تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 112 اولاول ... 34349505152535455565763103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 1118

نام تاپيک: ◄◄ مباحث و مشکلات دیکشنری Babylon بابیلون

آخر فروم باز reza,n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از دوستان یکی لطف کنه لایسنس دیکشنریهای بابیلون رو برام پیوست کنه ممنون میشم.

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

سلام دوستان عزيز...
    من يه مشكل بزرگ دارم با bybilon در ويندوز 7 64bit
    مشكلم اينه كه وقتي روي كلمه ميام bybilon نميتونه پيدا كنه .ميخواستم بدونم اين برنامه با ويندوز سون 64 بيت مشكل داره ؟ اگه مشكل نداره خواهشا راهنماييم كنيد.ممنونم
    منم همین مشکلو دارم
    چطوری میشه حلش کرد
    شما توی چه برنامه ای مشکل دارین:
    فایل PDF
    یا فایرفاکس
    یا همه جا؟

---------- Post added at 08:58 AM ---------- Previous post was at 08:57 AM ----------

از دوستان یکی لطف کنه لایسنس دیکشنریهای بابیلون رو برام پیوست کنه ممنون میشم.
    دوست عزیز
    نیاز به لایسنس نیست.شما پچ برنامه رو نصب کن.

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

کرک آخرین ورژن بابیلون رو میخواستم
    مرسی...

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

کرک آخرین ورژن بابیلون رو میخواستم
    مرسی...
    دوست عزیز.همون کرک که از نسخه اولیه 8 استفاده میشده الانم کار میکنه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 3 کاربر از mehdi_halla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض

من از پچ استفاده کردم باز نشد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام.
    من بابیلون 8 رو نصب کردم بعد از مدتی مدتتش تموم شد وقفل کرد .رفتم نسخه ی ریجستری شده اش رو خریدم که مال شرکت رویال هست دوباره شروع کردم بابیلون رو نصب کردم و با اینکه این نسخه ریجستر شده اش بود باز ازم لایسنس میخواست اینبار حتی برنامه ران نشد و در همون دفعه ی اول اینکارو کرد .درضمن user accunt کامپیوتر رو هم تغییر داده بودم پس مشکل چیه من باید چیکار کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aram24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام
    من babylon 8& 7 رو روي لپ تاپ نصب كردم ولي با قرار دادن ماوس روي حروف و نگه داشتن اون شرت كاتش فقط صفحه برنامه باز ميشه و كلمه رو معني نميكنه اصلا اون بالا هم كلمه رو نشون نميده بايد خودم دوباره تايپ كنم روي pc امتحانش كردم درست بود ولي رويه لپ تاپ مشكل دارم رويه لپ تاپ دل امتحان كردم هم درست بود .

لپ تاپ خودم sony fw 490jab هست....
    چيكار بايد بكنم به نظر شما.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه elahe_n12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. من دیکشنری بابیلون داشتم که اشتباهی پاک شده. من هیچی از کامپیوتر نمی دونم و نمی دونم از کجا باید همون دیکشنری رو که داشتم پیدا کنم. فقط می دونم ورژن 7 بود، همونی که قاب دورش سبزه. برای من هم انگلیسی به فارسی بود هم برعکسش. وقتی هم که می خواستم یک کلمه رو توی اون کادرش بنویسم که برام ترجمه کنه (چه انگلیسی چه فارسی) اولین حرفش رو که می نوشتم خودش چند تا کلمه که با اون حرف شروع می شد می آورد و بعضی وقتها هم کلمه ای که می خواستم بنویسم جزو همونا بود و همونو انتخاب می کردم و دیگه لازم نبود کامل بنویسمش. وقتی هم معنیشو می نوشت چند تا گزینه پاییینش داشت؛ مثل: کامپیوتر، روانشناسی، ورزش و....
    اگر بهم کمک کنید ممنون می شم.
    این هم عکسشه، فقط برای من سبز بود.

