تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 70 اولاول ... 34349505152535455565763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 700

نام تاپيک: Diablo III

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN-KERMANSHAH

پيش فرض

یه توضیحی در مورد شیاطین میدم که اصلاً اینا از کجا اومدن و کلاً داستان از چه قرار بوده و بعد معرفیشون کنم.
    قبل از هرچیز در مورد یه موجود به اسم Anu باید توضیح داده بشه. Anu در واقع در داستان دیابلو نزدیک ترین معادل به مفهوم الهیت هست ( همون خدا ).

خب بریم سر اصل مطلب، سال ها قبل از پیدایش Sanctuary یک شیطان اعظم بیشتر وجود نداشته که به عنوان Prime Evil شناخته میشده. این شیطان اعظم که
    اژدهایی هفت سر بوده Tathamet نام داشته و ساخته شده بوده برای این که تمام قدرت های تاریک خودش رو روی Anu استفاده که و اون رو شکست بده.
    این جور که نوشته شده Anu و Tathamet در یک مکانی به تله میفتن و تا مدت های نا معلوم با هم مبارزه میکنن تا اینکه این مبارزه به مرگ هر دوشون ختم میشه!
    با مرگ Tathamet ، هر کدوم از سرهای Tathamet تبدیل به یک شیطلان میشن و بدن اون هم شالوده و اساس Burning Hell یا همون جهنم رو پایه گذاری میکنه...
    با مرگ Anu، از باقی مونده وجود و قدرتش Crystal Arch ساخته میشه و از ستون فقرات اون فرشته ها آفریده میشن و WorldStone هم از چشمان Anu به وجود میاد.
    ( WorldStone در واقع تمثیلی از همون طبیعت هستش که نیروهای اولیه برای شکل دادن و تعادل جهان رو دربر داره )

خب همون طور که گفته شد از اینجاست که شیاطین شکل میگیرند.

شیاطین اصلی

1. Diablo ارباب وحشت
    جوان ترین و قوی ترین Prime Evil

2. Mephisto ارباب تنفر
    ارشد و رهبر 3 Prime Evil

3. Baal ارباب ویرانی
    موذی ترین و ظالم ترین Prime Evil

شیاطین صغیر

1. Duriel ارباب درد
    برادر 2 قولو Andariel

2. Andariel دوشیزه غم و اندوه
    خواهر دو قولو Duriel

3. Belial ارباب دروغ
    یکی از رهبران شورشی بر ضد 3 Prime Evil ، برادر و رقیب Azmodan

4. Azmodan ارباب گناه
    یکی از رهبران شورشی بر ضد 3 Prime Evil ، برادر و رقیب Belial

شیاطین دیگر

1. Lilith بانوی Succubi.
    (Succubi شیاطینی هستند در فرم زنان شهوت پرست که دارای بال و ناخن های بلند هستند)
    دختر Mephitso که در ابتدا با پیوستن به نیروهای Inarius به نیروهای جهنم خیانت کرده، اما بعدها دوباره به جهنمیان میپیونده
    ( Inarius یکی از فرشته های بزرگ High Heaven و برادر تریال هستش و در عین حال مشاور کنسول Angiris )

2. Lucion رهبر Triune فرقه در Sanctuary
    پسر Mephitso که گفته شده توسط Uldyssian کشته شده.

3. Rakanoth ارباب یأس و نا امیدی
    شیطانی قدرتمند که در حمله به High Heaven به Diablo خدمت میکرده و اکنون در خدمت Andariel هست.

4.Ghom ارباب شکم پرستی
    شیطانی که به عنوان دست راست Azmadon به او خدمت میکنه.

5.Cydaea ارباب شهوت
    شیطانی که به Azmadon خدمت میکنه.

6. Zagraal پشتیبان و حامی Khazra
    (Khazra نژادی از انسان های جهش یافته که به شکل بز هستند.(در واقع موجودی نیمه انسان و نیمه بز نماد انسان شهوانی هستش) )
    ایشون عهده دار فساد نژادشون هستن...

