براي شمانوشته شده توسط prance3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي شمانوشته شده توسط prance3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امين جون ميخوامت!!!!!
من اون 8 توپ رو از تو سایتش دانلود کردم و جایگزین کردم اسم و شکل توپ ها اومد ولی وقتی می خواد بازی شروع بشه خودش بسته می شه و هیچ توپی جواب نمیده لطفاً راهنمایی کنین!
منم اين مشكل رو داشتم فهميدم كه از كارت گرافيكم هست!!!!!!!!!!
راستي آقا من يه سوال دارم من مي خوام بدونم اين پچي كه من دانلود كردم با اون پچ جام جهاني كه شما تو ص قبل گذاشتيد فرقي نداره يا بايد حتما اونو دانلود كنم من اينا رو دانلود كردم كه 10 پارت هست هر كدوم 23 مگ
به اينجا بريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بريد پايين صفحه مي بينيد كه نوشته Part 1/10 تا Part 10/10 من اينو دانلود كردم فرقي نداره؟![]()
پچ جدید و کامل برای جام جهانی ورژن 2 با حجم 692 مگابایت از سوکراکسس دانلود کردم خیلی عالیه از دستش ندید
ببخشید آقا امین اگه امکان داره یکم از کلمه های تخصصی استفاده نکنید back up يهني چه و اگر امكان دارد در مورد كدها نيز توضيحي بدهيدنوشته شده توسط Amin
سلامنوشته شده توسط zafaranchi
منظور از Back up اينه كه شما از فايلهاتون يه كپي بگيريد و اووونها در يك جاي ديگه نگه داريد تا اگه به شكلي برخورديد و نتونستيد وارد بازي بشيد مجبور نشيد بازي رو دوباره از اول نصب كنيد ... بلكه فايلهاي مورد نظر (فايلهاي اصلي كه كپي ازشون تهيه كرديد) رو به محل نصب منتقل كنيد
آقا امين ggs بزار
GGS را از كجا ميتوانم دانلود كنم؟ يك سئوال ديگه اين كد ها كه مي گي تو كدوم يك از فايل هاي داخل dat است 0_text و يا e_text يا چيز ديگه ممنوننوشته شده توسط linkin_park
سلام
من پک چهره بازیکنان بارسا رو داونلود کردم همشونم رو خود بازیکنا ایمپورت کردم ولی چهرشون تغیر نکرده ولی وقتی میرم به edit=> edit player=> (f.x) eto'o=> appearance=>head=>face----->preset
چهره هایی که ایمپورت کردم اونجاست ولی وقتی ok میکنم بلافاصله بر میگرده رو همون چهره های قبلی خودشون.
لطفا منو راهنمایی کنید که باید چیکار کنم که درست بشه .
با تشکر فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)