یکش بدک نبود
یکش بدک نبود
منم با این نظر موافقم با اینکه بازیو خیلی دوست داشتم ولی تا آخرش نرفتم چون دیدم همه مراحل عین همه.
اگه با این نگاه می خواهید قسمت 2 رو بازی کنید فکر نمی کنم در نوع روند داستان زیاد تغییر باشهمنم با این نظر موافقم با اینکه بازیو خیلی دوست داشتم ولی تا آخرش نرفتم چون دیدم همه مراحل عین همه.
چون باز هم ما به این کارهای تکراری ادامه خواهیم داد ..ولی مهمترین عاملی که من در قسمت اول باع شد بازیو تموم کنم همون داستانش بود
که در اواخر بسیار جالب هستش.
اتفاقا هدف اصلي يوبي سافت ايجاد تغيير تو تكراري بودن مراحل بود و قول داده كه با يك بازي خسته نكننده رو به رو باشيم!اين تيكه كاملا تاييد شده است!اگه با این نگاه می خواهید قسمت 2 رو بازی کنید فکر نمی کنم در نوع روند داستان زیاد تغییر باشه
چون باز هم ما به این کارهای تکراری ادامه خواهیم داد ..ولی مهمترین عاملی که من در قسمت اول باع شد بازیو تموم کنم همون داستانش بود
که در اواخر بسیار جالب هستش.
يعني ديگه نه بايد استراق سمع كنيم يا كيف زني ! يا از اينجا به اونجا بريم ! بلكه مراحل بسيار متنوع تر خواهند شد !!
خدا كنه خط داستاني و مراحل طولانيي داشته باشه !!
كي مياد واسه پي سي؟!
خيلي خفن بود يكش... قول دادن تو سري دوم از تكراري بودن جلوگيري بشه.
من كه منتظرم بياد و عشق و حال كنم.
نسخه PC بین ماه های دی تا اسفند میاد! هنوز تاریخ انتشار دقیقی واسه نسخه PC اعلام نکردن!كي مياد واسه پي سي؟!
خيلي خفن بود يكش... قول دادن تو سري دوم از تكراري بودن جلوگيري بشه.
من كه منتظرم بياد و عشق و حال كنم.
نسخه های PS3 و Xbox 360 بازی هم دقیقا یک ماه دیگه منتشر میشه!
اگر دوستان سری به سایت رسمی یوبی سافت بزنن و ac2 رو انتخاب کنند می بینن که تاریخ عرضه نسخه pc نوشته شده :fall 2009 یعنی حداکثر تا 11 دی ماه ( البته امیدوارم این تاریخ دوباره تغییر نکنه!!!!!!!!!!!!)
نمی دونم اون چرا هنوز عوض نشده چون چند وقت پیش تو صفحه twitter یوبی سافت زده بود که:اگر دوستان سری به سایت رسمی یوبی سافت بزنن و ac2 رو انتخاب کنند می بینن که تاریخ عرضه نسخه pc نوشته شده :fall 2009 یعنی حداکثر تا 11 دی ماه ( البته امیدوارم این تاریخ دوباره تغییر نکنه!!!!!!!!!!!!)
Assassin’s Creed 2 PC has moved to the first quarter of 2010. A bit more time for the dev team to deliver the best quality game to you.
یعنی بازی تو ماه های دی ,بهمن و یا اسفند منتشر میشه!
صفحه مربوط به این خبر در twitter:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله من هم حرف شما رو قبول دارم و صفحه توئیتر یوبی سافت رو هم دیدم . حتی توی گیم اسپات هم تاریخ رلیز نسخه pc رو زده کوارتر اول 2010.
به هر حال نمی دونم چرا یوبی سافت نمی یاد به طور مشخص و دقیق تاریخ عرضه نسخه pc رو اعلام کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)