مرسی ممنون
یه بار رو آرم xbox هنگید یه بار هم یه صفحه ساه بود من آپدیت صفحه اول رو که برای اواتاره دانلود کردم . + از کجا بفهمم بن شدم یا نه ( ممکنه بهم انداخته باشن ؟؟؟)
مرسی ممنون
یه بار رو آرم xbox هنگید یه بار هم یه صفحه ساه بود من آپدیت صفحه اول رو که برای اواتاره دانلود کردم . + از کجا بفهمم بن شدم یا نه ( ممکنه بهم انداخته باشن ؟؟؟)
Last edited by huggy; 22-04-2010 at 21:34.
دوست عزیز اگه هنگ ها گاه گاهی باشه مشکلی نیست.مرسی ممنون
تو بازی سنتر یه تاپیک هست که توضیح داده چه طوری متوجه بشید بن شدید یا نه.
ممنون از راهنمایی تون من دیروز xbox رو خریدم و فکر نکنم روز اول باید هنگ کنه ، هنگ ها هم گاه گاه نیست آواتارم سیاهه و وقتی می خوام کاستو مایز اواتار( Customize) رو بزنم میکه باید آپ دیت کنی و وقتی آپ دیت میکنم ( لینک اول صفحه که برای سیاهی آواتاره ) و ریست می شه دیگه بالا نمیاد و وقتی که خودم ریستش میکنم و بالا میاد اواتارم هنوز سیاهه و همون اررور قبل رو میده !!!!
بازی فرار از زندان رو هم اررور میده و می گه باید آپ کنی و هر چی اپ میکنم بلز همون اررور رو میده !!!!
شانس رو می بینی ؟؟؟
Last edited by huggy; 23-04-2010 at 06:09.
سلام
من هارد ندارم و با توجه به آپدیت جدید می خوام از فلش به جای هارد استفاده کنم .
آیا میتونم بازی رو روی فلش بریزم ؟ چطور؟
سلام
من هارد ندارم و با توجه به آپدیت جدید می خوام از فلش به جای هارد استفاده کنم .
آیا میتونم بازی رو روی فلش بریزم ؟ چطور؟
دوست عزیز شما هارد نداری مموری که دارید؟ یا اگه مموری ندارید xbox360 تتون بردش جاسپر هست دیگه؟ پس بازم حافظه دارید.
شما باید xbox360 تتونو اپدیت کنید و بعدش دیگه میتونید تو فلش بازی بریزید
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate.zip
دوستان من ایکس باکس elite دارم می خوام آپدیتش کنم
آپدیت کردن save game های فبلی رو از بین میبره یا کاری بهشون نداره؟
نه رفیق. هیچ کاری نداره با خیال راحت اپدیت کنیددوستان من ایکس باکس elite دارم می خوام آپدیتش کنم
آپدیت کردن save game های فبلی رو از بین میبره یا کاری بهشون نداره؟
دقت کن که با آپدیت 85 مگی رو بریزی تو دستگاه...
سلام دوستان .
من امروز كنسول رو دست برادرم فرستادم ببره پيش فتحي گفتم فريم ور LT 1.1 رو بريزه روش ... درسته ديگه؟؟؟
اگه فريم ور جديد اومده بگيد...![]()
این چیزه خاصی نمیخواد ؟ همین که کنسول LT باشه کافیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)