پروداکت کد اصلی n96 که زبان فارسی نداره 0573063 و ولی اکه بخوای فارسی هم داشته باشه 0543731 است
پروداکت کد اصلی n96 که زبان فارسی نداره 0573063 و ولی اکه بخوای فارسی هم داشته باشه 0543731 است
یه سوال دیگه!اسکرول لمسی ان96 رو از کجا فعال کنم؟؟؟مگه اسکرولش لمسی نیست؟؟؟؟
یه سوال دیگه.چرا منو ویو v shape و horseshoe هیچ فرقی با هم نمیکنند؟؟هر دوشون horseshoe هستن!!!v shape رو که انتخاب میکنم باز همون horseshoe میشه!من 5700 داشتم و میدون v shape ایکونها به شکل v میچرخند!!!یکی هلپ بده!چه تاپیک مرده ی سوت و کوری!!!!یاد 5700 و تاپیکش بخیر!!
مبارک باشه.
خیر .لمسی نیست.
برای من منوی v هم مشکلی نداره.
فعلا آپدیت کن مشکلاتش حل میشه.
ممنون!!مبارک صاحبش باشه!مال یکی از دوستامه!هنوز ان 82 سالمه !!!!ولی سوالم در مورد لیبل رو جواب ندادید!
دوستمون که پروداکت کد رو گذاشت !
منم گوشیم لیبل خورده و پروداکت کدش رو نمیدونم.
اقا این ----h چیییییییییییییییییییییییی ییییییییی شششششششششششششششششششششدددد دددددددددددددددددددد
باهاشون تماس بگیر بپرس کی روی نوکیا فعالش میکنن !
فک نمیکنم این قابلیت مختص به گوشی خاصی باشه این سرویس قطع نیست چون میبینی که irib رو پیدا میکنه ولی وقتی که میخواد کانال هارو سرچ نه خط سرچش یه 2 میلیمتر میره بعد ایراد میگیره تا اونجایی که من میدونم که شرکت خارجی مسوول پخش ----h بوده که ظاهرا صداو سیما باهاشون تو کنتاکن یا اینکه خارجیه داره مسخره بازی در میاره
اقایون کدی که imei رو تو گوشی نشون میداد چیه!!لعنتی همه چیز یادم رفته!!!بعدش سوال دیگه اینه که پروداکت کد گوشی رو چطوری تغییر بدیم؟؟خواهاش جواب بدید امرژنسیه!ممنون!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)