پچ هاش قابلیت Resume داره؟
پچ هاش قابلیت Resume داره؟
سلام حسین dt یا همون bllizzardwow جان مسشه بگی کی این سرور جدیدت راه میفته ؟ بابا همه تو کفن مردیم از بس انتظار کشیدیم:(
عزیز این لینک های رو که میبینی من خودم همشو دانلود کردم و 100 % امتهانشون کردم . اگه بازم نتونستی این لینکو امتهان کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چشم اینم لینک منبع
سایت اصلی که تمام پچای منگوش توشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز نظر دوستان بازم تشکر میکنم . اگه در نصب مشکلی داشتین بگین آموزش نصب رو هم بزارم .
سلام..!!!
همه ی لینک هایی که گذاشتی فیلتر هستند...!!!![]()
سلام
خوبه شما با سرور WDDG بازی نکردی تا بفهمید باگ یعنی چه،آخرش هم تونستم سرور Mangos را برای LichKing
و پچ 3.1.3 اجرا کنم ، خیلی خیلی وقت گرفتاما کلی حال میده موفقیت.
بای
خوب با اجازه ی بزرگان کار رو شروع می کنیم
سعی می کنم زیاد کشش ندم و برم سر اصل مطلب - خوب از 2.4.3 شروع می کنیم و سعی می کنم در ادامه اگر دوستان علاقه مند بودند 3.1.3 رو هم توضیح بدم .
قسمت هایی که قرمز کردم رو بخونید
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
After months and months without updates I finally decided to get my lazy butt down onto the chair so that I could begin to publish you guys a really nice and well thoughtout repack. This repack, has over 13,000 new features/additions since our last Reaper-X Update. Yes I know this is a 2.4.3 release, but its so stable I just had to release it! We have moved from MaNGOS to Trinity. Trinity is a core that is based off of MaNGOS and still is in sync with MaNGOS. I chose Trinity because there is a little more things fixed in Trinity than in MaNGOS. Also from the start of this revision, will be our official supported release. Meaning that we will provide updates from this revision to the future. So you guys will be able to upgrade your server without losing your character data! We will also even provide support and upgrade your characters when WotLK gets released for 3.0.8! So you can use this 2.4.3 release and whenever we update to 3.0.8 all your characters will be upgraded successfully!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ابزار مورد نیاز :
نیاز به ابزار MySql - این لینک هم برای دریافت و هم آموزش نصب کاملا تصویری
ابزار دوم - NET FrameWork 3.5 SP1 که می تونید از لینک زیر دانلود کنید - حجم 18 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ابزاری بعدی خود فایل های سرور هست Reaper-X Trinity Serverکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود از سرور Rapid Share
دانلود از سرور Mega Uploadکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود از سرور File Beamکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای استفاده از فایل های Sql نیاز به ابزار SqlYog دارید که از لینک زیر می تونید دانلود کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ابزار Navicat برای تغییر در SQLکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در آخر طریقه نصب سرور - به راحتی می تونید نصب کنید چون همش تصویریه - بازم مشکلی داشتین حتما در خدمت هستم -کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لیست دستورات GM هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز هم مشکلی داشتید مطرح کنید تا جواب بدم
موفق و موید باشید![]()
Last edited by dr.bronx; 18-07-2009 at 23:06.
سلام
من مانگوس برای 3.0.9 دارم (آفلاین) اکانت هم ساختم تو بازی هم می رم ولی هیچ کسی جز من توی بازی نیست یعنی هیچ یک از اعضای بازی مثل گاردها یا موب ها در کل هیچ موجودی جز من نیست هیچ کس هیچ کس باید چیکار کنم تا شخصیت ها کامپیوتری هم تو بازی باشن مثل فروشنده ها اونای که سوال دارن و بقیه موجودات
دوستان کسی می دونه چطور میشه این بازی آفلاین رو شبکه ای کرد ؟ چند نفر دیگه که از طریق شبکه به هم وصل هستند هم به سرور بیان ؟؟؟!!!
ممنون میشم کمک کنید .
با سلام
اگه بخوای سرورت رو شبکه کنی باید ip سرورت رو به ip سرور شبکه تغییر بدی و بعد از اون ip کلاینت ها رو به آی پی سرور تغییر بدی
طرز تغییر ip سرور :
اگر از سرور منگاس (mangos) استفاده می کنی باید با برنامه sqlyog به سرور وصل بشی و بعد دیتابیس realmd رو از سمت راست باز کنی و بعد از
اون رو تیبل realmlist کلیک کنی . حالا از سمت راست برنامه (تقریبا وسط صفحه)رو ی table date کلیک کن حالا می تونی اطلاعات مو جود در
تیبل realmlist رو ببینی و حالا Ip سرورت رو به ip شبکه (سرور شبکه)تغییر بده و بعد سیوش کن (روی آیکون سیو ) کلیک کن و بعد از برنامه خارج شو.
طرز تغییر ip کلاینت ها :
برو به محل نصب بازی wow و بعد در اونجا پوشه date رو باز کن و از داخل اون پوشه enGB یا enUS رو باز کن . حالا فایل realmlist.wtf رو
با notepad باز کن و بعد ip اون رو به ip سرورت (همون ip که برای سرور ت گذاشتی ) تغییر بده.
خوب حالا سرورت رو load کن و با بچه ها از بازی لذت ببر![]()
سلام دوست من. ببخشید اینایی که گزاشتین فقط برنامست آموزش نداره؟
توی لینک بالا نسخه ها ی مختلفی از این برنامه هست. کدومشونو بگیرم؟!
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)