خب، این ها توضیح خیلی مختصری بودند از شیاطین دنیای Sanctuary. هر کدوم از این شیاطین برای خودشون داستان و اتفاقاتی دارن که اگه آدم بخواد اونارو بنویسه
    قشنگ یه کتاب ازش در میاد! ولی شما میتونید برید به Wikia مربوط به Diablo و اینارو بخونید...
    دوستان تو این سایت یه توضیح کلی تر در مورد این شیاطین نوشته که جالبه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از saeedblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hadi3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام
    دوستان خبری از کرک شده یا نه لطفا جواب بدید
    ممنون

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

نه..................

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

دوستان سلام
    من نسخه کم حجم شده دیابلو 2 رو دانلود کردم اما آهنگ بازی پخش نمیشه!
    اول خود بازی اجرا نمیشد که یکی از بچه ها گفته بود بزارمش رو 2d که درست شد و الان یه مقداریش و رفتم اما بدون آهنگ لذت بخش نیست...میشه کاری کرد؟
    در ضمن نمیشه از حالت تمام صفحه خارجش کرد ...برنامه ای برای حالت ویندو کردن بازیها نداریم؟
    دیگه شرمنده که اینجا پرسیدم
    شما برو تو سایت بلیزارد قسمت دیابلو 2 آخرین پچشو دانلود کن تا رزولوشنت درست بشه.
    اسم پچ هم "D2Patch_113d" هستش.

6. این کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

شما برو تو سایت بلیزارد قسمت دیابلو 2 آخرین پچشو دانلود کن تا رزولوشنت درست بشه.
    اسم پچ هم "D2Patch_113d" هستش.
    آقا تشکر دانلود کردم

الان چکارش کنم اجراش میکنم میگه error !

اگه نباشه جاش خالی می مونه MILAD2799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دیاره کریمان

پيش فرض

آقا تشکر دانلود کردم

الان چکارش کنم اجراش میکنم میگه error !
    اینجا جاش نیست ولی چه اروری میده؟
    راستی بعد از نصب بسته مکمل یه پچ هست باید دانلود کنی و نصبش کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پچ را با اسم 113d.exe بگیر و نصب کن . تا بازی اجرا بشه . خواستی بگو باهم انلاین بزنیم

ملت دیابلو 3 انلاین میزنن و ما هنوزاندرخم یک کوچه ایم

9. این کاربر از MILAD2799 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

با سلام
    دوستان خبری از کرک شده یا نه لطفا جواب بدید
    ممنون
    محض اطلاع باید بگم این بازی کلا server base هست و کرک کردنش چندین برابر قفل drm یوبی سافت کار داره چون توی DRM فقط یه سری دیتای کاملا محدود در هر چک پوینت با سرور مبادله میشد ولی توی این بازی کلا حجم زیادی از بازی کلا روی سرورهای بیلزارد انجام میشه(به خاطر همین هم هست که توی سیستم مورد نیاز بازی نوشته که شما به یک اینترنت Broadband نیاز دارید) یعنی قرار نیست که توی این بازی با یه دستکاری ساده فایل EXE. اجرایی یه جورایی نرم افزار DRM بازی رو گول بزنید بلکه برای اجرای بازی حتما به یه سرور مجازی برای هاست کردن اون سری از دیتای بازی که اصلا قراره توی سرور انجام بشه نیاز دارید که برای اجرای اون هم باز شما باید اون حجم وسیع اطلاعات که بین سرورهای بیلزارد و بازی میشه رو رمز گشایی و با کمک اونها سرور مجازیتون رو بسازید!!!
    خلاصه اینکه یا این بازی کرک نمیشه یا اگه بشه واقعا گروههای هکر باید روش کار کنند که بسیار وقت گیر و هزینه بر هست...البته جای شکرش باقیه این مدل DRM رو به خاطر هزینه و دردسر بسیار بالایی که داره رو فقط میشه روی بازیهایی انحصاری pc انجام داد و مطمئنا روی بازیهایی مولتی پلتفرم به علت دردسرهای بزرگی که برای گیمرها ایجاد میکنه باعث کاهش بسیار شدید فروش بازی روی نسخه pc میشه و اصلا مقرون به صرفه نیست وگرنه میشد با این روش فاتحه کرک بازیها رو خوند!!!
    نمیدونم کسی توی پستهای قبل به این موضوع اشاره کره بود یا نه ولی گفتم برای اطلاع بعضی از دوستان که میگن چرا این بازی کرک نمیشه مفید باشه
    Last edited by mehdy.z; 29-05-2012 at 00:00.

