تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 381 اولاول ... 34349505152535455565763103153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اينم رام جديدتره i900-DTHJ9-MCR03 فقط من تستش نكردم هنوز نميدونم چجوريه فقط اين توضيحاتشه كه تقريبا مانند رام DTHJ6 است .لطفا يكي تستش كنه چون من خودم هنوز دانلودش نكردم: البته اين رام غير رسميه
    [Changes from DTHJ5:

- Removed Windows Update
    - Removed Welcome Center
    - Removed MS Sample Music
    - Removed .net CF 2.0
    - Removed Chinese fonts (sunfon.ac3)
    - Removed SilverInbox
    - Removed Shozu
    - Added .net CF 3.5
    - Added Remote Desktop Mobile
    - Added AppToDate
    - Added Batti 2.4
    - Optimised Samsung applications
    - Optimised OneNote
    - Optimised Office
    - Customised version display (MoDaCo Custom ROM 1 = MCR01)

For NEXT version:

- Re-add scientific calculator
    - Add MoDaCo to default RSS list
    - Performance enhancements
    - OmniaSUITE (OmniaSIP v3 and OmniaTHREAD)

Known issues:

None as yet

Update format:

- Executable for Windows XP... ensure you have the Samsung Modem Driver installed before use!

Included:

- DXHJ5/MCR01 PDA / CSC
    - XXHJ1 Radio

Stats after fresh boot:

Storage Memory: 105.03MB total, 72.65MB free
    Program Memory: 97.27MB, 57.82 free

انم لينك دانلودش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لطفا هركس نصب كرد البته با مسئوليت خودش نظر بده بگه خوبه يا بد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من الان همون رام رسميه سامسونگ يعني j1 رو دارم فارسي سازم خودش داره ولي سرعت گوشي افتضاحه .بنظر شما چيكار كنم ؟ ممكنه كه با hard reset سرعتش درست بشه؟

داره خودمونی میشه RealRed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا من نرم افزار TSMobiles: Terminal Service Client for Mobiles
    رو ميخوام.البته با كرك.
    ممنون

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

see also:

کد:
    Last edited by RealRed; 06-12-2008 at 20:57.

4. 2 کاربر از RealRed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه RealRed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستانی که جدید میان لطفل پستها قبلیو بخونن وگرنه هم خودشون سردر گم میشن هم پستها تکراری و گاهی اشتباهات تکرار میشه رامها به ترتیب حروف الفبا انگلیسی release میشن تو یه پست یکی از بچه ها کامل توضیح دادن

پست 274
    کد:
    در حال حاضر k2 آخرین رام هست و j9-mcr یه رام قدیمیه که تغییرات زیادیم توش دادن البته j9 رام خوبیه که بدون تغییراتشو تو blog گذاشتم
    کد:
    Last edited by RealRed; 06-12-2008 at 19:39.

6. این کاربر از RealRed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alijani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض Wireless

با عرض پوزش خدمت دوستان عزیز اگر ممکن هست تنظیمات کامل wifi (برای اینترنت) رو بزاری چون من امروز خواستم کانکت بشم بعضی وقت ها کانکت میشد ولی وقتی اپرا یا اینترنت اکسپلورر رو باز میکردم میخواست با gprs کانکت بشه. در ضمن هر جای سایت هم گشتم نبود.بازم ممنون

داره خودمونی میشه HUSUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

2 ريكاوري

دوستان من هنوز نميدونم چجوري از گوشيم ريكاوري تهيه كنم و اگه در اثر نصب نرم افزارها خراب شد چجوري گوشيمو ريكاور كنم.
    در ضمن من بدون شطرنج روي گوشيم دارم شكنجه ميشم.
    يكي لطف كنه يه شطرنج درست درمون بذاره.

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دوستان من هنوز نميدونم چجوري از گوشيم ريكاوري تهيه كنم و اگه در اثر نصب نرم افزارها خراب شد چجوري گوشيمو ريكاور كنم.
    این سوالات رو من تا حدودی جواب میدم. بقیه اش هم دوستان اومنیا دار.

