تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 170 اولاول ... 34349505152535455565763103153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

پروفشنال Iman_m123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیــــــــراز

پيش فرض

میخواستم ببینم بهترین مارکی الان توی بازار هست چی هست ؟

و این دوچرخه ای که گذاشتین قیمتشو اگر دقیقا ذکر کنید ممنون میشم

قد 170
    وزن تقریبا 50

ممنون بازم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

6

سلام
    من یه مشکل خفنی خوردم با چرخم!!
    روی شانژمان دو تا پیچ تنظیم هست . یکیش دیدم خیلی بالاست گفنم نکنه بیافته رفتم خوب سفتش کردم بعد سوار دوچرخه شدم چند دوری زدم .
    چقدر باحال بود اصلا متوجه تعویض دنده عقب نمیشدم و همینطور جلو ولی بعضی وقتا یه صدای زیادی میداد تا عوض میشد.
    رفتم پیش اون رفیقمون گفت بابا اون پیچها پیچ تنظیمه اون پیچ رو برش گردون سرجاش .!!! ما هم برگردوندیم چند دور دیگه هم زدیم.
    فرداش که اومدم اولین سفر آف رود رو شروع کنم . یهو دیدم زنجیر در اومد!!!!
    چشمتون روز بد نبینه دیدم اون پیچه حسابی از جاش در اومده و داره میافته . رفتم پیچ رو سفت کنم کلا در اومد!
    حالا چی؟ .. بعله همون خر بیار با قالی بار کن خودمون. یه قطعه فوقالعاده مزخرف پلاستیکی این مهره تنظیم رو نگه میداره که اون به 3 تکه نبدیل شد. بعله یعنی قطعش شکسته.
    هیچی دیگه چرخ خوابیده منتظر یه قطعه 0.5 در 1 سانت پلاستیکی.
    نمایندگیه گفت ما همچین چیزی نداریم فکر نکنم پیدا بشه. برو بچسبونش. ما هم رفتیم بچسبونیم نشد که هیچ نابود شد.
    حالا چون خودم مکانیک خوندم بدو رفتم یه نقشه کشیدم از قطعه دادم به یه تراشکار گفنم با تفلون درست کنه.
    بچه ها کسی فکری به نظرش نمیرسه؟اگه اینم نشه من چیکار کنم؟
    اگر بچه ها تایید کنند که راهی نداره میرم یه شانژمان دیگه میخرم دیگه سگ تو ضرر.
    لطفا نظر بدید.

این هم از چرخ 600 تومنی!
    ببخشید که من می خندم، این جور مسائل همیشه برای خود آدم که پیش میاد آدم کلافه میشه، ولی برای بقیه که پیش میاد نمی دونم چرا آدم خنده اش می گیره!
    از شوخی گذشته بی خیالش! همیشه این جور مشکلات دوچرخه روی نرو آدم میره و اعصاب آدم رو خرد می کنه، ولی همه شون راحت حل میشن. بهتر بود از اول کار رو دست کاردان می دادی، ولی فکرش رو هم نکن، حل میشه.

3. این کاربر از mahi58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

والا چی بگم . هرچند حال گیریه ولی زیاد هم مهم نیست. فوقش یه شانژمان رو میندازیم سطل آشغال.
    یه قطعه آمریکایی اونم به قول شما تو یه چرخ گرون.
    خودمم خندم گرفته بابا .ولی اون تراشکاره یه قطعه مشابه اون ساخت . اصلا باورم نمیشد یه مغازه به اون درب داغونی با اون ابزارهای کثیف و بی نظم یه همچین قطعه ظریفی رو بتونه بسازه.
    یه مقداری سوهان کاری داره اونو انجام بدم احتمال زیاد کار میکنه.
    هرچند منتظر نظر دوستان هستیم
    Last edited by journalist1; 23-08-2009 at 22:56.

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

والا چی بگم . هرچند حال گیریه ولی زیاد هم مهم نیست. فوقش یه شانژمان رو میندازیم سطل آشغال.
    یه قطعه آمریکایی اونم به قول شما تو یه چرخ گرون.
    خودمم خندم گرفته بابا .ولی اون تراشکاره یه قطعه مشابه اون ساخت . اصلا باورم نمیشد یه مغازه به اون درب داغونی با اون ابزارهای کثیف و بی نظم یه همچین قطعه ظریفی رو بتونه بسازه.
    یه مقداری سوهان کاری داره اونو انجام بدم احتمال زیاد کار میکنه.
    هرچند منتظر نظر دوستان هستیم
    یه عکس بذار ببینم داری چیکار میکنی :ِ

مواظب باش گوشواره اینا رو دستکاری نکنی

میخواستم ببینم بهترین مارکی الان توی بازار هست چی هست ؟

و این دوچرخه ای که گذاشتین قیمتشو اگر دقیقا ذکر کنید ممنون میشم

قد 170
    وزن تقریبا 50

ممنون بازم
    حدود 200 هست قیمتش شما کدوم شهرید؟
    شما تنه 19" مناسبتون هست

این هم از چرخ 600 تومنی!
    ببخشید که من می خندم، این جور مسائل همیشه برای خود آدم که پیش میاد آدم کلافه میشه، ولی برای بقیه که پیش میاد نمی دونم چرا آدم خنده اش می گیره!
    از شوخی گذشته بی خیالش! همیشه این جور مشکلات دوچرخه روی نرو آدم میره و اعصاب آدم رو خرد می کنه، ولی همه شون راحت حل میشن. بهتر بود از اول کار رو دست کاردان می دادی، ولی فکرش رو هم نکن، حل میشه.
    من همش دارم میگم سر خود دست به کاری نزنید دوچرخه با تمام سادگیش مکانیزم خیلی پیچیده ای داره
    اینم واسه اینکه همه فک میکنن میتون همه کاری بکنن
    گفتم هر کی مشکلی داره عکس بذاره تا واسش توضیح بدم

6. 2 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام.

