آقا یه سوالی که برا من پیش اومده اینه که عکسایی که بهراد گذاشته اگه برید توی دیتلزش کمرا مدل رو نوشته p100. اینم کدنیمه؟یا عکسا تقلبین؟ خدا نکنه
فکر کنم اسم چیزش باشه... اممممممممم یادم نمیاد. اه تف به این روزگار که حواس نمیزاره برامون
آقا یه سوالی که برا من پیش اومده اینه که عکسایی که بهراد گذاشته اگه برید توی دیتلزش کمرا مدل رو نوشته p100. اینم کدنیمه؟یا عکسا تقلبین؟ خدا نکنه
فکر کنم اسم چیزش باشه... اممممممممم یادم نمیاد. اه تف به این روزگار که حواس نمیزاره برامون
سعید نوووب کوکورو بود اسمش !!
هر عکسی بی پدر 3 مگ به بالاست
سلام.
به نقل از gsmarena.com :
Standard battery, Li-Po 1000 mAh
standby:Up to 360 h (2G) / Up to 340 h (3G)
talk time:Up to11 h (2G) / Up to 4 h 50 min (3G)
که با توجه به 1000 میلی آمپر بودنش باطری فوق العاده ای داره.
داداش تكنولوژي جديده! نيست مثه سامسونگ حجم باطري را ببره بالا!(اندازه ميلي آمپر با حجم و وزن باطري رابطه مستقيم داره)که با توجه به 1000 میلی آمپر بودنش باطری فوق العاده ای داره.
و اين يكي از دلايل سبك بودن اين گوشيه!
وای علی نزدیکه دیگه. باید کم کم خودمونو آماده کنیم. آخر sep بود ریلیزش دیگه؟ خدایااااااااااااااااااا. آخرشم نمیخرمش
امروز 13sep هست
Samsung S5230W Star WiFiنيست مثه سامسونگ حجم باطري را ببره بالا!(اندازه ميلي آمپر با حجم و وزن باطري رابطه مستقيم داره)
مخلصیم .
شما ساتیو را باید با 8910 مقایسه کنید نه با star که نه هوشمنده نه رم و cpu نه رزولوشن یکسان نه هیچی ...
8910 با امکانات تقریبآ مشابه و با Amoled که انقدر میگید کم مصرفه با باتری 1500 نزدیک همین نتایج رو داره پس کار بزرگی کرده اگه واقعا اینا درست باشه...
تاک تایم هیچ ربطی به cpu نداره و بیشترین مصرفش از رو خود باتری هستش ! که در مقایسه star و ساتیو یکسانه ...
زمان اماده به کار شاید ربط به cpuو amoled داشته باشه ... که زمان اماده بکار ساتیو زیاد بالا نیست در کل فکر نکنم با توجه به ال سی دیش با اینکه tft هست و اینچ بالایی هم داره بشه زیاد فیلم دید یا بازی کرد .. حالا تا بیاد معلوم میشه
سلام علیکم
حتما اسنادش هم موجوده؟تاک تایم هیچ ربطی به cpu نداره و بیشترین مصرفش از رو خود باتری هستش ! که در مقایسه star و ساتیو یکسانه ...
1- که باطری های سونی رو فقط با سونی مقایسه کنید نه با....
2-حتی اگه میلی امپر استار و ساتیو یکی باشه نباید مقایسه بشن،به دلایل زیادی که یکیش فقط اینه که ساتیو پلیمر لیتیوم هست و مال استار از نوع یون لیتیوم هست
3-با تمام این اوصاف باز هم جملت غلطه که!!!تاک تایم ساتیو اپ تو 11 ساعت هست در حالی تاک تایم استار اپ تو 10 ساعته که
علی،منظورت رو نفهمیدم،کدوم گوشی سبکتره؟و اين يكي از دلايل سبك بودن اين گوشيه!
جواب حرفت نباشه این نکته رو بگم که
باطری های نوع پلیمر لیتیوم ( مثل باطری ساتیو )از ویژگی هاشون اینه که از نوع باطری نوع یون لیتیومی سبک تر هستن
یکی دیگه از ویژگی های باطری استفاده شده در ساتیو اینه که،باطری های نوع پلیمر رو میشه به اشکال مختلف هندسی درش اورد و محدودیت هایی که مثلا حتما باید مکعب مستطیل باشه رو ندارن
شاد باشید
عزیزم کجاش جوابش بده؟علی راستش رو گفته،نه اینکه همهی استفاده کننده ها میدونن که ماندگاری باطری های سونی رو برندهای دیگه ندارن؟حرفی که مزاقتون خوش نمیاد رو میگین تعصب و غیرت و از این جو کلمات جدید!که کاربردش رو توی بحثهای موبایل من یکی نمیدونم
شما بیا جواب پست من برو بده،نه اینکه بری به عنوان کاربر ها کار داشته باشی،این اصلا در صلاحیتت تو نیست که.میایی این حرف و میزنی بعد که جواب میشنوی میگی بچه های اس ای فلانن و بهمانن؟
کدوم بچه های اس ای؟علی ریسر؟متعصب چندین ساله و درجه ی 1 نوکیا؟؟شده بچه های اس ای؟
یا سعید کوری که خودش اصلا امنیا سامسونگ داشت تا همین دیروز؟؟
نه اقا جان این حرفها نیست،اینجا از هر برندی میان و بحثهای فنیشون رو میکنن و هیچ فن بویی هم چیزی نمیگه
اما شما امدی شیطنتت یه دوستمون رو که پر بیراه هم نگفته رو دست گرفتی و غیر منطقانه شروع کردی جواب دادن؟
شما که فرق باطری نوع پلیمر و یونی رو نمیدونی چرا میایی اینجوری باطری ها رو مقایسه میکنی میگی تاک تایمهاشون یکسانه؟!!!
شاد باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)