ببین 3 تا برنامه خوب برای بک آپ گرفتن از پاکت پی سی ها وجود داره.

1. Resco Backup
    Spb Backup.2
    Sprite Backup.3

در مورد این برنامه ها بحث های زیادی شده و تست های زیادی هم انجام شده اما بطور خلاصه نتیجه این بحث هایی
    که من پیگیری کردم این شد که هر کسی باید تک تک این برنامه ها رو روی گوشی خودش امتحان بکنه تا بتونه
    بفهمه که روی گوشی اون میتونه بعد از هارد ریست کپی گرفته شده رو بازگردونه یا نه.

هارد ریست یعنی فرمت کردن گوشی و برگردوندن گوشی به روز اول. حالا فرض کنیم که شما کلی برنامه نصب
    کردید و برای هر کدام از برنامه ها وقت گذاشتید تا تنظیماتشو انجام بدید بعد کلی هم شماره تلفن همراه با
    تنظیماتشون در گوشی ذخیره کردید. اگر شما بیاید و یک بک آپ از گوشی بگیرید و بعد از هارد ریست که توضیح
    دادم اون برنامه ارور بده و نتونه تمام تنظیمات و برنامه ها رو مثل روزی که گوشی مشکلی نداشته برگردونه
    اونوقته که افسوس میخورید و از دست کسی هم که اون برنامه رو بهتون معرفی کرده ناراحت میشید.

مثلا بر روی گوشی من یعنی اکسپریا SPB Backup نتونست بعد از هارد ریست برنامه هایی که قبلا نصب
    کرده بودم رو برگردونه. حتی یک بار هم موقع بک آپ گرفتن با این برنامه گوشی گوشی خاموش شد و هر
    موقع که بالا میومد در لوگوی ویندوز گیر میکرد و دیگه هیچ کاریش نمیشد کرد. نه رستارت میشد نه دکمه
    ای کار میکرد و منم مجبور شدم که دوباره هارد ریست بکنم.

اما همین برنامه بر روی بعضی گوشی ها بخوبی کار کرده و حتی بعد از هارد ریست هم تونسته تمام تنظیمات
    و برنامه هایی که طرف داشته را بر گردونه. به همین دلیل خودتون باید دست به کار بشید و این 3 برنامه را
    آزمایش کنید.

من خودم فعلا دارم از Sprite Backup استفاده میکنم و بک آپ کامل هم از سیستم گرفتم و مشکلی نداشت.
    طبق اون نظراتی هم که در مورد این برنامه داده شده تونستند توسط این برنامه ریستور هم بکنند و مشکلی
    نداشته.

برنامه رسکو هم برای بعضی ها خوب بوده و برای بعضی ها نه. به همین دلیل من خودم الان هم از رسکو
    استفاده میکنم و هم از Sprite تا اگر زمانی یکی از این 2 برنامه در ریستور کردن ناموفق بود بتونم از اون یکی
    استفاده کنم چون توسط هر دو تاش بک آپ دارم.

شما هم امتحان کن ویا اینکه از کسی بپرس که یکی از این برنامه ها رو بر روی اومنیا امتحان کرده باشه. منظور
    از امتحان کردن هم این نیست که طرف بیاد بگه من نصب کردم خیلی توووپه عالی کار میکنه... نه اصلا... همشون
    خوب نصب میشند و عالی هم کار میکنند شما باید بپرسید که آیا تا بحال توسط این برنامه بعد از هارد ریست
    ریستور کردند یا نه؟ این جواب مهمه نه کار کرد برنامه.

موفق باشید.

10. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه HUSUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

12 تشكر

این سوالات رو من تا حدودی جواب میدم. بقیه اش هم دوستان اومنیا دار.

ببین 3 تا برنامه خوب برای بک آپ گرفتن از پاکت پی سی ها وجود داره.

1. Resco backup
    spb backup.2
    sprite backup.3

در مورد این برنامه ها بحث های زیادی شده و تست های زیادی هم انجام شده اما بطور خلاصه نتیجه این بحث هایی
    که من پیگیری کردم این شد که هر کسی باید تک تک این برنامه ها رو روی گوشی خودش امتحان بکنه تا بتونه
    بفهمه که روی گوشی اون میتونه بعد از هارد ریست کپی گرفته شده رو بازگردونه یا نه.