11. 10 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

ای دهن بلیزارد سرویس با این سرور مسخرش!

اگه نباشه جاش خالی می مونه MILAD2799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دیاره کریمان

پيش فرض

اینطور که بوش میاد سرورهای امریکا و اروپا رو شیلر کردن و نمیشه کانکت شد

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

گزیده ای از ترجمه نقد IGN برای بازی Diablo III

Diablo در اصل یک کلمه اسپانیایی هستش که معنی شیطان رو رو میده که میشه به تفسیری که بر بازی صدق کنه
    اهریمن یا شیاطین نامید.

دوازده سال انتظار براي يك بازي مدت زيادي است اما Diablo از اينكه بايستي فقط تا زمان ارائه Diablo II توسط Blizzard در سال 2000 گسترش مي يافت وفادار بود. از آن وقت به بعد مردم براي ساليان خود را هم رده و هم سطح ساخته و بتدريج كنسول هاي بازي خود را پيشرفت داده اند. همچنين Blizzard در طول ده سال قبل چيزهاي زيادي را آموخته است و اين دروس را خردمندانه براي طراحي Diablo III بكار ميبرد. در آن پايه اي ترين سطح، Diablo III هنوز بيشتر بازي همان است اما دائماً با سيستم‌هاي مهارت انعطاف‌پذير آن شما براي را تجديد شكل قهرمانتان در هر حالتي كه نياز شما باشد تشويق مي كند. نهايتاً، كنترل قديمي و قاعده غارت كردن Diablo جايي كه شما از ميان چند كلاس از پيش‌معلوم شده انتخاب ميكنيد و سطح آنها را براي ثابت كردن اينكه كه 12 سال زمان زياد و باورنكردني براي انتظار نسخه سوم و براي يك بازي است ، باالا مي بريد ولي Diablo تنها همانند نسخه Diablo II كه توسط Blizzard در سال 2000 عرضه شد مي باشد.

حتي وقتي كه در داستان شكست ميخورد و مرا تحت تاثير قرار مي دهد، سيستم مرا گرفتار خود ميكند. در حال آوردن تبرتان به پايين يك ضربه مهلك را بر دشمن خود وارد مي كنيد يا توليد جريان هوايي مي كنيد با يك مهارت كه جسمانشان را پاره ميكند از استخوان‌هايشان بيرون مي كشد اما فوران طلا و گنجينه كه در خاطر ثبت مي شود در هوا خارج شده يك يورش شادماني را القاء مي كند. ضربه از ميان گودي كه دشمنانم بودند بنابراين من ميتوانم طلا را بكنم و آيتم هاي انتخابي تصوير را شبيه فلزات قيمتي يادداشت مي كند. مهم نيست كه هر تعداد باشند اگر اين حالت اتفاق بيافتد من به سرعت روي گنج كليك بكنم ميتوانم،سريع براي فهرست اموالم راه‌گشا باشم و اگر من رگه اصلي يا يك دوست را بزنم مي توانم اين حالت را ببينم . برخي از آيتم ها حالت هايي دارند كه در لحظه اي كه شما موس را روي آن مي بريد آشكار مي شوند ولي زماني كه آيتم هاي زرد رنگ مي افتند بايستي براي شناخت آنها درنگ كنيد و آن لحظه اي است كه شما در جايي شبيه به اعلام برندگان قرعه كشي بليط بخت آزمايي هستيد و منتظر پاسخ مانده ايد. به نمونه‌هاي سرافرازي منتج ميشود و رنجش اما با اوقات بد به لحظات ميآيد جايي كه واقعا مرا خوشي دربر ميگيرد، ساعتها من در جايي از ميان هيولاها حمله مي كنم تا زمان بي حد و حصر بيشتر از ارزش آن احساس مي كند گذرانده شود. گذشته از اين بازي Diablo III طمع مرا درگير نموده و غارت را به همان راه مي رساند. من شب ها درباره آن خواب مي بينم(جداً) ماداميكه من اين جملات را مينويسم ، اين ساكت مي ماند.
    حتي وقتي كه جادوي به طور اتفاقي آزاد شده و حالات شما را يادداشت ميكند احتياج ندارد و آنها مقدار ارزش زيادي دارند، حتي بيشتر بنابراين به خاطر شكوفايي Diablo III و نونما كردن اقتصاد ضروري مي باشند. موارد غيرجادو همه بي ارزش هستند بنابراين وقتي نوبت برسد به جادوي ناخواسته شما بين انتخاب كالاي پرفروش و مرغوب براي فروش جهت كسب طلاي مجبوريد انتخاب بكنيد، حراج آنها يا فروش آنها به قيمت بسيار پايين در بخشها براي حقه بازي در آهنگري انتخاب شماست. طلا به مقادير تصادفي از هيولاها مي افتد اما، عناوين قبلي Diablo برخلاف استفاده به كاررفته در راه‌هاي پرمعني تر و دور كمياب‌تر مي باشد. نه فقط شما ميتوانيد براي براي مواردي از خريد بازيكنان ديگر استفاده بكنيد بلكه همچنين قبلاً سطح بالاي آهنگر و، جواهرفروش را براي جاي اضافي در انبار و تجهيزات شما را بالا برود.

