تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 106 اولاول ... 34349505152535455565763103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 1056

نام تاپيک: S8300 با دوربین 8 مگاپیکسل و 2.8 اینچ صفحه نمایش amoled تاچ اسکرین

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ضبط ميكروفنش با كيفيت نيست با توجه به كيفيت فيلمش حيفه صداش...
    تا اونجايي كه من ميدونم جي پي اس از طريق ماهواره كار ميكنه مثل ديشاي ماهواره خونه هامون توي هر بر وبيابوني بايد كمك كنه كه گم نشيم!!!!جي پي اس اين گوشي فقط طول وعرض جغرافيايي را ميده نميبره روي نقشه؟
    ضمنا جي پي اس زير سقف كار نميكنه ميتونين امتحان كنين درست مثل ماهواره كه حتما بايد ديش در فضاي باز باشه وگرنه همه ديشاشون رو ميكردن تو كمداشون هر روز نيان جمش كنن

اتفاقا مال منم روزای اول ضبط صداش بد بود ! ولی الان عالی شده .. یعنی در حدی که تو ماشین با سیستم صدارو بلند میکنم فیلم میگیرم کاملا صدا واضحه ولی بدیش اینه که وقتی چند صدایی میشه صدا قطع و وصلل میشه .. یعنی با یک یا 2 صدا همزمان هیچ مشکلی نداره ولی تعدد صدای بلند باعث خراب شدنش میشه نمیدونم چرا .. شاید تو فریموراش مشکلش رفع بشه هر چند برای من دیگه مشکل نیس چون قلقش اومده دستم

جی پی اس هم زیر سقف کار میکنه ... نگاه کن ببین کجا انتن خوب میده اونجا فعال کن بهتره

2. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

چیزی که این گوشی داره جی پی آر اسه و جی پی اس نداره.جی پی اس بدون نت کار میکنه و از طریق ماهوارست و باید توی یه فضای باز بود،ولی من سوالی که از نمایندگی کردم در مورد جی پی اس این گوشی بهم جواب دادند که کلا برای گوشیهای جاوا جی پی اس توی ایران پیدا نمیشه و دلیلش هم تحریم بودن ایران و از این چیزا عنوان کرد که من نمیدونم دلیلش چه ربطی داشت ولی خب اونا اینطوری گفتن دیگه.

4. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چیزی که این گوشی داره جی پی آر اسه و جی پی اس نداره.جی پی اس بدون نت کار میکنه و از طریق ماهوارست و باید توی یه فضای باز بود،ولی من سوالی که از نمایندگی کردم در مورد جی پی اس این گوشی بهم جواب دادند که کلا برای گوشیهای جاوا جی پی اس توی ایران پیدا نمیشه و دلیلش هم تحریم بودن ایران و از این چیزا عنوان کرد که من نمیدونم دلیلش چه ربطی داشت ولی خب اونا اینطوری گفتن دیگه.

شاید درست باشه رایان جان اما یه مقاله ای خوندم نوشته بود gps گوشی بدون gprs کار نمیکنه اتفاقا همون موقع که خوندم خیلی خوب تجزیه تحلیل میکردم این مسئلرو و الان حضور ذهن درست حسابی ندارم ... حالا باید دید واقعا کدوم درسته

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

شاید درست باشه رایان جان اما یه مقاله ای خوندم نوشته بود gps گوشی بدون gprs کار نمیکنه اتفاقا همون موقع که خوندم خیلی خوب تجزیه تحلیل میکردم این مسئلرو و الان حضور ذهن درست حسابی ندارم ... حالا باید دید واقعا کدوم درسته
    حقیقتش من تو این زمینه اصلا تحقیق نکردم و فقطدارم حرف اون آقایی که توی نمایندگی سامسونگ بود رو به اینجا منتقل می کنم.احتمالا شما درست میگی چون واقعا بع حرف این نمایندگی ها نمیشه اعتماد کرد،فقط یجوری حرف میزنن که فروششون بیشتر بشه.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اخه میدونی چیه با این حرفی که زدی منو هم به شک انداختی ... حالا وقت بشه دنبالش میرم ..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

جي پي اس داره خوبشم داره برين توي تنظيمات گوشي در فضاي باز جي پي اس را فعال كنين طول وعرض جغرافيايي را مكانت را ميده اما روي نقشه نيست شايد بايد نقشه را روش نصب كنيمو از اين حرفا....
    پالپ جان يادتون نيست چكار كردين صداش خوب شد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جي پي اس داره خوبشم داره برين توي تنظيمات گوشي در فضاي باز جي پي اس را فعال كنين طول وعرض جغرافيايي را مكانت را ميده اما روي نقشه نيست شايد بايد نقشه را روش نصب كنيمو از اين حرفا....
    پالپ جان يادتون نيست چكار كردين صداش خوب شد؟

برای اینکه رو نقشه ببینی باید وقتی وارد گوگل مپ شدی ...بری تو menu بعد اگه میخوای تصویر رو ببینی رو حالتsatellite view بزاری و اگه میخوای موقعیت خودتو از تو نقشه ببینی map view ...

نه عزیز والا خودمم نمیدونم .. ولی همونطور که گفتم یه قلق داره که باید قلقش دستت باشه ... احتمالا هم صداش تو فریموراش بهتر و بهتر شده و میشه ... هر چند که الانم خوبه اگه چند صدایی نشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

برای اینکه رو نقشه ببینی باید وقتی وارد گوگل مپ شدی ...بری تو menu بعد اگه میخوای تصویر رو ببینی رو حالتsatellite view بزاری و اگه میخوای موقعیت خودتو از تو نقشه ببینی map view ...

نه عزیز والا خودمم نمیدونم .. ولی همونطور که گفتم یه قلق داره که باید قلقش دستت باشه ... احتمالا هم صداش تو فریموراش بهتر و بهتر شده و میشه ... هر چند که الانم خوبه اگه چند صدایی نشه
    map view كجاست من توي جي پي اس همچين گزينه اي نديدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان عزیز
    نرم افزاری هست به نام trekbuddy
    با اون می تونید از gps بدون استفاده از gprs استفاده کنید
    فقط باید نقشه شهر مورد نظرتونو توی نرم افزار لود کنید، توی سایت موبایلستان یک تاپیک مربوط به همین نرم افزار هست و نقشه دقیق خیلی از شهر ها هم گذاشتن
    من خودم امتحان کردم و به درستی جواب میده

12. 3 کاربر از peyman_khafan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

پيمان جان اگه يهلينك از اون ميذاشتي خيلي كمك بزرگي ميكردي
    سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •