تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 156 اولاول ... 34349505152535455565763103153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 1559

نام تاپيک: کلوپ N96

داره خودمونی میشه تکاور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پروداکت کد اصلی n96 که زبان فارسی نداره 0573063 و ولی اکه بخوای فارسی هم داشته باشه 0543731 است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

یه سوال دیگه!اسکرول لمسی ان96 رو از کجا فعال کنم؟؟؟مگه اسکرولش لمسی نیست؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

یه سوال دیگه.چرا منو ویو v shape و horseshoe هیچ فرقی با هم نمیکنند؟؟هر دوشون horseshoe هستن!!!v shape رو که انتخاب میکنم باز همون horseshoe میشه!من 5700 داشتم و میدون v shape ایکونها به شکل v میچرخند!!!یکی هلپ بده!چه تاپیک مرده ی سوت و کوری!!!!یاد 5700 و تاپیکش بخیر!!

پروفشنال اماستیاف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اقایون سلام!یه ان 96 رسیده دستم این مغازه دار لعنتی لیبل گوشی رو عوض کرده لیبل فنلاندی زده روش!!!!!حالا من توی سایت نوکیا پروداکت کد گوشی رو میزنم میگه مال ان72 هست!!!!من الان پروداکت کد گوشی رو از کجا بدست بیارم جعبه ی گوشی هم در دسترسم نیست!!میخوام فریم ویر اپدیت کنم و میدونم به پروداکت کد نیازی نیست ولی من باید پروداکت رو بدستم بیارم!!نازمه به شدت!
    مبارک باشه.

یه سوال دیگه!اسکرول لمسی ان96 رو از کجا فعال کنم؟؟؟مگه اسکرولش لمسی نیست؟؟؟؟
    خیر .لمسی نیست.

یه سوال دیگه.چرا منو ویو v shape و horseshoe هیچ فرقی با هم نمیکنند؟؟هر دوشون horseshoe هستن!!!v shape رو که انتخاب میکنم باز همون horseshoe میشه!من 5700 داشتم و میدون v shape ایکونها به شکل v میچرخند!!!یکی هلپ بده!چه تاپیک مرده ی سوت و کوری!!!!یاد 5700 و تاپیکش بخیر!!
    برای من منوی v هم مشکلی نداره.
    فعلا آپدیت کن مشکلاتش حل میشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

ممنون!!مبارک صاحبش باشه!مال یکی از دوستامه!هنوز ان 82 سالمه !!!!ولی سوالم در مورد لیبل رو جواب ندادید!

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

پروداکت کد اصلی n96 که زبان فارسی نداره 0573063 و ولی اکه بخوای فارسی هم داشته باشه 0543731 است
    ممنون!!مبارک صاحبش باشه!مال یکی از دوستامه!هنوز ان 82 سالمه !!!!ولی سوالم در مورد لیبل رو جواب ندادید!
    دوستمون که پروداکت کد رو گذاشت !
    منم گوشیم لیبل خورده و پروداکت کدش رو نمیدونم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اقا این ----h چیییییییییییییییییییییییی ییییییییی شششششششششششششششششششششدددد دددددددددددددددددددد

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اقا این ----h چیییییییییییییییییییییییی ییییییییی شششششششششششششششششششششدددد دددددددددددددددددددد
    باهاشون تماس بگیر بپرس کی روی نوکیا فعالش میکنن !

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فک نمیکنم این قابلیت مختص به گوشی خاصی باشه این سرویس قطع نیست چون میبینی که irib رو پیدا میکنه ولی وقتی که میخواد کانال هارو سرچ نه خط سرچش یه 2 میلیمتر میره بعد ایراد میگیره تا اونجایی که من میدونم که شرکت خارجی مسوول پخش ----h بوده که ظاهرا صداو سیما باهاشون تو کنتاکن یا اینکه خارجیه داره مسخره بازی در میاره

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

اقایون کدی که imei رو تو گوشی نشون میداد چیه!!لعنتی همه چیز یادم رفته!!!بعدش سوال دیگه اینه که پروداکت کد گوشی رو چطوری تغییر بدیم؟؟خواهاش جواب بدید امرژنسیه!ممنون!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •