفی کاری ... کلا من موندم IGN چطور به این بازی 9.2 داده.. خدا هدایتش کنه!!

همون 8 که گیم اسپات به بازی داد براش کافی هست...

فعلا
    خوب دیگه وقتی موتور بازی Unreal Engine 2 باشه نباید زیاد انتظار بالایی از گرافیک بازی داشت !
    حالا باز بیاین بگین بهینه شده و ...
    پایه و اساس بازی همون Engine هست ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3taxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رویاهام

پيش فرض

چون بعضی ها دوست داشتن بازی مثل قبل مخفی کاریایه درگیر کنندش رو داشته باشه واس همین زیاد بهشون نچسبیده
    بعضی ها هم این چیزا واشون مهم نبوده و فقط داستان و خوده سم واسشون مهم بوده ( مثل خودم ) بازی بهشون چسبیده
    اینو خوب اومدی ایول

---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------

خيلي ميبخشيد كي گفته اين بازي بهترين در سبك مخفي كاري هست؟! مثل اين كه شما اسم Metal Gear Sold 4 به گوشتون نخورده؟! كه از گيم اسپات و آي جي ان نمره كامل 10 را گرفت! در ضمن بازي Alpha Protocol هم هست كه به زودي عرضه ميشه و من اميد زيادي بهش دارم!
    اره کم مونده بشه کال اوف دیوتی این متال گیر.

ببینم شماها واسه چی بازی میکنین؟ لذت؟ اگه لذتو شادیه هدفتون این بازی به قدر کافی لذت بخشه. اگه بدت میاد از بازی دموها و عکساو پیش نمایشاشو که دیدی اکشنش بیشتر نسبت به مخفی کاری داره چرا خریدی بازی کردی؟ اگه دنبال لذتی چرا بهونه میگیری پس؟ بازی بر اساس داستانش چرخیده بازی که اصلا داستان جذابی در هیچ شماریش نداشت و الان داره.بازم میگم مخفی کاری بلد نیستین و درگیر میشین نندازین گردن بازی
    Last edited by 3taxxx; 22-04-2010 at 00:47.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازي در نظر اول خوب هست . ولي به نظر من جاي كاره بيشتري داشتند سازندگان و شايد ميتونستند بعضي از قسمت هاي بازي رو خيلي بهتر بسازند ...
    به نظر من داستان بازي بسيار خوب كار شده و گيم پلي بازي هم عالي هست .
    مشكل بازي به نظر من گرافيك بازي اون هم در طراحي محيط هست . به نظرم خيلي تيره شده محيط بازي و البته محيط بازي خيلي شلوغ هم شده .
    در كل ميتونم بگم بازي خيلي خوب هست و ميشه يك شاهكار به حساب آور ولي اب وجود بازي هايي كه امسال عرضه ميشوند احتمال اين كه بازي در جمع ابر شاهكار ها قرار بگيره بسيار كم هست و به نظرم بازي هاي بهتر ديگه اي عرضه خواهند شد ولي بايد گفت كه هنوز هم اين بازي سلطان بازي هاي hiden هست و بازي به پاي اين بازي نميرسه ... البته من تا به حال كه بازي كردم چيزه زيادي به نام مخفي كاري در بازي نديدم و بيشتر چيزي كه ديدم سيستم كاور گيري بازي بود كه خوب كار شده و اكشن بازي كه بسيار بالا رفته .
    شهاب جان این مطلبت خیلی جالب بودش
    از یه طرف میگی بازی جای کار بیشتر داشتش و می تونست بهتر بشه بعد از یه طرف میگی یه شاهکار هستش. اگه اینجوری بخوای در نظر بگیری که همه بازی ها شاهکار میشن
    اونجوری که دوستان توضیح دادن این بازی جوری شده که دیگه مخفی کاری توش کمتر شده و یه جورایی مثل اویل 5 که نسبت به شماره های قبلی سبکش تغییر کده بود و فقط اکشن شده بود این بازی هم به همین صورت هست. مطمئنا کسانی که با شماره های قدیمی بازی هایی مثل اویل و اسپلینتر سل زندگی کردن خیلی خوششون نمیاد که بازی سبکش تا حدودی تغییر کنه و فقط اکشن باشه. الان اویل 5 نگاه کنی درسته خیلی از لحاظ اکشن و جلوه های ویژه عالی بودش ولی کسی که اویل بازی می کنه به خاطر این چیزا بازی نمی کنه و بیشتر به خاطر جو خاص اون و سبک منحصر به فردش بازی می کنه وگرنه میره یه بازی کاملا اکشن بازی می کنه. اسپلینتر سل هم همین شرایط رو داره. کسی که اسپلینتر سل بازی می کنه اصل بازی رو مخفی کاری اون می دونه. حالا این مخفی کاری کم بشه شاید برای طرفداران بازی خیلی جالب نباشه.
    کلا بازی مطمئنا عالی هستش ولی عالی با شاهکار فرق داره. همچنین اینکه میگی هنوز سلطان بازی های مخفی کاری هستش درست نیستش چون شواهد نشون میده که مخفی کاری این بازی خیلی کم شده و از یه طرف در این سبک یه غول وجود داره به نام MGS که شماره چهارم این بازی تا اون جایی که می دونم از سایتهایی مثل گیم اسپات و IGN امتیاز 10 گرفت . چیزی که شاید هر چند سال یکبار اتفاق بیفته. همچنین MGS4 تقریبا میانگین امتیازش از حدود 60 سایت مختلف 9.4 هست.

16. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •