سلام خدمت دوستان
چجوري ميشه تم هاييي رو كه روي مموري كارت نصب كرديم و تو aplication manager اصلآ نيستند و گزينه ي uninstal ندارند رو پاك كرد
راستي گوشي n73 است
سلام خدمت دوستان
چجوري ميشه تم هاييي رو كه روي مموري كارت نصب كرديم و تو aplication manager اصلآ نيستند و گزينه ي uninstal ندارند رو پاك كرد
راستي گوشي n73 است
سلام دوســت عزيز تو اين پســت توضيح داده شــده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد!![]()
سلام خسته نباشید
گوشی من nokia 5630 برای نصب برنامه های سیمبین اون ها رو که sign میکنم بعد که میخوام رو گوشی نصب کنم پیغام unable to install میده نمیدونم چیکار باید کرد خواهش میکنم کمکم کنید
ممنون
سلام خسته نباشید
گوشی من 5630 nokia بعد از ساین کردن برنامه های سیمبین وقتی میخوام روی گوشیم نصب کنم پیغام unable to install میده نمیدونم چه کار کنم خواهش میکنم کمکم کنید
ممنون
سلام کسی جوابمو نداد من گوشیمو مستر ریستم کردم ولی بازم وقتی میخوام برنامم رو نصب کنم وسط نصب پیغام unable to install میده خواهش میکنم کمکم کنید
ممنون
درود
من از گوشی Nokia 5320 Xpress Music استفاده می کنم، و MSDict Viewer 4.10 را برای دیکشنری Collins و MSDict Viewer 7.02 را برای دیکشنری Cambridge استفاده میکنم. اما برای استفاده دیکشنری Oxford Advance نیاز به MSDict 5 دارد که من دو نسخه متفاوت دانلود کردم و وقتی برای نصب در گوشی می زنم پیغام Update Error را می دهد، مشکل از کجاست؟ و چگونه بر طرف می شود؟
با سپاس فراوان
بدرود![]()
سلام
برنامه PDF reader گوشی من از کار افتاده. اصلا باز نمیشه. میخواستم بدونم چه طور درست میشه؟ در ضمن مستر ریست هم کردم ولی درست نشد!
ممنون میشم راهنماییم کنید. گوشیم 6120
سلام دوســـت عزیز باید ورپن جدید نصب کنـــید با مستر ریســت درست نمیشــه
ورپن بالا تو همین قســمت دوستان فکر کنم معرفی کردن
موفق باشید!![]()
nokia c5-00 چه جوري ميشه هك كرد
با hellooX2 نشد
سلام دوست عزیز اینـــا رو هم تســـت کن
موفق باشید!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)