سلام
آخرین نسخه کاسپر چی هست میشه لینکشو بدین
(Internet Security)
لینکش قابلیت ریزوم داشته باشه چون دایل آپی هستم
سلام
آخرین نسخه کاسپر چی هست میشه لینکشو بدین
(Internet Security)
لینکش قابلیت ریزوم داشته باشه چون دایل آپی هستم
Last edited by Amir Hossein; 24-06-2010 at 20:09.
کاسپر معشوقه ی من بود و خیلی ساله که فقط با کاسپر کار میکردم.. بیشت از 5 سال .. ولی از وقتی دیدم HEUR رو نتونست از بین ببره دلمو زد
سلام.
من میخواستم آنتی ویرسم رو آپدیت کنم ، اما چون از دیال آپ استفاده میکنم نمیتونم.
اگه میشه یه لینک مستقیم از آخرین آپدیت ورژن KIS 8.0.0.357 برام بزارید تا برم کافی نت دانلود کنم.
تشکر![]()
جهت خرید محصولات اورجینال و اصلی کسپرسکی میتونین از سایتهای زیر خرید کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آفرین! دستوتون درد نکنه!
ما گیرمون همین بود که نمیدونستیم اوریجینالشو از کجا بگیریم که حل شد...
خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه.
سلام
من یک لپ تاپ سونی مدل f115fm خریدم که به صورت دیفالت بر رون آنتی ویروس mc afee نصب بود خودم یک کسپر خریدم با 1 سال لایسنس ولی با اینکه mcafee را انیستال کردم در هنگام نصب کسپر پیغام میده که قبلی را پاک کن
لطفا من را راهنمایی کنید
با تشکر از دوستان
سلام دوستان .
لطفا لینک این نسخه از کسیر رو بدید :
و یه سئوال اینکه این a.b.d.e چیچی هست دیگه ؟! مثلا آیدیت های final رو نمیشه برا این استفاده کرد ؟8.0.0.506 (a.b.d.e)
ممنون .
Last edited by OSEN; 26-06-2010 at 13:00.
امنترين جا براي ماندن در اينترنت
ورود به منطقه سبز
انجام برخي کارها به مناسبتهاي ويژه نياز دارد و برخي ديگر نيز در مناسبتهاي خاص، رواج بيشتري دارند. يکي از اين کارها ساخت و انتشار ويروسهاي رايانهاي در خلال بازيهاي جامجهاني است! بازيهاي جامجهاني مورد توجه بسياري از مردم جهان است و ويروسنويسان نيز با سوء استفاده از اين علاقهمندي، به انتشار ويروسها توسط نامههاي الکترونيکي يا سايتهاي مخرب ميپردازند. در مقاله اين هفته قصد داريم علاوه بر ارائه يک راهکار بسيار مفيد براي مقابله با اينگونه حملات، شما را با نسخه جديد بسته امنيتي نرمافزار قدرتمند Kaspersky Internet Security آشنا کنيم.
خداحافظي با 2010طبق معمول و همچون سالهاي گذشته، نسخه جديد نرمافزار کسپرسکي پيش از آمدن سال جديد با نامگذاري بهنام سال آينده (2011) در اختيار عموم کاربران قرار گرفت! اگر از کاربران اين نرمافزار هستيد، پيشنهاد ميکنيم حتما اين مقاله را بخوانيد، چرا که پس از خواندن آن مطمئنا دست بهکار شده و براي بهروزرساني نرمافزار فعلي به آخرين نسخه اقدام ميکنيد. اما اگر در جمع کاربران اين نرمافزار نيستيد، با مطالعه امکانات و قابليتهاي اين نرمافزار قدرتمند با انتخابي صحيح و دقيق ميتوانيد بسته امنيتي مورد نظرتان را براي نصب روي رايانه انتخاب کنيد.
