اوه چه سوتی دادم دوستان شرمنده!!!!
30 لیگ و 40 تیم ملی و 500 باشگاه
اوه چه سوتی دادم دوستان شرمنده!!!!
30 لیگ و 40 تیم ملی و 500 باشگاه
دمت گرم اقا اين خيلي با حال بود من ديدمبه اين شكل در اومدم krauser جان خيلي حال كردم
Thanks
مسعود جان سلام من ي سوال داشتم
ميخواستم ببينم شما تو فيفا هم رو كيبورد و هم رو دسته چه جوري پنالتي ميزني من تو يورو باكيبورد بلدم اما توفيفا نه
اگه ميشه منو راهنمايي كنيد
Thanks![]()
مسعود جان White Hart Lane تو 08 هم بوده درضمن بازی در اروپا در روز اکتبر ریلیز میشه به نظر شما تا بیاد تو ایران چه قدر طول میکشه؟
GET READY FOR A PROFESSIONAL FOOTBALL GAME
Last edited by *M!L4D*; 01-09-2008 at 22:16.
تو ایران هم یکی دو روز بعدش 100 درصد میاد!!!مسعود جان White Hart Lane تو 08 هم بوده درضمن بازی در اروپا در روز اکتبر ریلیز میشه به نظر شما تا بیاد تو ایران چه قدر طول میکشه؟
GET READY FOR A PROFESSIONAL FOOTBALL GAME
حالا اینجا ربط به 08 نداره ولی:مسعود جان سلام من ي سوال داشتم
ميخواستم ببينم شما تو فيفا هم رو كيبورد و هم رو دسته چه جوري پنالتي ميزني من تو يورو باكيبورد بلدم اما توفيفا نه
اگه ميشه منو راهنمايي كنيد
Thanks
با دکمه Z میتونی چیپ بزنی و با Q فنی...
البته من pes باز هستم اما شنیدم امسال فیفا کولاک کرده و برای همین منتظرم بیاد ببینم چی هست.
امروز تو یکی از وبلاگهای pes خبری پیرامون فیفا خوندم که حالم گرفته شد متن خبرش این بود:
و در آخر هم دلیل اینکه چرا همانند pes این بازی برای پی سی عرضه نمیشود را از زبان آقای paul hossack میشنویم:این بازی بعلت حجم بسیار بالای گرافیک و موشن وهمچنین هوش مصنوعی بسیار بالا در پی سی قابل اجرا نیست بطور مثال اگه شما یه سی پی یو ۳ هسته ای و گرافیگ Geforce8800 ultra با ۵۱۲ مگابایت حافظه داشته باشید باز هم قادر به اجرای فیفا نکست نخواهید بود!
این حقیقت داره؟
من فکر نمیکنم فیفا حاضر بشه بازار پی سی را از دست بده.
شايعه اي بيش نيست عزيزمكلي براي اين بازي رو p30 تبليغ شده و حتي در E3 2008 و Games Convention 2008 هم براي p30 معرفي شده
اين خبرو دقيقا از كجا آوردي؟![]()
این حرفو من تائید میکنم!!!و در آخر هم دلیل اینکه چرا همانند pes این بازی برای پی سی عرضه نمیشود را از زبان آقای paul hossack میشنویم:این بازی بعلت حجم بسیار بالای گرافیک و موشن وهمچنین هوش مصنوعی بسیار بالا در پی سی قابل اجرا نیست بطور مثال اگه شما یه سی پی یو ۳ هسته ای و گرافیگ Geforce8800 ultra با ۵۱۲ مگابایت حافظه داشته باشید باز هم قادر به اجرای فیفا نکست نخواهید بود!
تو مصاحبه سازنده نسخه PC خوندم!!
فکر کنم تو این باشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی دمویی که برای pc در 12 سپتامبر عرضه میشه این تیمها حضور دارند
1. Marseille
2. Schalke
3. Real Madrid
4. Chelsea
5. AC Milan
6. Toronto FC
این هم خبر به زبان انگلیسی
EA Sports have officially announced that the FIFA 09 Demo will allow you to play a full match with each half being two minutes.
Demo for FIFA 09 will be available to download from September 12th and will feature the following:
6 teams to choose from:
1. Marseille
2. Schalke
3. Real Madrid
4. Chelsea
5. AC Milan
6. Toronto FC
Kick-off Team and Kick-off Be A Pro flows are accessible
Adidas Live Season info and tips & hints screens
PC controls video/Intro video
اولین تریلر رسمی از فیفا 09 برای pcکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصولا از نظر فنی اصلا همچین حرفی که طرف زده اصلا امکان نداره !!!! خوده پردازنده 8800 یه نسل از RSX و پردازنده گرافیک XBOX جلوتره !!!!
بعدش هم چرا فقط پردازنده های nvidia رو نام می برن همین پردازنده Xbox که ماله ATI هست می دونید ماله چند سال پیشه ! ATI از اون موقع تاحلا 2 3 نسل رفته جولوتر ! خودش همین الان گرافیکهایی داره که واقعا قدرتهای بالایی دارن !!! تازه DX شون هم از انویدیا جلوتره !
مگر چرا : اینقدر برنامه نویسی خوده نسخه نکست مسخرس که نشه رو PC بیاد ولی بازم امکان نداره !!! همیشه وقتی یه سازنده بازی .. بازی رو طراحی می کنه حالا حتی اگه برای ننتیندو DS هم باشه ولی بازم انجین قابلیت اجرا و تست رو رویه PC داره !!! و هیچ وقت نمیان تا یه جایی بسازن بعد بزنن رو DVD چیزی بزارن تو کنسول ببینن چی شد ! (اینی که این آخر گفتم این تست بعد از تست های اولیه انجام میشه) - همیشه تستهای اولیه رویه PC هست در واقع !
در نتیجه : نمی خوان رو PC بزنن !!! (نسخه نکست رو)
خالق از مخلوق که کم نمی یاره !!! میاره ؟؟؟
PC > Any console
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)