از دوستان یکی لطف کنه لایسنس دیکشنریهای بابیلون رو برام پیوست کنه ممنون میشم.
از دوستان یکی لطف کنه لایسنس دیکشنریهای بابیلون رو برام پیوست کنه ممنون میشم.
شما توی چه برنامه ای مشکل دارین:
فایل PDF
یا فایرفاکس
یا همه جا؟
---------- Post added at 08:58 AM ---------- Previous post was at 08:57 AM ----------
دوست عزیز
نیاز به لایسنس نیست.شما پچ برنامه رو نصب کن.
کرک آخرین ورژن بابیلون رو میخواستم
مرسی...
دوست عزیز.همون کرک که از نسخه اولیه 8 استفاده میشده الانم کار میکنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از پچ استفاده کردم باز نشد
با سلام.
من بابیلون 8 رو نصب کردم بعد از مدتی مدتتش تموم شد وقفل کرد .رفتم نسخه ی ریجستری شده اش رو خریدم که مال شرکت رویال هست دوباره شروع کردم بابیلون رو نصب کردم و با اینکه این نسخه ریجستر شده اش بود باز ازم لایسنس میخواست اینبار حتی برنامه ران نشد و در همون دفعه ی اول اینکارو کرد .درضمن user accunt کامپیوتر رو هم تغییر داده بودم پس مشکل چیه من باید چیکار کنم ؟
با سلام
من babylon 8& 7 رو روي لپ تاپ نصب كردم ولي با قرار دادن ماوس روي حروف و نگه داشتن اون شرت كاتش فقط صفحه برنامه باز ميشه و كلمه رو معني نميكنه اصلا اون بالا هم كلمه رو نشون نميده بايد خودم دوباره تايپ كنم روي pc امتحانش كردم درست بود ولي رويه لپ تاپ مشكل دارم رويه لپ تاپ دل امتحان كردم هم درست بود .
لپ تاپ خودم sony fw 490jab هست....
چيكار بايد بكنم به نظر شما.....
سلام. من دیکشنری بابیلون داشتم که اشتباهی پاک شده. من هیچی از کامپیوتر نمی دونم و نمی دونم از کجا باید همون دیکشنری رو که داشتم پیدا کنم. فقط می دونم ورژن 7 بود، همونی که قاب دورش سبزه. برای من هم انگلیسی به فارسی بود هم برعکسش. وقتی هم که می خواستم یک کلمه رو توی اون کادرش بنویسم که برام ترجمه کنه (چه انگلیسی چه فارسی) اولین حرفش رو که می نوشتم خودش چند تا کلمه که با اون حرف شروع می شد می آورد و بعضی وقتها هم کلمه ای که می خواستم بنویسم جزو همونا بود و همونو انتخاب می کردم و دیگه لازم نبود کامل بنویسمش. وقتی هم معنیشو می نوشت چند تا گزینه پاییینش داشت؛ مثل: کامپیوتر، روانشناسی، ورزش و....
اگر بهم کمک کنید ممنون می شم.
این هم عکسشه، فقط برای من سبز بود.![]()
سلام
از رو دسکتاپ پاکش کردید یا کل فایلش رو از درایوی که توش نصب بوده حذف کردید؟
دوست عزيز کار ميکنه.شما احتمالا از ويندوز 7 استفاده ميکنين.توي ويندوز 7 شما بايد برين تو حالت SAFE MODE و اونجا پچ رو اجرا کنين و دقت کنين که خود بابيلون در حالت اجرا نباشه.(اگه آيکونش بغل ساعت ديده ميشه روي اون کليک راست کن و EXIT رو بزن.)
دوست عزيز شما هر نسخهاي از بابيلون 8 رو که نصب کنين با پچ بالا مشکلش حل ميشه و تو اينترنت هم expire نميشه.به روش بالا پچش کنین.
میتونین این ورژن رو بگیرین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیز شما احتمالا تو متن PDF با بابیلون مشکل دارین ( مشکل مربوط به لپ تاپ خاصی نیست).شما کاهای زیر رو انجام بدین مشکل حل میشه:
ابتدا در برنامه Acrobat reader :
Edit-->preference-->general تیک گزینه use only certified plug-in را بردارین.(اگه داشت) بعد برین به پوشه
program files-> babylon--> babylon pro-->utils
و فایل BabylonRPI.api رو در پوشه
program files->adobe--> reader9.0--> reader-->plug-ins
کپی کنین .
Last edited by mehdi_halla; 19-07-2010 at 06:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)