طراحي جديداولين تغييري که با نصب نسخه جديد مشاهده ميکنيد، تغيير در طراحي محيط نرمافزار است. با کمي دقت متوجه خواهيد شد که منوهاي سمت چپ داراي تغييرات و البته تفاوتهايي شده و همچنين در بخش راست نيز نحوه چيدمان گزينههاي مختلف تغيير کرده است. اين تغيير در طراحي نهتنها بهدليل پيدايش و گسترش استفاده از سبکهاي جديد طراحي است، بلکه دسترسي به منابع و قسمتهاي مختلف نرمافزار را نيز بسيار سادهتر کرده است.
توجه: چراغ امنيتي نرمافزار همچون نسخه 2010 در محل قبلي قرار دارد و بدون تغيير در معناي رنگها (قرمز بهمعناي خطر، زرد بهمعناي هشدار، سبز بهمعناي امنيت کامل) نمايش وضعيت امنيت رايانه را برعهده دارد.
بررسي آسانيکي از مهمترين گزينههايي که در يک نرمافزار ويروسياب مورد توجه کاربران قرار ميگيرد، چگونگي بررسي فايلها بهروش دستي است. در برخي نرمافزارهاي امنيتي دسترسي به اين گزينه آنقدر پيچيده است که کاربر هيچگاه روش بررسي دستي فايلها را ياد نميگيرد. اما نسخه جديد اين نرمافزار، با قرار دادن گزينه Scan در منوي سمت چپ نرمافزار و مشخص کردن دو گزينه Full Scan و Critical Areas Scan، دسترسي آسان به اين گزينهها را مقدور ساخته است.
يکي از تغييرات اين بخش، حذف گزينه Custom Scan است که به شما اجازه ميدهد گلچيني از فايلهاي مورد نظر خود را بررسي کنيد. در حقيقت اين گزينه حذف نشده و با طراحي جديد بهشکل يک پيکان خاکستري رنگ در همين بخش قرار گرفته است که با کشيدن و رها کردن فايلهاي مورد نظر خود در بخش مربوطه عمليات بررسي فايل آغاز ميشود. علاوه بر تغييرات ظاهري بهوجود آمده در محيط نرمافزار، با کليک راست روي آيکون نرمافزار در کنار ساعت ويندوز نيز تغييراتي را ميبينيد. با تغييرات بهوجود آمده در اين منو نيز دسترسي به بخشهاي مختلفي همچون تنظيمات، ابزار کنترل والدين، فعال/غيرفعال کردن نرمافزار، اجراي نرمافزارها در قرنطينه و ابزارهاي ديگر همچون صفحهکليد مجازي بهسادگي امکانپذير است.
تسلط بر همه چيزگاهي اوقات شرکتهاي ارائهدهنده نرمافزارهاي امنيتي، برنامههايي را توليد ميکنند که داراي امکانات و ابزارهاي مختلفي براي تامين امنيت در رايانهاند. اما دسترسي به تنظيمات هر يک از ابزارها يا اعمال تغيير در تنظيمات آنها به قدري دشوار است که حتي کاربران حرفهاي نيز با تنظيمات پيشفرض به استفاده از نرمافزار مربوطه ميپردازند و اين در حالي است که نرمافزاري ميتواند امنيت يک رايانه را تامين کند که کاربر آن بتواند بهراحتي از چگونگي عملکرد نرمافزار در رايانه آگاه باشد و در مواقع نياز بهسادگي بتواند تغييرات مورد نظر خود را روي آن اعمال کند. در ارائه نسخه جديد نرمافزار کسپرسکي، اين نکته مورد توجه قرار گرفته و با افزودن گزينه Protection Center تا حد بسيار زيادي دسترسي به تنظيمات و اعمال تغييرات روي آنها براي کاربران ساده شده است. با انتخاب اين گزينه مجموعهاي از ابزارهاي امنيتي مورد استفاده در نرمافزار را مشاهده ميکنيد که با کليک روي هر کدام امکانات مختلفي همچون فعال/غيرفعال کردن بخش مربوطه، دسترسي به تنظيمات بخش و راهنمايي در مورد گزينه انتخاب شده در اختيار شما قرار ميگيرد.