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام. من دیکشنری بابیلون داشتم که اشتباهی پاک شده. من هیچی از کامپیوتر نمی دونم و نمی دونم از کجا باید همون دیکشنری رو که داشتم پیدا کنم. فقط می دونم ورژن 7 بود، همونی که قاب دورش سبزه. برای من هم انگلیسی به فارسی بود هم برعکسش. وقتی هم که می خواستم یک کلمه رو توی اون کادرش بنویسم که برام ترجمه کنه (چه انگلیسی چه فارسی) اولین حرفش رو که می نوشتم خودش چند تا کلمه که با اون حرف شروع می شد می آورد و بعضی وقتها هم کلمه ای که می خواستم بنویسم جزو همونا بود و همونو انتخاب می کردم و دیگه لازم نبود کامل بنویسمش. وقتی هم معنیشو می نوشت چند تا گزینه پاییینش داشت؛ مثل: کامپیوتر، روانشناسی، ورزش و....
    اگر بهم کمک کنید ممنون می شم.
    این هم عکسشه، فقط برای من سبز بود.
    سلام
    از رو دسکتاپ پاکش کردید یا کل فایلش رو از درایوی که توش نصب بوده حذف کردید؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

من از پچ استفاده کردم باز نشد
    دوست عزيز کار ميکنه.شما احتمالا از ويندوز 7 استفاده ميکنين.توي ويندوز 7 شما بايد برين تو حالت SAFE MODE و اونجا پچ رو اجرا کنين و دقت کنين که خود بابيلون در حالت اجرا نباشه.(اگه آيکونش بغل ساعت ديده ميشه روي اون کليک راست کن و EXIT رو بزن.)

با سلام.
    من بابيلون 8 رو نصب کردم بعد از مدتي مدتتش تموم شد وقفل کرد .رفتم نسخه ي ريجستري شده اش رو خريدم که مال شرکت رويال هست دوباره شروع کردم بابيلون رو نصب کردم و با اينکه اين نسخه ريجستر شده اش بود باز ازم لايسنس ميخواست اينبار حتي برنامه ران نشد و در همون دفعه ي اول اينکارو کرد .درضمن user accunt کامپيوتر رو هم تغيير داده بودم پس مشکل چيه من بايد چيکار کنم ؟
    دوست عزيز شما هر نسخه‏‏اي از بابيلون 8 رو که نصب کنين با پچ بالا مشکلش حل ميشه و تو اينترنت هم expire نميشه.به روش بالا پچش کنین.
    میتونین این ورژن رو بگیرین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با سلام
    من babylon 8& 7 رو روي لپ تاپ نصب كردم ولي با قرار دادن ماوس روي حروف و نگه داشتن اون شرت كاتش فقط صفحه برنامه باز ميشه و كلمه رو معني نميكنه اصلا اون بالا هم كلمه رو نشون نميده بايد خودم دوباره تايپ كنم روي pc امتحانش كردم درست بود ولي رويه لپ تاپ مشكل دارم رويه لپ تاپ دل امتحان كردم هم درست بود .

لپ تاپ خودم sony fw 490jab هست....
    چيكار بايد بكنم به نظر شما.....
    دوست عزیز شما احتمالا تو متن PDF با بابیلون مشکل دارین ( مشکل مربوط به لپ تاپ خاصی نیست).شما کاهای زیر رو انجام بدین مشکل حل میشه:
    ابتدا در برنامه Acrobat reader :
    Edit-->preference-->general تیک گزینه use only certified plug-in را بردارین.(اگه داشت) بعد برین به پوشه
    program files-> babylon--> babylon pro-->utils
    و فایل BabylonRPI.api رو در پوشه

program files->adobe--> reader9.0--> reader-->plug-ins
    کپی کنین .
    Last edited by mehdi_halla; 19-07-2010 at 06:27.

12. 3 کاربر از mehdi_halla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •