امروز تریلر این بازی رو تو تلوزیونای مترو دیدم
برای من تازه امروز پست کردن.تازه نوشته از مرکز پست تهران خارج شده. :(
این هم از پیش خرید در ایران
تهران - منطقه 17 پستي تهران - اداره توزيع منطقه 17 پستي(مرسوله از نقطه پستي خارج شد)
حمایتت می کنیم سازنده فقط شما هم هوای مارو داشته باش!!!!زود تر بفرست بابا همه بازی کردند.........
Last edited by kortol; 26-10-2010 at 17:23.
منم خریدم نسخه دی وی دی رو سه هزار تومن ! پکش خارج از جعبه خوشکله ولی از جعبه درش می آری قابش اینا خیلی ضایعس !
دوستان یکمی از خود بازی صحبت کنید ببینیم چطوری هست
ممنون
بابا این چه وضعیه؟
بره من تازه زده آماده برای ارسال!
باید خجالت بکشن، این همه تبلیغ و تاخیر آخرشم هیچی!
در مرحله اول باید بگم ورداشتن پوستر و دفترچه رو یکی کردن و فعلا من در گیر جمع کردن دفترچش شدم یکی نیست بگه می مردین خوشکل یه دفترچه می زدین !
حجم کلی بازی روی دی وی دی 1.6 گیگا بایت ، دارای ست آپ فارسی و فاقد اتوران ( یعنی یهو می ره تو ست آپ ) در واقع ست آپ اون دو تا فایل موجود که 7z هستن رو از حالت فشرده خارج می کنه . تصویر ست آپ رو در زیر می بینید :
نصب تموم شه می آم بقیه آمارشو می دم ...
چه جالب . کسایی که بازی کردن بگین خوبه یا نه می خوام سفارش بدما.
واقعا انتظار نداشتم بازی اینقدر نرم و رون باشه ، اولین چیزی که از مشکلات بازی یکم به چشم من اومد سایه پردازی بازی کمی تا قسمتی ایراد داره صدا پردازی بازی هم می تونم بگم تو همین یه ذره که باز یکردم خوب بود من خیلی رو صدا پردازی حساسیت دارم ، اکتیو کردنشم شماره سریال می دین بعد بهتون یه کد می ده دکمه می زنید یه کد دیگه از نت دانلود می کنه بهتون می ده و بازی اکتیو می شه .
صفحه اکتیو
تنظیمات گرافیکی
خوب حالا ما اینو بازی کنیم یا گاد آف وار PSP که جدید اومدهمخصوصا گذاشتن جفتشو با هم ریلیز کردن ملت سردر گم بشنا ! سوالی در مورد بازی داشتین بگین من جواب می دم فعلا برم بازم بازی کنم
راستی یه چیز جالب معنی امکانات اضافی تو این بازی آرت ورک خودمونه !
Last edited by J A V I D; 26-10-2010 at 18:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)