هارد ریست یعنی فرمت کردن گوشی و برگردوندن گوشی به روز اول. حالا فرض کنیم که شما کلی برنامه نصب
    کردید و برای هر کدام از برنامه ها وقت گذاشتید تا تنظیماتشو انجام بدید بعد کلی هم شماره تلفن همراه با
    تنظیماتشون در گوشی ذخیره کردید. اگر شما بیاید و یک بک آپ از گوشی بگیرید و بعد از هارد ریست که توضیح
    دادم اون برنامه ارور بده و نتونه تمام تنظیمات و برنامه ها رو مثل روزی که گوشی مشکلی نداشته برگردونه
    اونوقته که افسوس میخورید و از دست کسی هم که اون برنامه رو بهتون معرفی کرده ناراحت میشید.

مثلا بر روی گوشی من یعنی اکسپریا spb backup نتونست بعد از هارد ریست برنامه هایی که قبلا نصب
    کرده بودم رو برگردونه. حتی یک بار هم موقع بک آپ گرفتن با این برنامه گوشی گوشی خاموش شد و هر
    موقع که بالا میومد در لوگوی ویندوز گیر میکرد و دیگه هیچ کاریش نمیشد کرد. نه رستارت میشد نه دکمه
    ای کار میکرد و منم مجبور شدم که دوباره هارد ریست بکنم.

اما همین برنامه بر روی بعضی گوشی ها بخوبی کار کرده و حتی بعد از هارد ریست هم تونسته تمام تنظیمات
    و برنامه هایی که طرف داشته را بر گردونه. به همین دلیل خودتون باید دست به کار بشید و این 3 برنامه را
    آزمایش کنید.

من خودم فعلا دارم از sprite backup استفاده میکنم و بک آپ کامل هم از سیستم گرفتم و مشکلی نداشت.
    طبق اون نظراتی هم که در مورد این برنامه داده شده تونستند توسط این برنامه ریستور هم بکنند و مشکلی
    نداشته.

برنامه رسکو هم برای بعضی ها خوب بوده و برای بعضی ها نه. به همین دلیل من خودم الان هم از رسکو
    استفاده میکنم و هم از sprite تا اگر زمانی یکی از این 2 برنامه در ریستور کردن ناموفق بود بتونم از اون یکی
    استفاده کنم چون توسط هر دو تاش بک آپ دارم.

شما هم امتحان کن ویا اینکه از کسی بپرس که یکی از این برنامه ها رو بر روی اومنیا امتحان کرده باشه. منظور
    از امتحان کردن هم این نیست که طرف بیاد بگه من نصب کردم خیلی توووپه عالی کار میکنه... نه اصلا... همشون
    خوب نصب میشند و عالی هم کار میکنند شما باید بپرسید که آیا تا بحال توسط این برنامه بعد از هارد ریست
    ریستور کردند یا نه؟ این جواب مهمه نه کار کرد برنامه.

موفق باشید.
    آقا واقعا ممنونم.فقط كاش لينك دانلودشم ميذاشتي

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان آخرین رام رسمی سامسونگ J1 هستش و J6 , J9 , K1 , K2 همگی غیر رسمی و custom هستن. اگه باهاشون مشکل دارید طبیعیه....

راستی اینم یکی از بهترین تنظیمات دوربین:
    Shooting mode: Single
    SCN: None
    Size: 2560x1920
    Extend View: On
    Timer: off
    Quality: High
    White balance: Auto
    Effect: No Effect
    Focus: On
    ISO: 50
    Metering: Center
    Contrast: +1
    Saturation: +1
    Sharpness: +1
    GPS: off
    WDR: On
    Anti-Shake: On
    لطفا نظر بدید تا این تنظیمات رو بهترش کنیم.....

13. این کاربر از amir_rafie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahdi_alone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام کد رجستری برنامه spb mobil shell ver 2.1.3 رو میخواستم . برنامه رو دارم فقط کد رو میخوام؟ متشکرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •