شما باید برنامه windows live رو نصب کنین. توی dvd بازی احتمالا هست.
شما باید برنامه windows live رو نصب کنین. توی dvd بازی احتمالا هست.
واقعا عالی بود
قلدرترین بت من همین بود
بازیه شاهکار به این میگن
ببخشید گزینه PhysX کجاست؟چون من اینو ندیدم ولی AA رو که بالا میبردم گرافیک و فریم تغییر میکرد.در صورتی که مطمئنید نسخه اصلی رو در اختیار دارین ببینین که گزینه Hardware Accelerated PhysX رو دارین یا نه و امتحان کنین که گرافیک و تعداد فریم با دستکاری گزینه Anti-aliasing فرقی میکنه یا نه... در صورت نبود گزینه Hardware Accelerated PhysX که فقط همین مورد هم کفایت میکنه و فرق نکردن گرافیک و فریم با دستکاری گزینه Anti-aliasing نسخه شما همین نسخه دزدیه به علاوه تنها کرک اصلاح شده برای این بازی.
این چه اروریه؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی رو از boys team ]م گرفتم کرک فیکس هم نصب کردم؟؟؟
Last edited by mohammad_twe; 14-09-2009 at 20:38.
اگه این گزینه physX نباشه طوریه
چون ماله من نداره؟؟؟
ماله هیچ کس نداره ! نسخه اصلیش (که هنوز نیمده اون داره) ولی یک راه داره برای روشن کردنش که کرش خیلی زیاد گذارش شده و توصیه نمیشه
عجب !من كه بازي رو تموم كردم
يعني داداشم تموم كرد![]()
کسی می دونه اینجا رو باید چی کار کنم؟
خودم فکر می کنم باید f بزنم برم بالا ولی هیچی نمی ده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by p30worldapm; 14-09-2009 at 21:06.
کمی عکستون واضح نیست اگه ممکنه یکی دیگه بزارین.
بازیه بتمنو با 71 درصد تموم کردم. گفتم یه نقد کوچولو بنویسم.
بتمن:تیمارستان ارخام
مقدمه: دو سه سالی میشه که بازیبازها دیگه به طوره کامل از بازی کردن لذت نمی برند دلیل محکمش هم نبود المانهای
خوب یک بازی وعدم قصد سازنده برای ساخت یک بازی هستش و بیشتر بازی ها شکل اقتصادی به خودش گرفته ...
دیگه کم کم همه داشتیم به این روند عادت میکردیم. سازندگان همیشه قبل از هر بازی وعده های شیرینی میدادند اما بعد
از اینکه بازی رو بازی میکردیم میدیم گفته ها کجا خوده بازی کجا ..تا اینکه در این میان بازی بتمن نه تنها ازوعده سازندگان
فراتر رفت بلکه کسب امتیازات بالا در سایتهای معتبر را حق اصلی خودش دانست.و این را به همه ثابت کرد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
گیم پلی: بدونه هیچ شکی یکی از نقاط قوت بازی گیم پلی بازی بود بازی بتمن نه تنها المانهای خوب بازی های هم سبک خود را به
خوبی حفظ کرده بود بلکه با ارایه نواوری های جدید در نوع خود حتما بازی های دیگر را در این سبک متحول خواهد کرد
گیم پلی بتمن کاملا اعتیاد اور وروان بود بدونه کوچکترین ایرادی سازندگان بازی برای هر کاری یا هر عمل بتمن در بازی
برنامه ای داشتند و هیچ یک از کارهای بتمن بیهوده نبود. تمامی حرکات بتمن در مبارزات و مکانهای مختلف حساب شده و
دقیق ارائه شده مثلا در مواقعی که لازم بود بتمن خود دریچه ها رو با ارامی باز میکرد تا هیچ صدایی افراد رو اگاه نکنه
تمامی مبارزات و رزمی کارهای بتمن دقیق و کامل بود به طوری که حتی یک مشت هم بی هدف زده نمی شد.