گرافیکی چشم نواز ، افکت هایی زیبا در کنار توجه به کوچکترین بافت موجود در بازی

در واقع، طلا در زمانيكه در يك سياه چال مي دوم و ابزار مفيدي در دست ندارم ، بسيار كار آمد احساس مي شود ، زمان بسيار خوب در حال گذر است و من اگر ثروت موضوع اصلي نباشد طلا بدست مي آورم و بهترين كار اين است كه ابزار غير لازم خود را به آهنگري بدهيد. آهنگر با جادوي خاصي ابزار را به اجزاى متشكله مىشكند ، هر كدام به نوبه خود مىتواند (همراه با طلا) براي ساخت سلاح ها و زره ها به كار گرفته شوند. در جايي كه شما يك آيتم را براي مدت كوتاهي مي فروشيد يا شانس مي آوريد و آنرا براي ساخت اشياي جديد به بخش هاي گوناگون تقسيم مي كنيد لحظات سختي را به وجود مي آيد اگر شما به طلا بپردازيد و براى ارتقاء كارتان تلاش كنيد، آيتم هاي ساخته شده واقعا به كار شما مي آيند ماداميكه از ديدن هيولاي غارتگر هيجان زده نشده ايد حالات تصادفي آيتم هاي ساخته شده لحظاتي حس سرافرازي را به شما القاء مي كنند. جواهرفروش سيستم ساخته شده را از بيرون جمع مىكند اما جواهرات و مدل ها قابل پيش‌بينى مى باشند داشته باشند و تمام هم و غم ماجرا اين است شما چگونه مي خواهيد از بدبختي جان سالم به در ببريد. تا زماني كه ، جواهرفروش آهني را با همان فايده فراهم مىكند، به شما امكان آنرا مي دهد كه عمليات را تا پايان وضعيت و حمل توسط ساير كاراكتر ها بالا ببريد و تصميمات سختي را را براي فروش مجدد يا نفروختن كالايتان به آهنگري يا تاجران جهت استفاده از آيتم هاي جادويي براي رفتن به خانه حراج شده اتخاذ نماييد. در اينجا شما مي توانيد وارد بازاري مجازي شويد كه توسط تاجران كنترل مي گردد و بالواقع مي توانيد تنها براي انتقال طلا ها استفاده كنيد زيرا كه پول واقعي در خانه حراجي با وجود ظاهر شدن نقطه گلوله اي در پشت جعبه تحقق پيدا مي كند و هر يك از آيتم ها را درست به انبار يا يكي از كاراكترهايتان بفروشيد. مردم با پولشويي مي توانند براي برداشت آيتم ها براي قهرمان خود بجاي شكار آنها استفاده كنند و سريعا دنبال سلاح خاص باريك يا انواعي از سلاح ها كه در منو ليست شده بگردند.

