سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه این بازی رو شروع کردم و رسیدم به اونجایی که توی هوا گاز های سمی هست و بعد از کشتن اون موجودات زشتی که سرفه میکنن سم از بین میره.
می خواستم بدونم کجای بازی هستم و چه قدر دیگه باید بازی کنم.
سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه این بازی رو شروع کردم و رسیدم به اونجایی که توی هوا گاز های سمی هست و بعد از کشتن اون موجودات زشتی که سرفه میکنن سم از بین میره.
می خواستم بدونم کجای بازی هستم و چه قدر دیگه باید بازی کنم.
وقتی که به اندازه کافی حساب بقیه دشمن ها به غیر از هانتر که خودش رو ترمیم میکنه رسیدید میتونین به راهتون ادامه بدین... در نهایت به اتاق بزرگی که در وسط اون محوظه شیشه ایی قرار گرفته میرسین. هانتر رو به داخل محفظه بکشونین و اندامش رو قطع کنید بعد حرکت ترمیم اون رو آهسته کنین و به داخل اتاق مجاور که دکتر مرسر در اون بود برین و بلافاصله کلید فریز رو فشار بدین. (باید هانتر در اون محفظه باشه)
شما تو میانه بازی هستین یعنی قسمت ششم... بازی کلا شامل 12 قسمت هست:
Chapter 1: New Arrivals
Chapter 2: Intensive Care
Chapter 3: Course Correction
Chapter 4: Obliteration Imminent
Chapter 5: Lethal Devotion
Chapter 6: Environmental Hazard
Chapter 7: Into the Void
Chapter 8: Search and Rescue
Chapter 9: Dead on Arrival
Chapter 10: End of Days
Chapter 11: Alternate Solutions
Chapter 12: Dead Space
من اینجا گیر کردم فکنم باید سوار شاتل بشم اما نمی دونم چرا اون صفحه خاموشه عکس اول
مرحله 9 یا 10 هم
![]()
Last edited by ELSIN; 11-12-2008 at 19:24.
خوب تو اون قسمت باید هانتر باشه درسته ؟ شما باید هانتر رو بکشونید کنار خروجی اتش شاتل و بعد انو اهسته اش کنید ( البته قبل از این کار اعضای بدنشو قطع کنید ) و بعد هم برید کنار اون صفحه و اتش خروجی رو روشن کنید تا هانتر نابود بشه و بعد میتونید شاتل رو روشن کنید.من اینجا گیر کردم فکنم باید سوار شاتل بشم اما نمی دونم چرا اون صفحه خاموشه عکس اول
مرحله 9 یا 10 هم
بازی با رم 2 چطور اجرا میسه
اگه منظورت رم 2 گیگیه باید بگم که مناسبه و خوب اجرا میشه البته باید دیگر قطعات کامپیوترت هم مناسب بازی باشه.
من تازه نصبش كردم
بازي خوبي هست
از همون اوايل مرحله ميشه فهميد كه خوبه
خوب بالاخره این بازی هم تموم شد
بازی خیلی خوبی بود.
نکته جالبش هم چند راند بودن بازیه که میتونی دوباره بازی رو با همون تجهیزات پایان بازی از اول شروع کنی و اینجوری تمام اسلحه ها رو قوی کنی. ولی حیف با وجود اینهمه بازی موجود حس دوباره بازی کردن وجود نداره!
اين بازي روي سيستم من جواب ميده:
Gf 6200
cpu 3.2 full
ram 1gb
Dead Space™ requires at least the following:
FOR WINDOWS XP (SP2) or Vista
* 2.8 GHz processor or equivalent
* 1 GB RAM (XP), 2 GB RAM (Vista)
* NVIDIA GeForce 6800 or better (7300, 7600 GS, and 8500 are below minimum system requirements)
* ATI X1600 Pro or better (X1300, X1300 Pro and HD2400 are below minimum system requirements)
* 256MB Video Card and Shader Model 3.0 required
* The latest version of DirectX 9.0c
* At least 7.5GB of hard drive space for installation, plus additional space for saved games.
* INTERNET CONNECTION, ONLINE AUTHENTICATION, AND END USER LICENSE AGREEMENT REQUIRED TO PLAY. MORE INFORMATION IS AVAILABLE AT.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)