آقا یه سوال.

شرکت دورخه سازی قوچان دیگه تولید نداره؟؟ ( همون آساک منظورمه)

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام.

آقا یه سوال.

شرکت دورخه سازی قوچان دیگه تولید نداره؟؟ ( همون آساک منظورمه)
    اساک دو چرخ خیلی وقته دیگه اون جوری تولیدات نداره هرچی میفروشه اکثرا از تو انباره
    ولی نه دیگه مثل قبل
    اکثر نمایندگیهشم تعتیل کردن

9. 2 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آقا سهراب این حرف شما درست ولی یه سفت کردن و شل کردن یه پیچ آیا باید این مشکل رو ایجاد بکنه؟ اگر اون پیچ ، پیچ تنظیم باشه باید خیلی باز و بسته بشه. پس طبق قوانین طراحی باید مهره با جنس مناسب داشته باشه. اصلا منطقی نیست.
    در هر حال از این حرفها که بگذریم . راه حل چیه من از چه قسمتی عکس بگذارم. شما بفرمایید تا من از همون قسمت عکس بگذارم.
    پیچ تنظیم دارای مهره پلاستیکی بوده که اون مهره شکسته یه مهره با یه طراحی خاص. من به یه تراشکار دادم بسازش که ساخت. یه مقداری خورده کاری داره که انجامش بدم میندازمش رو چرخ.
    آیا غیر این کار کار دیگه ای میشه کرد؟ آیا نمایندگی این قطعه رو داره ( یا از این قبیل قطعات) از کجا میشه تهیه کرد.؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

آقا سهراب این حرف شما درست ولی یه سفت کردن و شل کردن یه پیچ آیا باید این مشکل رو ایجاد بکنه؟ اگر اون پیچ ، پیچ تنظیم باشه باید خیلی باز و بسته بشه. پس طبق قوانین طراحی باید مهره با جنس مناسب داشته باشه. اصلا منطقی نیست.
    در هر حال از این حرفها که بگذریم . راه حل چیه من از چه قسمتی عکس بگذارم. شما بفرمایید تا من از همون قسمت عکس بگذارم.
    پیچ تنظیم دارای مهره پلاستیکی بوده که اون مهره شکسته یه مهره با یه طراحی خاص. من به یه تراشکار دادم بسازش که ساخت. یه مقداری خورده کاری داره که انجامش بدم میندازمش رو چرخ.
    آیا غیر این کار کار دیگه ای میشه کرد؟ آیا نمایندگی این قطعه رو داره ( یا از این قبیل قطعات) از کجا میشه تهیه کرد.؟
    بله عزیزم همون پیچ کوچیک کلی تو مکانیزم چزخ تاثیر داره
    میخوای 100تا جای کوچیک دیگه بگم که با دتکاری کردن یکیش یه مشکلاتی تو چرخت به وجود بیاد که هیچکینفهمه از کجاست؟
    شما دوتا عکس از زوایای مختلف بذار
    همه لوازم ها هست فقط باید ببینم اشکال از کجاس تا راهنماییت کنم
    او پیچی که شما دست زدی واسه حداکپر و حداقل بالا پایین بردن شانژمان هست اونجوری که توضیح دادی

12. این کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آقا سهراب درسته ولی منظورم این نبود که بانتظیم یه پیچ مشکل ایجاد میشه. خوب تنظیم یه دسنگاه به هم بخوره مشکل ایجاد میشه دیگه. مثلا فرض کن من یه دستگاه رو اشتباه تنظیم کنم بعد متوجه بشم خوب تنظیم رو بر میگردونم به حالت اول مشکل باید حل بشه.
    منظورم این بود که من پیچ رو 4 دور در جهت سفت کردن چرخوندم بعد متوجه اشتباه شدم و بعد دوباره 4 دور در جهت شل کردن چرخوندم. و بعد چند دور سواری ببینی شکسته اینجا مشکل داره قطعه ساخته شده.

بعله دقیقا همون پیچی که حداقل و حداکثر ر در شانژمان تنظیم میکنه شکسته.
    عکس گذاشتم نیومد
    دوباره عکس میزارم
    Last edited by journalist1; 24-08-2009 at 10:54.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

آقا سهراب درسته ولی منظورم این نبود که بانتظیم یه پیچ مشکل ایجاد میشه. خوب تنظیم یه دسنگاه به هم بخوره مشکل ایجاد میشه دیگه. مثلا فرض کن من یه دستگاه رو اشتباه تنظیم کنم بعد متوجه بشم خوب تنظیم رو بر میگردونم به حالت اول مشکل باید حل بشه.
    منظورم این بود که من پیچ رو 4 دور در جهت سفت کردن چرخوندم بعد متوجه اشتباه شدم و بعد دوباره 4 دور در جهت شل کردن چرخوندم. و بعد چند دور سواری ببینی شکسته اینجا مشکل داره قطعه ساخته شده.

بعله دقیقا همون پیچی که حداقل و حداکثر ر در شانژمان تنظیم میکنه شکسته.
    دوست من
    تا من نبینم نمیتون راهنماییتون کنم
    شاید اون قطعه که شکسته باشه هیچ ارزسی نداشته باشه شایدم بشه با یه تغییر کوچیک درستش کرد شما عکس بذار من در خدمتم

15. این کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •