ممنون یه سوال دیگه ای هم داشتم
روی صفه گوشی با سمت چپ عکس یه نامه هست که هی چشمک می زنهدرحالی که هیچ پیام جدیدی ندارم
چی کار کنم؟
![]()
ممنون یه سوال دیگه ای هم داشتم
روی صفه گوشی با سمت چپ عکس یه نامه هست که هی چشمک می زنهدرحالی که هیچ پیام جدیدی ندارم
چی کار کنم؟
![]()
سلام دوستان من قصد خرید این گوشی رو دارم کسایی که ان گوشی رو دارن لطفا در مورد کیفیت و بلندی صداش چه برای موسیقی و چه زنگ خوردن وهمینطور در مورد دوربینش که کیفیت عکس و فیلمش چطوره یه توضیح بدن.در ضمن معایبش رو هم اگه بگین ممنون میشم
شما احتمالاً sms هاتون روی حافظه گوشیتون میشینه ... برای همین فکر کنم تعداد sms هاتونم بالاس برای همین ارور کم بودن حافظه میده .... چند تا از sms هاتونو پاک کنید ببینید چی میشه ...
لنز این گوشی رو با چی تمیز کنم؟یکدفعه اومدم با پنبه تمیز کنم یکم خش افتاد
[quote=Saman-tci;3665994]شما احتمالاً sms هاتون روی حافظه گوشیتون میشینه ... برای همین فکر کنم تعداد sms هاتونم بالاس برای همین ارور کم بودن حافظه میده .... چند تا از sms هاتونو پاک کنید ببینید چی میشه ...[/quoteگوشی رو تازه گرفتم اس ام اس هم زیاد ندارم
ممنون خودش دیروز درست شد.![]()
سلام به دوستان وتبریک برای سال نو
من نوکیا ان 79 دارم و هنوز نتوستم اونو هک کنم خوشحال میشم راه نمایی کنید. متشکرم.
هک کلیه گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین
شاد باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
sleep mode را چگونه میشه خاموش کرد ؟؟
راسته که بدنش زود خط می افته (مخصوصا در باطریش) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (می گن جنسش کلا خوب نیست هم ان 79 هم ان 85
من که الان 3 ماهه گرفتم هنوز خط نیفتاده.راسته که بدنش زود خط می افته (مخصوصا در باطریش) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (می گن جنسش کلا خوب نیست هم ان 79 هم ان 85
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)