آره والله.....ما بدبختيم...اونور ملت دارند با 16 حال ميكنن منتظر 32 هستند...ما هنوز تو 16 مونديم...
16 خيلي وقته اونور هست...![]()
آره والله.....ما بدبختيم...اونور ملت دارند با 16 حال ميكنن منتظر 32 هستند...ما هنوز تو 16 مونديم...
16 خيلي وقته اونور هست...![]()
سلام.منظورتون همون factory settings هست؟؟؟؟چند بارم این کارو کردم.فرقی نکرده باز اینجوری میشه.یه کلیب رو بعضی اوقات عالی نشون میده/بعضی اوقات با حالت گیر کردن و بعضی اوقات همون که open میزنی گوشی خاموش روشن میشه.برای نصب تم هم اینجوریه.یه بار نصب میشه و یه بار هنگ میکنه.ریست با factory setting فرق داره؟؟؟؟؟؟اگه داره بگید چجوری ریست کنم؟؟؟؟؟
دوست عزیز گوشی من صفحه سفید نمیشه/کلا خاموش روشن میشه.با رم 4 گیگ چون inbox رو انتقال داده بودم به مموری وقتی new messege و یه به یه اس ام اس reply میزدی حدود 7-8 ثانیه زمان میبرد که new messege باز بشه.اما یونس خان گفت inbox رو به حافظه گوشی انتقال بده که این مشکل درست شد.ولی با رم 2 گیگ این مشکا وجود نداشت.دوستان تو رو خدا یکی زود بگه مشکل گوشیم چیه؟؟؟؟میخوام برم پسش بدم.
من ورژن گوشیم 12.046 و هک کردمش... معمولا هکرها یه قدم جلوترنو اما در مورد اینکه میگی اول هک کنید و بعد آپدیت ... اینجوری که نمیشه. بیشتر روشهای هک کردن حتی با خاموش روشن کردن گوشی باید تکرار بشن چه برسه کلا گوشی رو آپدیت کنی.
با کد #7370#* ریست کردم.اولین کلیپی که خواستم اجرا کنم گوشی خاموش روشن شد.احتمال میدید مشکل از رم باشه؟؟؟؟؟لازم به ذکره که با رم 4 گیگ هم همان آشو همان کاسه.با رم 4 گیگ هم همینجوریهنگ میکرد پس به نظر من اشکال از رم نمیتونه باشه.من منتظر اظهار نظر شما اساتید هستم![]()
میشه یکم بیشتر توضیح بدین دوست عزیز؟فولدر هیدن منظورت از تو پی سیه؟
یه کلیپ تصویری بریز تو حافظه ی خود گوشی هیچ مموری هم تو گوشیت نذار بعد پخشش کن ببین باز همین مشکلو داره؟اگه داشت بهت توصیه میکنم در اولین فرصت گوشیو پسش بده
بله.
توی رمتون توی کامپیوتر یه فولدر بسازید و هیدنش کنید.
می تونید از همون پوشه های هیدن درون مموری مثل pb هم استفاده کنید.
این جوری هر چی تو این فولدر هیدن باشه، تو گالری نمیاد.
ولی خودتون از طریق یه فایل منیجر مثل x-plore قادرید بهشون دسترسی داشته باشید.
والا توی ipmart که گفتن نمیشه ، توی گوشی های جدید بعد از آپدیت اطلاعات فعلی گوشی از بین نمیره و همچنان installserver توی اون پوشه باقی میمونه!
لینک:راستی گوشی رو گرفتم چند ساعت پیشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دارم باهاش ور میرم بعدش آپدیت کنم![]()
از بین بچه های اینجا اونهایی که n78 شون و هک کردن لطفا بگن هک با کدوم روش راهت تره.در ضمن به نظرتون اول آپدیت کنم بعد هک؟
توی امضای من می تونی آسون ترین روش هک را ببینی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)