اها پیدا شد
برادر این نرم افزار برای ایمیل و اینا نیس؟! من الان چی کار کنم؟!
لطفا مرحله به مرحله توضیح بده با یه مبتدی طرفی شرمنده
یه سوال دیگه هم داشتم البته جاش اینجا نیس اما شما می دونی ip گوشی رو از کجا می شه فهمید!؟!
اها پیدا شد
برادر این نرم افزار برای ایمیل و اینا نیس؟! من الان چی کار کنم؟!
لطفا مرحله به مرحله توضیح بده با یه مبتدی طرفی شرمنده
یه سوال دیگه هم داشتم البته جاش اینجا نیس اما شما می دونی ip گوشی رو از کجا می شه فهمید!؟!
این رو که کسی جواب نداد
میشه today plugin های معروف رو به همراه اسکرین شاتشون و لینک دانلودشون رو بذارید
ممنون از همه
سلان به همه
من windows media player گوشیم فایل های تصویری رو پخش نمیکنه نمیدونم چرا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
حالا ممنون میشم برنامه windows media player 10 رو واسم بذارید تا 2باره نصبش کنم
گوشیتون چیه ؟
چه مشکلی با فایلهای تصویری دارین ؟
diamond 2
مرسی درستش کردم
هارد ریست کردم درست شد
دوستان سلام
گوشی من امنیا 2 ورزن 1/6 میخوام از وایرلسهای اطراف استفاده کنم ...پسورد میخوان....برنامی واسه اینکار هست...ممنون میشم کمک کنید....6
برنامه هست
ولی فکر نمیکنم جواب بده
چون اگه به این راحتی بود وایرلس دیگه امنیتی نداشت
و هیچکسی استفاده نمیکرد
والا فقط واسه اطلاع بگم که یه روش واسه در آوردن پسوورد هست.. البته نه با گوشی بلکه باید با کامپیوتر و لب تاب انجام بدی و یک فایل حجیم رو اول باید دانلود میکردی و آموزشش رو هم میخوندی .. من چون 2 سال پیش بود فکر کنم که حوندم الان یادم نیست روش رو فقط به این جهت گفتم که بدونید امکانش هست.
یا علی![]()
راستی بچه ها بحث وای فای شد منم فرصت رو عالی دیدم که جفت پا بپرم وسط و یه سوال بپرسم....
این قضیه ی ad-hoc چیه دقیقا؟؟؟ و چرا بعضی گوشیا میتونن از طریق وای فای به لپتاپ کانکت شن و از اینترنتش استفاده کنن ولی بعضی ها مثل هیرو نمیتونن؟؟ 4کریم
سلام
شنیدم نرم افزاری هست که می تونه تاریخ و ساعت اس ام اس ها در ژاکت پیسی رو درست کنه! ولی هر چی گشتیم نبود! کسی لینکشو داره که واجبه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)