توضیحاتی در مورد یکی از سبک ها و کلاس های قابل بازی با نام بارباریان

خيلي خوب است كه سيستمي كامل مستقيما براي گيم وجود داشته باشد با آنكه بهتر است در كنار منوي اصلي به دنياي بازي ها دست پيدا كنيم چيزي كه بيش از حد تاسف برانگيز است اين است كه Blizzard از قرار معلوم 10 آيتم دلخواه را بصورت محدود به حراج گذاشته و مرا در وضعيتي مي گذارد كه انتظار چيزي را براي فروش مي كشم پس من مي توانم دوباره به انبار بروم. آسان بودن گشتن به دنبال گنج ، حرف زدن در مورد فوايد اجناس تخيلي بعدي من و اينكه چگونه كاراكتر من درك مي كند كه بينايي خود را براي تفريح و شروع بازي از دست داده است واقعا رنج آور است. جنگ III Diablo به دليل اينكه سياه‌چال‌ها و هيولاهايي به طور اتفاقى بوجود مي آيند طولاني است. در يك ثانيه شما دوباره گذرگاه راه باريكه اي از يك غار را پيدا مي كنيد كه مملوء از شياطين كوچك است سپس ماهرانه از ميان غول هاي عظيم الجثه به بيابان بي كران راه پيدا مي كنيد. همان بخش بازى را دوباره بازى بكنيد امكان دارد شما در جاى تنگى با غولها روبرو بشويد و انبوه دشمنان از سرتاسر صحرا به شما حمله بكنند. يا ممكن است زماني ديگر با يك چيزى روبرو شويد كه انتظار آنرا نداشته باشيد و توانايي هاي خاصي داشته باشد كه قبلا نديده باشيد. هر زمان كه در شما در مكان مخصوصي بازي مي كنيد داستان از حالت اصلي خارج مي شود ولي سطوح و دشمناني كه شما آنها را پر جمعيت قلمداد مي كنيد غير قابل پيش بيني باشند. نمي دانيد و هرگز انتظار آنرا نداريد كه تقدير در مشت شما چه پنهان نموده است يا پشت هر در شكسته چه چيزي پنهان شده است. اين به احساس ماجراجويي شما مي افزايد اگر شما خود را طوري كنترل و اداره كنيد كه قهرماني قدرتمند و قوي هيكل جلوه كنيد و دشمنان خود را از ميان برداريد. ولي قهرمان شما به ندرت دسته گسترده اي از داشته هايش را نشان مي دهد كه با افزايش قدرت تقسيم مي گردد و به هيچ يك از انتخاب هاي دايمي ارتباط ندارد. در هر زمان كه سفر مي كنيد هريك از 60 قدرت جديد كشف شده طلسمي براي افزايش نيروست كه قدرت را بكار انداخته يا آنرا غير فعال مي نمايد. هر بار كه سطح شمابصورت چشمگيري افزايش پيدا مي كند و به خاطر عدم محدوديت براي تغيير دادن قدرت يا طلسم براي ديگري بطور طبيعي تجربه هايي براي سازگاري اتفاق مي افتند. هنگام نبرد با دشمنان ضعيف تر من از توانايي جايگزيني و تخريب فضاهاي عريض در لحظاتي كه با رئيس بزرگ يا دشمن بزرگ ديگري روبرو مي شوم استفاده مي كنم كه مرا به تعويض سريع اين مهارت ها براي گرفتن اهداف ساده ترغيب مي كند.
    نشانه‌هاى مرموز يك راه ويژه و بزرگي براي براه انداختن افزايش در مهارت نيز مي باشند زيرا مهارت ها يي كه شما بزودي كسب مي كنيد ممكن است ناگهان بي مصرف باشند و بعدا جالب به نظر برسند. براى مثال جادوگرم مهارتي دارد كه قورباغه‌ها را احضار مىكند اما با نشانه‌هاى مرموز من مىتوانم رااحضار كنم كه يك دشمن را درستي قورت دهد قورباغه اى كه هميشه بارانى سمي را از آسمان به زمين مي فرستد. با پنج نشان مرموز در مهارت، جادوگر من قابليت تغيير عالى را احساس مىكند ، و قادر به سازگارى بسيار براي هر چيزى است كه Diablo III او را براه بفرستد. در يك ثانيه او يك دسته گل هاي ناميرا را احضار مي كند و برايش ذخيره مي نمايد بعد ابزاري پرتابي را با مهارت بسيار بالا جهت كمك به هم تيمي ها معامله مي كند. با بسيارى از مهارت ها و نسخه‌هاى آنها مى توانستند يك تهديد باشند اما نشانه‌هاى مرموزي هستند كه به آهستگى روى چندين بازيكن اجرا مي شوند. اين يك راه جذاب است كه به مسير مارپيچي ختم مي شود و مبارزه اي تكرار ناشدني را بدون توجه به فرصت طرفدار بازي نظير من ارائه مي نمايد و از بيان اينكه Diablo III داراي تاثير عميق مي باشد قدر دان مي باشيم. اسما نقطه اي روشن و قابل تامل وجود دارد كه شامل پيشرفت در سيستم انتخاب مي شود. جزئيات سابق از اينكه چگونه مهارت هاي شما كار مي كند مشكل است ( نظير اينكه چطور يك سلاح ممكن است روي مهارت و تراكم تاثير بگذارد ) زمانيكه نامه ها و كلمات به شما اجازه اين را مي دهند كه بطور كامل با مهارت هايي كه با شش دكمه هدايت مي شوند كار نماييد. اگر شما قادر باشيد كه حالت انتخابي را فعال كنيد با هركليد مي توانيد يك مهارت را قفل نماييد كه براي مردمي كه به يادگيري با طناب ها مشغولند و مي خواهند پس از چند ساعت تغيير كنند بسيار مهم مي باشد. روزهاي بزرگي است تيتر بودجه مي تواند 133 نفر از گيم باز ها سيراب كند و من تلاش هاي Blizzard را براي ساخت Diablo III تحسين و تمجيد مي كنم. بازي كه خيلي ها بدون آنها تجربه سري هاي قبلي آن را داشته باشند مي توانند آنرا بازي كنند و اين امتيازي براي بازيكنان پيشرفته است كه ديگر نگران شكار شدن نباشند.

