.................................................. ................
.................................................. ................
Last edited by takotok; 11-09-2008 at 17:38.
دوست من می تونی مسخصات بقیه ی سیستم رو هم بزاری؟البته مشخصات دقیق!همیشه گفته شده که در بازی فقط کارت گرافیک شرط نیست!بلکه سی پی یو و رم هم تثایر بسیار بالایی در کارایی کارت دارند!هر چند که اینجا تاپیک انویدیا نیست و جای این نیست ولی بذارین من خودم چیزی رو که با چشمای خودم دیدم و به نتیجه هم رسیدم در بازی Clive Barker's Jericho برای شما بگم!بنده خودم حدود یکماه پیش سی پی یوی 6550 رو داشتم و توی این بازی وقتی تنظیمات گرافیکی رو روی اخرین سطح می ذاشتم 8x aa و رزولوشن 864*1152 تعداد فریم ها به زیر 10 می رسید و حتی زیر 5 که به هیچ وجه قابل بازی کردن نبود بعدا یه دفعه سی پی یوی 8400 رو دیدم و با توجه به تست هایی که ازش دیده بودم و تعریفهایی که ازش شنیده بودم ازش خوشم اومد و سفارش دادم تا برام بیارن خوب سی پی یو رسید و سی پی یوی قبلی رو برداشتم و 8400 رو گذاشتم جاش!وقتی بازی clive barker's jericho رو اجرا کردم واقعا نتایج باور کردنی نبود!داشتم شاخ در میاوردم!با اخرین تنظیمات گرافیکی 33 فریم در ثانیه می گرفتم!بدون حتی یک ذره تیک و جالب اینجا بود به هیچ وجه از 33 پایین نمیومد و کارت گرافیک و رم هم همون کارت گرافیک و رم بودن!
البته الان رم رو به 4 گیگ ارتفا دادم سیستم یه ماه پیش این بود:
e8400
ram 2gb 2*1 bus 800
8800gt
درسته شاید بازی jericho زیاد بازی ابداری نبود ولی گرافیکش خیلی سنگین و خفن بود!هنوز هم کارت گرافیکم همون 8800gt هست و می خوام یه دونه 4870 بگیرم!در ضمن بازی gears of war رو هم با اخرین تنظیمات گرافیکی با رم 2 گیگ با 60 فریم در ثانیه بازی کردم با همین 8400 و 8800.
پس اگر می خواین که از نهایت قدرت کارت گرافیک استفاده کنین من به شما پیشنهاد میدم سی پی یو و رم رو ارتفا بدین و رمهای با باس بالاتر استفاده کنین تا به نهایت قدرت این کارت برسین!به نظر من هر چه قدر سی پی یو و رم بالاتر و با کیفیت تر و قدرت بیشتری داشته باشن قدرت کارت گرافیک هم همون قدر بیشتر میشه!توجه کنین که این تجربه ی شخصی خودم هست و نه طرفدار انویدیا هستم و نه طرفدار ati من فقط با توجه به چیزی که دیدم نظرم رو اعلام کردم!
Last edited by davoodf; 10-09-2008 at 22:06.
بحث در مورد 4850 بود!!!
البته cpu هم بي تاثير نيست.... چند تا بنچ توي اين تاپيك هستش كه behradsn عزيز زحمت رو كشيدند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله
شما اول که سیستمو روشن میکنی 3 تا چراغ از 4 تا 1 ثانیه روشن میشه و دور فن برای تست میره رو 100 درصد
بعد بایوس که چک کرد بوت میکنه کارت گرافیکی رو (هماننک کامپیوتر) بعد چراغ ها خاموش میشه
کنترل بایوس این کارت خیلی هوشمنده
اگر مشکل افت آمپر داشته باشی چراغ ها روشن میشه (هروقت که باشه)
سنسور نمایش دهنده میزان ولتاژ و مصرف آمپر ساعت هم داره که در RivaTuner میتونید ببینید
دوست گرامی
به نظر من من و شما و دیگر کاربران در حد و اندازه ای نیستم که خودمون از کارت گرافیکی برداشت کنیم و تحلیل انجام بدیم و نتیجه گیری کنیم
برای اینکه قدرت واقعی ، توانایی ها و ضعف یک کارت رو بتونیم بفهمیم و تشخیص بدیم بهترین کار دیدن بنچ مارک ها و بازبینی های کارت های گرافیکی توسط سایت های معتبر هست
به چند دلیل :
1. استفاده از قطعات اصلی و پرقدرت
2. استفاده از نرم افزار های بنچ مارک مناسب
3. مقایسه کارت های گرافیکی با یکدیگر برروی یک نوع سخت افزار ستاپ شده
4. استفاده از درایور ، پچ های بروز و بازی ها و نرم افزار های لایسنس شده و ...
منم می دونم بحث 4850 بود من تجربه ی شخصی خودم رو گفتم تا اونهایی که فکر می کنند توی بازی ها فقط کارت گرافیک تاثیر داره بدونن که این طور نیست و این طرز فکر اشتباه هست همین.بحث در مورد 4850 بود!!!
