شیشه جلو پیدا نکردی براش؟؟؟ !!!!
گیر میاد اصلا؟؟؟![]()
شیشه جلو پیدا نکردی براش؟؟؟ !!!!
گیر میاد اصلا؟؟؟![]()
بابا این عکس ماله 2 سال پیشه.
الان تمام شیشه هاش رو خریدم.
ا ا ا ا
پس عسک جدید بذار![]()
تایید میشه..![]()
سلام
امیدوارم هرچه زودتر این بازسازی به صورت جدی آغاز بشه چون من یکی بد جوری به آن احتیاج دارم...
Last edited by camaro lt; 28-09-2009 at 22:18.
سلام
امروز فیلم بسیار زیبایی از سینمای آمریکا دیدم بهنام HIGHT WAY MEN که داستان قاتلی بود دارای نقص عضو و با ماشینش خودش به عنوان سلاح ماشینهای دیگه را نابود میکرد و آنها را به یه گاراز متروکه در بیابان میبرد اما یه پسر جوان با یه دوج باراکودا با اون میجنگه.....
حتما ببینید..قدرت و توان و خشونت ماشین آمریکایی در این فیلم به خوبی نشان داده شده ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قديم ديده بودم فيلمش رو
خداييش اون موستانگ قرمز چه ميكنه....![]()
با سلام خدمت تمامی دوستان مخصوصاً آقا محمد با اون ماشین خوشگلش
یه چند تا سوال ساده و مسخره از این تیپ ماشین یعنی کامارو ss داشتم. یه دونه دیدم که احتیاج به بازسازی داره. می خوام ببینم برم طرفش یا نه.کامارویی که دیدم ss هستش مدل 72. شیفترش هم خلبانیه! عاشق شیفترشم!!
اول اینکه فضای جلو برای راننده چقدره؟ میشه راحت باهاش رانندگی کرد؟ مثلاً من تو کامارو 77 اصلاً راحت نیستم. هم هیکلم بزرگه و هم قدم بلنده. مثلاً صندلیش چقدر میره عقب؟ یا اینکه فرمونش بشکن هست یا نه؟
شما که یه مدت دنبال کاراش هستی به چه چیزهایی موقع خرید باید دقت کرد؟ معمولاً موتور و گیربکس فابریک این تیپ کامارو ها چیه؟
کامارویی که دیدم هیچکدوم از آینه بقلها و همچنین برف پاکن ها رو نداشت. کلی هم بتونه روش خوابوندن. اما جلو پنجره و چراغها و خیلی از لوازم دیگش و مخصوصاً رینگاش فابریک بود. راستی یه پوسیدگی خیلی بدی هم گلگیر عقبش داشت. طوریکه حتماً باید اون یه تیکه رو ببرن و فلز جوش بدن. شاید جای دیگش هم داشته باشه. باید دقیقتر میشدم توش. با این تیپ بدنه که یه مقداری پوسیدگی داره میشه بازسازی رو انجام داد یا کلاً بیخیالش بشم بهتره؟
سلام
اون ماشین موستانگ نبود بلکه یک دوج باراکودا بود.البته ضاهرش کمی به ماشینهای معمولی میخوره تا یه اسپورت آمریکایی ولی در واقع مثل گرگ در لباس میش است..
حال کردم خدایی!دمت گرم....تیریپ آمریکایی اصل!
کاملا به ماشینت هم میاد....
Last edited by Diego; 30-09-2009 at 20:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)