اجراي بيخطرگاهي اوقات قصد داريد نرمافزار يا فايلي را روي رايانه اجرا کنيد اما از مخرب بودن آن اطمينان نداريد و همچنين بهدليل نياز شديد به فايل مربوطه قصد داريد هرطور شده آنرا اجرا کرده و از نتيجه کار آگاه شويد. در چنين شرايطي بهترين راهحل استفاده از قابليت Sandbox در نرمافزار کسپرسکي است. اين قابليت به شما امکان ميدهد تا در يک محيط مجازي که کاملا با سيستمعامل رايانه شما مطابقت دارد فايل مورد نظر را اجرا کنيد و نتيجه را نيز مشاهده کنيد، اما تفاوت آن با اجراي عادي فايل در اين است که در چنين حالتي هيچ چيز روي رايانه شما ذخيره نميشود و هيچ تغييري نيز روي سيستمعامل رخ نميدهد. در چنين حالتي حتي اگر مخربترين ويروسها را نيز اجرا کنيد هيچ مشکلي براي سيستمعامل شما بهوجود نخواهد آمد. استفاده از اين قابليت با انتخاب گزينه Safe Run از منوي سمت چپ نرمافزار امکانپذير است. با کليک روي اين گزينه سه گزينه در بخش سمت راست برنامه به نمايش درميآيد که عبارتند از:
Safe Run for Applications: با انتخاب اين گزينه که ميتوان آنرا دسکتاپ امن نيز نامگذاري کرد، دسکتاپ رايانه شما بهحالت قرنطينه تغيير شکل پيدا کرده و يک هاله نور سبزرنگ دورتادور آنرا ميپوشاند. در چنين حالتي شما ميتوانيد بدون هراس از بهخطر افتادن امنيت رايانه، هر فايلي را که مايليد اجرا کنيد. (براي خروج از اين حالت ميتوانيد از منوي Start گزينه Shut Down را انتخاب کنيد.)
Safe Run for Websites: اين گزينه همان گشتوگذار امن در وب است که با انتخاب آن يک صفحه از مرورگر اينترنت اکسپلورر براي شما باز ميشود که دورتادور آنرا هاله نور سبزرنگي پوشانده است. در اين حالت نيز همچون گزينه قبل، تغييراتي در رايانه شما ذخيره نخواهد شد و تروجانها و کدهاي مخرب موجود در برخي صفحات اينترنتي نيز نميتوانند امنيت رايانه را بهخطر بيندازند.
Virtual Keyboard: بهکمک اين صفحه کليد مجازي ميتوانيد هنگام خريدهاي اينترنتي يا ورود به صندوق پستي الکترونيکي خود از رمز عبورتان حفاظت کنيد و مانع از بهسرقت رفتن آن توسط نرمافزارهاي جاسوسي شويد.