گیم پلی بازی این امکانو به بازیبازها میداد که بازیبازهایی که دوستار درگیری بودنند یک تنه به وسط میدان رفته و با جولان دهی
همرو از پا در بیاره و بازیبازهایی هم که دوستاره مخفی کاری هستند به ارامی هر چه تمام و با ظرافت خاص یکی یکی رقیبهارو از
پا دربیاره که این در نوع خود یک ایده ناب هستش. تمامی اپدیتها و چکپوینتها در بهترین شرایط ایجاد میشد و مشکلی برای
بازی درسیو ایجاد نمیکرد. گیپ پلی بازی جایه بسی بحث دارد که بسیار طولانی خواهد بود....امتیاز.:9.5
---------------------------------------------------------------------------------------------
موزیک وصدا: بدونه شک دیالوگهای خنده دار و در مواقعی حرص اورجوکر یکی از بهترین صداگزاری ها خواهد بود
این در حالی است که دیالوگهای دیگر شخصیت ها بسیار زیبا و دلنواز بود صدای خوده بتمن که به بازیباز حس
بتمن گونه عجیبی میداد ...موزیک بازی بر گرفته از دو قسمت پایانی فیلم بتمن بوده و به خوبی در شرایطی که نیاز بود نواخته میشد
اجرای موزیک لحظاتی شیرین و جذابیت بازی را دو چندان میکرد. ..:امتیاز.:9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
گرافیک:البته نسخه کنسولی بازی با در نظر گرفتن باگها و ایرادهایی که در نسخه PC بود به احتمال زیاد بالا خواهد بود
و این متن بر گرفته ازگرافیک pc هستش
گرافیک بازی نکات ظریف وریز بسیار بالا و زیبایی دارد . محیط ..ساختمانها...وسایل ...نمای دور ..همگی در بازی عالی بود
یک گرافیک ناب. همه چیز نورپردازی و رنگ بندی بسیار خوبی داشتند ..گرافیک بازی هم از لحاظ تکنیکی و هم از لحاظ فنی
بسیار عالی کار شده بود طراحی خود شخصیت ها هم بسیار دقیق و حساب شده بود به احتمال زیاد بسیاری از دوستان از چهره
جوکرخوش نیامده...طراحی خوده بتمن اید عال بود هیکلی بزرگ در عین حال چهره ای مغرور و مهربان با کمی احساس
قدرتی که به بازیبازمنتقل میکرد لباس بتمن دقیق و با جزییات کامل طراحی شده وبا کمی دقت به خوبی عضلات بتمن نمایان
میشد..لباس بتمن به مرور و با زدو خوردهای زیاد پاره و زدگی روی ان به وجود میامد ولی لباس اصلا خیس نمیشد به
طوری که این موضوع در بازی tomb raider به خوبی حل شده بود...:9.2
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
داستان: داستان بتمن تا حدودی برگرفته از دو قسمت اخر فیلم بتمن(شوالیه سیاه --بازگشت بتمن) بوده و
کلیه شخصیتهای دشمن بتمن در بازی حضور داشتند در حالی که خوده جوکر به تنهایی یک داستان بود
بازی به نحوی ساخته شده بود که حتی کسی از فیلم یا داستان بتمن رو ندیده باشه باز
درگیر جو بازی خواهد شدو از بازی کردن لذت خواهد برد . داستان بازی کاملا درگیر کننده هستش
بازیباز از همون اول با نمای زیبایه ورودی به تیمارستان با دشمنان بتمن اشنا میشود ومیداند که اگر مشکلی پیش اید حتما کاره سختی
خواهد داشت. درجه سختی بازی به خوبی و کاملا مساوی قرار گرفته بازی کردن در حالت normal سخت ..جالب
و بسیار مهیج هستش..و بازی در حالت hard کاملا چالش برانگیز و طاقت فرسا هستش.
هوش مصنوعی بازی یکی از منحصر بفرد ترین هوش مصنوعی ها هستش طوری که هراقدام اشتباهی که از طرف بتمن
وجود میامد حتما تاوانش را می پرداخت-- گاهی دو نفر با هم حمله میکردند وباسها به طور کامل و
با توجه به قدرت در بازی حضور پیدا میکردند ..:9.5
---------------------------------------------------------------------------------------------
نتیجه: بازی بتمن بازی بود که ما مدتهاست انتظار چنین بازی دلچسبیو میکشیدیم .با توجه به نام بازی به احتمال زیاد
در اوایل زیاد افرادی اقدام به خرید بازی نخواهند کرد چون اول میگن این چه بازی بچگانه ای خواهد بود ولی بعد از مدتی
با توجه به شنیده ها و دیده ها بازی خواهند کرد.
همیشه بازی در نقش یکی از شخصیت های کمیک(بتمن...مرد عنکبوتی...هالک..و...) ارزوی هر بازیبازهستش
اما باید مطمئن شد که این بازی کاملا این موضوع را به حقیقت رساند..امتیاز کلی..:9.5
Last edited by Layken; 11-12-2009 at 00:33.
سلام
دوستان منم سر درصد 13 یه جا که باید قلاب بزنه قلابش نمی زنه. یه جایی که باید از بالای در بریم تو Mansion. منم از کرک ه.و.س جان استفاده کنم درست میشه؟
ممنون
ویرایش:
من تو دی وی دی بازیم همین کرک هوس جان بود و راحت هم تا اینجا سیو چک پوینتی می کنه و مشکل نداره. ولی الآن اینجا فک کنم قلابه باگ باشه مگه نه؟ یه دریچه بود که با کابل کشیدم انداختم اما الآن قلاب نمی زنه بره بالا :((
Last edited by S!LENCE; 14-09-2009 at 21:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)