منو ایتم ها ، جادوها ، امکانات

براى بازيكن باتجربه، فقط يك مرتبه گذر از ميان فعاليت Diablo III كافى نيست. به طور اتفاقى فضاهاي بوجود آمده و هيولاها به خوبي انتظار ميزان سختي ها را براي بازي جنگ ها و غارت هاي فراوان در آن وجود دارد را مي كشند. ماداميكه شما راه شماى نبرد از ميان عمل اولين بار من شما يك صندوق امكان دارد پيدا بكنم و با يك بسته هيولاهاى قهرمانى درست قبل از آن دعوا مىكنم، زمان بعدى شما براى سه ابليس غول‌پيكر امكان دارد پيدا بكند شما را فقط هرگز بشناسيد تا شما سعى بكنيد. جذابيت مجذوب‌كننده ناشناسي است كه شما به يك چيزى كه هر بار با پر كردن‌هاى غيرمنتظره من امكان دارد برخورد بكند و من يك بازى شروع بكنم ، عمل كنيد. اضافه بكنيد كه سختى اضافى يك سطح مىكند، هرگز هيولاها جايى كه نيروهاى سود شما ديده‌ايد و در تركيبات آن ساخت آنها به طور اصلى تهديد بكنند به قهرمانتان كه پيش از لحظات فوق قهرماني به نظر رسيده‌شده و يك تجربه بشود هيجان جايى كه دور هر گوشه است.
    در IGN خيلى ها بازى را براى قابليت بازى دوباره ستايش مى كند اما Diablo III ، با پيشرفت طبقه‌اى پيوسته‌اش از ميان چندين سختى ها، به اندازه سياه‌چال‌هاى به طور اتفاقى بوجود آمده و مورد غارت هيولاها قرار مي گيرد، كه حقيقتاً براي خودش يك جانشين و طبقه محسوب مىشود. حتى در مشكلات سخت‌تر هم سطح سازي مى كند و شما به تنهايي مى توانيد همه فعاليت را در بازى انجام اما Diablo III طوريست كه مي توانيد آنرا با دوستان و افراد غريبه بازي كنيد.

L...

15. 13 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •