تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 79 اولاول ... 34349505152535455565763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 785

نام تاپيک: {{تعمیرگاه مجازی گوشیهای نوکیا}}

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

کسی نیست کمک کنه

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام
    ببخشید دیر پاسخ می دم! سرم خفن شلوغه

سلام دوستان تورو خدا زود جواب منو بدین من یه 5320 گرفتم از موقعی که فیرمورش رو آپدیت کردم شدید کند شده.
    یه مشکل دیگه هم پیش اومده اونم این که کیبوردش چراغاش کم و زیاد میشه مثلا یه دفه زیر 9 و 8 و 7 کم نور میشه اون بالاییه پر نور.
    انگار یکی اون زیر یه لامپ گرفته هی جای لامپرو عوض می کنه.
    یه مشکل دیگه هم این که خود کیبورد یه دفعه عدد می زنه برنامه باز می کنه، هرچی می خوای مثلا یه عددو بزنی نمی زنه. یه دفعه دکمه 8 و می زنی برنامه باز می کنه گوشیمم نو نو هست فکر کنم ویروس گرفته نه؟
    اگه میشه یکی به طور کامل راهنمایی کنه مشکل چیه؟ اگه ویروسه چه جوری از شرش خلاص شم؟ یکی کامل مراحلو برام بگه ممنون میشم
    فوریه ها
    توروخدا یکی جواب بده فوری ه ها
    درباره کندی: یه بار مستر ریست کن درست می شه. هنگامی که گوشی رو آپدیت می کنی فایل های آپدیت توی حافظه گوشی می مونن و گوشی رو سنگین می کنن. کد مستر ریست #7370#*

درباره نور صفحه کلید: احتمالا اتصال کابل پین های صفحه کلید با مشکل مواجه شده. ببر پیش یه متخصص یا اگه خودت بلدی گوشی رو باز کن و با دقت تمام نخست و به آرامی صفحه نمایش و سپس کابلش رو به آرامی جدا کن. حالا اتصالاتی که از تخته مادر به صفحه کلید می ره رو بررسی کن. یه بار آروم جداش کن. فوتش کن و محل مادگی و نری رو با یه مسواک خشک تمیز کن.دوباره جا بزن. احتمالا درست بشه.

درباره عدد: به طور طبیعی هنگامی که در فهرست هستین، یه عدد بزنی می ره توی یکی از آیتم ها. اما این که عدد مورد نظر رو نمی زنه احتمالا همون مشکل قطعی پین رو داره.

درباره ویروس: ویروس تنها ویژه گوشی های قدیمی سیمبین هست ( سیمبین های 1، 2،...، 6، 7، 8، 9.0، 9.1 سری 60 نخستین و دومین ویرایش ). سیمبین های امروزی ( از 9.1 سری 60 سومین ویرایش به بعد ) دیگه ویروس پذیر نیستن. یعنی هیچ ویروسی درشون اثر نمی کنه. چون دارای ضریب امنیتی بالایی هستن.

یه پیشنهاد بهتر: اگه گوشیت گارانتی داره ببر گارانتی. رایگان برات همه مشکلاتشو برطرف می کنن.

سلام

گوشی n81 دکمه قرزمش از کار افتاده دلیلش چی هست؟
    قطعی کابل پین اتصال کیت جوی استیک. البته احتمال وجود مشکل در خود کلید هم هست. باید چک بشه

سلام
    من رمز رم مموری گوشیم را فراموش کردم حالا رم را باز نمی کند و رمز را می خواهد
    مدل گوشی نوکیا 7310 است و بدون سیستم عامل
    خواهش می کنم کمکم کنید

سلام. به تالار گفتگوی پی30ورلد خوش اومدی. انشالله مدیر شدنت رو ببینم.

تنها راه ممکن به کارگیری برنامه های Password Recovery در کامپیوتر هست. همین

شرمنده ام که دیر شد

شاد باشین
    Last edited by DariushGreat; 06-06-2010 at 13:06.

3. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه cd3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام.
    من گوشیم N70 هست. وقتی که می خوام با کابل به کامپیوتر وصلش کنم. وصل نمی شه . یعنی بعضی وقت ها وصل می شه بعضی وقته وصل نمی شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا باید چه کار کنم.......؟؟؟

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام

اسلاید گوشی من رو وقتی میکشی پایین هیچی نمیشه

دکمه ها پلیرش کار میکنه ولی وقتی باز و بستش میکنم هیچ اتفاقی نمیفته نه صفحه قفل میشه نه چیزی!!

