گوشی توپی هست ... منم دستم بوده
کار باهاش واقعا لذت بخشه
اما خوب ، مشکلاتی هم داره
فعلا کیفیت بازی های سه بعدی به پای n95 و n82 نمی رسه !
گوشی توپی هست ... منم دستم بوده
کار باهاش واقعا لذت بخشه
اما خوب ، مشکلاتی هم داره
فعلا کیفیت بازی های سه بعدی به پای n95 و n82 نمی رسه !
من حدود يك ماه كه دستمه و از نظر لقي هيچ مشكلي ندارم چون بهش توجه نمي كنم.
در ضمن من تا حالا هر چي گوشي داشتم اسلايد بوده و همه يه مقدار لقي دارن و اونم مريوط ميشه به طرز استفاده هرجي اسلايدو كمتر باز و بسته كني بهتر .
در مورد چيپ گرافيكي من يه جايي خوندم به خاطر عمر باطري انو حذف كردن و سعي ميشه تو گوشي هاي جديد ازش استفاده نشه .
بهتر اينو هم بگم شما داريد از يكي از بهترين برندهاي دنيا گوشي ميخريد.
نوكيا قبل از اينمه يه گوشيو بده تو بازار كلي روش تست ميكنه و 90درصد تمام اين موضوعات و ميدونه .
نوكيا يه شركت ايراني نيست كه بخواد از كيفيت محصولاتش بخاطر سود و يا هر چيز ديگه كم كنه.
اينو هم در نظر بگيريد كه تو اين مدل تا جاي ممكن سعي شده گوشي ارتقا داده بشه و امكاناتش مورد استفاده باشه .
من لق بودن کشوی گوشی رو به سیاستای کثیف نوکیا مربوط میدونم.
توضيح بيشتري نميدي ؟
من هم همیشه طرفدار نوکیا هستم و البته از منتقدانش ... نوکیا اگر خودش رو نخواد اصلاح کنه و همیشه مثب نگاه کنه ، نابودی اش نزدیکه ...بهتر اينو هم بگم شما داريد از يكي از بهترين برندهاي دنيا گوشي ميخريد.
نوكيا قبل از اينمه يه گوشيو بده تو بازار كلي روش تست ميكنه و 90درصد تمام اين موضوعات و ميدونه .
نوكيا يه شركت ايراني نيست كه بخواد از كيفيت محصولاتش بخاطر سود و يا هر چيز ديگه كم كنه.
اينو هم در نظر بگيريد كه تو اين مدل تا جاي ممكن سعي شده گوشي ارتقا داده بشه و امكاناتش مورد استفاده باشه .
یک تاپیک توی بخش گیم هست تفاوت نوکیا Ngage با بازی های iphone ... اونوقت هست که میخوای گوش ات رو بندازی دله !
با شما موافقم ولي اين دليل نميشه كه به خاطر يك لقي ناچيز ،امكانات خوب اين گوشي رو ناديده گرفت
سلام ..من امروز این گوشی رو خریدم..فقط همینو بگم فوق العاده است..بی زحمت چند تا سوال داشتم..1-این گوشی تم نداره؟ برای جی پی اس برنامه ی خود نوکیا کافیه یا باید روش گارمین بریزم؟ این شتاب سنجشو چه جوری فعال کنم؟یه توضیحی در مورد اتصال به تی وی روهم بگید ممنون میشم..یا علی(درضمن لقی گوشی هم به اندازه ای هست که اصلا به حساب نمیاد!)
سلام. مبارکه! چند گرفتی؟
برای تم هاش باید بری:setting-general-personalization-themes-generals
برنامش خوبه. اما مثل 95 ، شهرهای اسران رو نداره!
برای شتاب سنج هم setting-general-sensor setting
برای تی وی هم باید کابل رو وصل کنی به تلویزیون و از گوشیت هم گزینه ی مورد نظر را انتخاب کنی!!!
خداحافظ امنيت...خداحافظ unhackable...
به امضا مراجعه شود...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)