البته cpu هم بي تاثير نيست.... چند تا بنچ توي اين تاپيك هستش كه behradsn عزيز زحمت رو كشيدند
ایا افت امپر به کارت هم اسیب می رسونه؟بله
شما اول که سیستمو روشن میکنی 3 تا چراغ از 4 تا 1 ثانیه روشن میشه و دور فن برای تست میره رو 100 درصد
بعد بایوس که چک کرد بوت میکنه کارت گرافیکی رو (هماننک کامپیوتر) بعد چراغ ها خاموش میشه
کنترل بایوس این کارت خیلی هوشمنده
اگر مشکل افت آمپر داشته باشی چراغ ها روشن میشه (هروقت که باشه)
سنسور نمایش دهنده میزان ولتاژ و مصرف آمپر ساعت هم داره که در RivaTuner میتونید ببینید
اگر افت امپر وجود داشته باشه در همون لحظه ایا کارت هیچ عکس العملی نشون میده؟(سوال مسخره و بی ربط)
خوشحالم که دوستان به این نتایج دست پیدا میکنند
خیلی از کسانیکه دنبال گیم در کامپیوتر هستند نگاهشون به کارت گرافیکی نگاهی است که یک فرد عادی به یک کنسول داره
فکر میکنند کارت گرافیکی خوب خریدند تمومه و برند 20 تا بازی سنگین بخرند و نصب کنند و با تغییری که 5 فریم بوده و الان شده 25 فریم بشینن و بازی کنند (کف هم بکنند)
دیگه نمیدونن که آتیش خریدن اما زیر خاکستر سی پی یو و رمشون خاموش نگه داشتن(انتهای مثال بود)
بنده هم البته فعلاً همین کار رو کردم
به شما دوست عزیز هم پیشنهاد میکنم اگر پاور بالای 600 وات داری 8800 رو نگه دار نفروش که بز خری میکنند
در کنار 4870 میتونی از فیزیک ایکسش استفاده کنی و پرفورمانسو در گیم های فیزیک ایکس ساپورت بین 50 تا 70 درصد بالا ببری![]()
شما انگار هنوز فیزیک پاس نکردی (دوران دبیرستان)
وقتی یک وسیله الکتریکی یا الکترونیکی که از منبع الکتریسیته ای برق میگیره و اونرو تبدیل به انرژی میکنه
میزان مصرف برق اونرو با آمپر ساعت اندازه گیری میکنند
این میزان مصرف اگر بالا باشه و منبع تغضیه شما نتونه این میزان آمپر برق رو تامین بکنه شما افزایش آمپرمصرفی پیدا میکنی (میگن آمپر میکشه)
همین باعث سوختن و از بین رفتن قطعه میشه نه افت ولتاژ !!!
در مورد سئوالتونم بگم که بستگی به این داره که چقدر آمپر بکشه و پاور چه عکس العملی نشون بده
پاور اگه خوب باشه درجا فیوزش میسوزه یا پاور جریانو اتوماتیک قطع میکنه (چه افت ولتاژ چه افزایش آمپرمصرفی) مانند پاور خودم که اتومات قطع میکنه
اگر پاور این کارو نکنه افت ولتاژ هم ایجاد میشه و این دو مورد دست به دست هم میدن میزنن هم کارت گرافیکی هم دیگر قطعات رو از بین میبرند
حالا زمانی است که شما سیستمو درست و خوب بوت میکنی در هنگام فشار به قطعات این حالت ها پیش میاد، اون موقع اختلاف اونقدر محسوس نیست که درجا بخواد چیزیو بزنه خراب کنه (البته اگر کارت گرافیک و سی پی یو و رم اور نشده باشه) میتونید این افزایش آمپر مصرفی رو از همون چراغ ها و سنسور ها یا در مواردی هنگ کردن بی مورد سیستم و کارت گرافیکی متوجه شوید.
Last edited by behradsn; 11-09-2008 at 00:29.
دوست عزیز
صحبت های شما کاملا متینه ولی ...
یک نکته رو توجه داشته باشید که در عمل رم هایی به باس مثلا 1066 تفاوت چندانی از لحاظ کارایی عملی (نه بنچ مارک) ایجاد نمی کنند و به طور کلی فقط وقتی توصیه می شن که پای اورکلاکینگ اون هم در حد بالا مطرح باشه.
اینم بگم که تا اونجایی که اطلاع دارم اصولا باس بالای 800 برای DDR2 تعریف نشده و دقت کنید این باس های معمولا ولتاژ های بالاتری دارند.حتی تا اونجایی که یادم میاد ، تا یک زمانی CPU-Z رم ها رو بالاتر از PC2-6400 نشون نمیداد (اصلا PC2-8500 ,... نبود ولی البته فرکانسش در همون حد بود)
به طور کلی برای رم اول به حجم توجه کنید (مورد نیاز) بعد به باس مورد نیازتون با توجه به کاربردتون (اورکلاک و...) بعد به تایمینگ رم هاتون (که اونم در اصل در اورکلاکینگ تاثیر می گذاره ) و بعدش هم به چیپ رم هاتو توجه کنید (که باز هم بر میگرده به اورکلاکینگ - مثلا چیپ های Micron از همه شرکت ها بهتر اور میکنند)
شما کاملا در مورد CPU درست می فرمایید ولی شما اگر به سراغ اور کلاکینگ همون E6650 هم میرفتید نتایج خیلی خوبی به دست می آوردید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)