مشکل از چیه؟

گوشی هم n86 ــه
    Last edited by mehdi_360; 07-06-2010 at 12:07.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام
    سلام.
    من گوشیم N70 هست. وقتی که می خوام با کابل به کامپیوتر وصلش کنم. وصل نمی شه . یعنی بعضی وقت ها وصل می شه بعضی وقته وصل نمی شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا باید چه کار کنم.......؟؟؟

1. از نصب بودن کامل درایور گوشی روی کامپیوتر مطمئن بشین.
    2. محل اتصال مادگی گوشی و نری کابل رو با یه مسواک خشک گردگیری و یه پارچه نم ( خیس نباشه؛ فقط نم ) آغشته به آب - الکل تمیز کنین.
    3. اگه مشکل برطرف نشد دندونه های نری کابل رو به آرامی با ناخن بکشین تا کمی بلند بشن. سپس دوباره امتحان کنین.
    4. اگه باز هم نشد اتصالات مربوط به نری USB یا نری انتهای کابل که به گوشی می خوره رو بررسی کنین. بررسی کنین که در کل کابل اثر بریدگی یا فرو رفتگی نباشه

سلام

اسلاید گوشی من رو وقتی میکشی پایین هیچی نمیشه

دکمه ها پلیرش کار میکنه ولی وقتی باز و بستش میکنم هیچ اتفاقی نمیفته نه صفحه قفل میشه نه چیزی!!

مشکل از چیه؟

گوشی هم n86 ــه
    اگه اسلاید رو باز می کنی و می تونی باهاش شماره بگیری، که اسلایدت از لحاظ سخت افزاری سالمه!
    به تنظیمات گوشیت برو و کند و کاو مفصل بکن. در بخش تنظیمات امنیتی و تنظیمات مکالمه مسلما به گزینه ای شبیه Slide Settings بر می خوری. در امنیتی می تونی تنظیمش کنی که هنگامی که اسلاید بسته می شه قفل بشه یا در مکالمه هنگامی که گوشی زنگ می خوره با باز کردن اسلاید مکالمه برقرار بشه.

شاد باشین

7. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام

داداش وقتی اسلاید رو بالا میبرم همه چی کار میکنه و درسته وقتی هم میبندم درسته و قفل میشه و لی وقتی میکشم پایین که با دکمه های پلیر کار کنم ، دکمه های پلیر هم درسته ولی وقتی به حالت اول برش میگردونم صفحه قفل نمیشه

وقتی هم دارم وئیدیو نگاه میکنم، اسلاید رو که میکشم پایین باید بره رو حالت تمام صفحه ولی اصلا اتفاقی نمیفته ، انگار که هیچ کاری نکرده باشم !!!

منظورم این حالته

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام

داداش وقتی اسلاید رو بالا میبرم همه چی کار میکنه و درسته وقتی هم میبندم درسته و قفل میشه و لی وقتی میکشم پایین که با دکمه های پلیر کار کنم ، دکمه های پلیر هم درسته ولی وقتی به حالت اول برش میگردونم صفحه قفل نمیشه

وقتی هم دارم وئیدیو نگاه میکنم، اسلاید رو که میکشم پایین باید بره رو حالت تمام صفحه ولی اصلا اتفاقی نمیفته ، انگار که هیچ کاری نکرده باشم !!!

منظورم این حالته

آهان! ایول... فهمیدم... عملا مشکلت با کشوی مالتی مدیا هست...
    فکر کنم این یه باگ نرم افزاریه. چون دقیقا عین همین مسائل رو در N85 دیدم. ظاهرا یه باگ مربوط به کنترلر اسلاید هست که یا نوکیا حواسش نیست یا این که حوصله نداره درستش کنه و ترجیح می ده وقتشو روی رفع باگ های مهم تر بگذاره... البته برای ویدئو توی ستینگ Real Player یه گشتی بزن ببین گزینه ای مربوط به اسلاید می بینی. همچنین یه سری هم به تنظیمات خود اسلاید بزن. ولی احتمالا مشکل همون باگی که گفتم هست.

شاد باشین

10. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

l

من يه مشكلي با گوشي n70 دارم . وقتي صحبت ميكنم ، از اون طرف صدا خيلي كم مياد . و پيام هم نمي فرسته ميگه نميوته بفرسته اين پيام unable to send...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی فیلم یا عکسی جهت آموزش باز کردن قاب 5530 داره بزاره ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    من 5730 رو با خودم بردم تو حموم اونجام خب بخار کرده بود و این بخار به گوشیمم نفوذ کرد،قبلا چند بار این طور شد ولی خودش تبخیر میشد ومشکلی نبود تا اینکه 5شنبه به علت وخامت اوضاع سشوارش کشیدم!ازو اون موقع تاالان فوکوس دوربینش از کار افتاده!!!
    اگه فیلم باز کردنشو دارین بذارین که بازش کنم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •