امروز برای اولین بار تو Live بازی کردم... بسی حال داد...
یکی بود فکر کنم رفته بود دستشویی ای جایی و بازی رو Pause نکرده بود، هِی میومد هِی من میکشتمش .
همینجوری رفتم رنک 2 .![]()
امروز برای اولین بار تو Live بازی کردم... بسی حال داد...
یکی بود فکر کنم رفته بود دستشویی ای جایی و بازی رو Pause نکرده بود، هِی میومد هِی من میکشتمش .
همینجوری رفتم رنک 2 .![]()
سلام بچه ها،
کسی از دوستان تو بازی scarlet lady رو دیده ؟
من تو یکی از سایت ها اسمشون رو دیدم، اما خودم تو بازی ایشون رو پیدا نکردم.
خیلی ممنون.
سلام
گاهی اوقات توی بازی پیش میاد میبینی که یه زنی رو یکی دست و پاشو بسته و انداخته دوشش و داره دزدیش میکنه! و اون زنه هم درخواست کمک میکنه
وقتی نجاتش میدم هم میتونم همون لحظه دستهاشو باز کنم و ازم تشکر کنه
هم اینکه میتونم اونو خودم ببرم یا بندازم روی اسب
سوالم اینه که اگه دست و پاشو باز نکنم و با اسب ببرمش چه سودی برام داره؟!....یعنی کار خاصی باید انجام داد بعدش؟
این رو نمیدونم
ولی من که تا میتونستم میرفتم تو این دهکده ها و محل های شلوغ میبستم میبردم میگذاشتم رو وریل قطار میشستم عقب تماشا میکردم فیض میبردم
دفعه اول هم یک achieve داد
آقا تیتراژ پایانی بازی تو 70% اومد و بعد از اون ماموریتهای بنفش رنگ قابل بازیه
چرا بازی اینطوری شد ؟
کسی میتونه کمک کنه بازی رو ادامه بدم یا نه؟
کسی بازی رو روی %100 رفته ؟
من یک هفته فکر کنم بیشتر هست که تمومش کردم ولی واسم روی %81 تموم شد.
این ماموریت هایی که با علامت سوال هست و اگه اشتباهی failed بشه میشه دوباره رفت ؟
سلام
کسی میدونه بازی Liar's Dice چطور انجام میشه؟
آره..
برای اینکه یه لباس رو آزاد کنی باید برنده بشی...
ساده است.
1.فقط اول نیگاه کن ببین خودت چنتا از چی داری. مثلا: 2 تا دونه 3 داری باید بگی 2 تا دونه 3 دارم. اگه راست بگی و بقیه هم بگن اونوقت هرکی بیشتر از اون عدد داشته باشه برنده میشه...
2. در طول بازی احتمال داره احساس کنی یکی داره دروغ میگه. مثلا یهو یکی میگه 4 تا دونه 3 داره. اونوقت تو
میتونی ازقابلیت Bulof استفاده کنی ( یعنی تو بازی بگی این دروغ میگه) که همه لیوانشونو از رو تاساشون
ورمیدارن و دروغگو معلوم میشه. اگه تو درست گفته باشی اون یه تاسش حذف میشه.اگر هم اشتباه کرده
باشی یه تاسه تو حذف میشه...
به همین سادگی
اگه مشکلی داشتی پ.خ بده ( آخه دیگه اینجا سر نمیزنم)
موفق باشی...![]()
Last edited by Rush1911; 21-08-2010 at 18:07.
سلام بچه ها
من برای باز کردن لباس یا همون Reye's Lebels outfit همه کارها رو کردم و آخریش که گفته باید لباس رو از یه General Stor از یه شهری به نام Escarole یا همچین چیزی بخرم
وقتی من وارد مغازه میشم لباس رو داره اما روش نوشته Not available!!
باید چیکار کنم؟....چون تموم کارها رو انجام دادم و برام ضربدر زده غیر از آخری که خریدن لباسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)