کنترل والدينکنترل فرزندان توسط والدين از جمله کارهايي است که در همه جاي دنيا از جمله ايران مرسوم است. کسپرسکي نيز با در نظر گرفتن اين نياز، ابزار مناسبي را در اختيار والدين گرامي قرار داده است. با انتخاب گزينه Parental Control در اين نرمافزار فهرستي از کاربران سيستمعامل نمايش داده ميشود. در کنار نام هر کاربر کليدي تعبيه شده که با استفاده از آن ميتوانيد فعال يا غيرفعال بودن اين قابليت را براي کاربر مربوطه مشخص کنيد. همچنين با کليک روي تصوير هر کاربر ميتوانيد تنظيمات مخصوص به آن کاربر را مشخص کنيد. برخي از اين تنظيمات عبارتند از:
ساعتهاي مجاز براي استفاده از رايانه در شبانهروز در طول هفته، مدت زمان مجاز استفاده روزانه از رايانه، مشخص نمودن نرمافزارهاي مجاز يا غيرمجاز با محدوده زماني مشخص براي اجرا يا عدماجرا، ساعتهاي مجاز و مدتزمان مجاز روزانه براي استفاده از اينترنت، کنترل دسترسي به سايتهاي اينترنتي و ممانعت از دسترسي به سايتهاي مختلف با انتخاب دستهبنديهاي موجود (بهعنوان مثال با انتخاب دستهبندي Weapons دسترسي کاربر به سايتهاي مرتبط با خريد و فروش اسلحه مسدود خواهد شد)، کنترل دانلود فايل از اينترنت، کنترل استفاده از پيامرسانها، کنترل حضور کاربر در شبکههاي اجتماعي، جلوگيري از ارسال اطلاعات شخصي همچون آدرس، شماره تلفن، تصوير و... توسط کاربر به ديگر کاربران، کنترل کلمات تايپ شده توسط کاربر در صورت مشاهده کلمات کليدي خاص.
گجت!قابليت ديگري که در اين نسخه مشاهده ميشود، اضافه شدن Gadget کسپرسکي است. اين گجت که در ويندوزهاي ويستا به بالا قابل استفاده است، علاوه بر نمايش وضعيت امنيتي سيستم توسط چراغ نشانگر کسپر، کليدهاي ميانبري نيز براي دسترسي به بخشهاي مختلف نرمافزار را در اختيار شما قرار ميدهد. اين کليدها قابل تغيير است و ميتوانيد بهدلخواه خود با ورود به بخش تنظيمات گجت آنها را تغيير دهيد.
امنيت پايدارپيشنهاد استفاده از مرورگر امن هنگام مراجعه به سايت بانکها براي حفظ امنيت بيشتر، استفاده از بانک اطلاعاتي کسپرسکي براي ارائه مجوزهاي مختلف به نرمافزارها، بازگرداني سيستم به حالت پايدار در صورت بروز اشکال بهخاطر عملکرد يک فايل مخرب، بررسي فايلها در مواقع عدماستفاده از رايانه، پشتيبانگيري از تنظيمات نرمافزار، بارگذاري تنظيمات از فايل پشتيبان و همچنين بازيابي تنظيمات اوليه نرمافزار از ديگر قابليتهاي موجود در اين نرمافزار است. در آخر ذکر اين نکته ضروري است که امکانات و ابزارهاي بسيار زياد ديگري نيز در اين نسخه وجود دارد که تنها با نصب و استفاده از اين نرمافزار ميتوان بهطور کامل با تمام آنها آشنا شد، همچنين اين نرمافزار از الگوريتمها و روشهاي بسيار نويني براي حفاظت از شما در برابر حملات اينترنتي و فايلهاي مخرب استفاده ميکند که در مقايسه با ديگر نرمافزارهاي امنيتي، منحصربهفرد است.
براي دانلود نسخه رايگان اين نرمافزار با مدت اعتبار 30 روز ميتوانيد به سايت زير مراجعه کنيد:
http://www.kaspersky.com
منبع:کلیکباتوجه به مطالب ذکرشده درمطالب فوق وامکانات بسیارخوب Kass آیاکاردرستی است از Eset Smart Security 4 به Kassperskay کوچ کنیم آیا کاسپرسکای مثل Eset امکان آپدیت دارد(مثلا آپدیت ازطریق --------- یارمز وارد کردن ازبعضی ها سایت هابدون خرید لایسنس)
سلام
من یک لپ تاپ سونی مدل f115fm خریدم که به صورت دیفالت بر رون آنتی ویروس mc afee نصب بود خودم یک کسپر خریدم با 1 سال لایسنس ولی با اینکه mcafee را انیستال کردم ولی در هنگام نصب کسپر پیغام میده که mcafee را پاک کن هر کاری کردم نشد
لطفا من را راهنمایی کنید
با تشکر از دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)