كسي پيشنهادي برا من نداره ؟؟؟؟؟؟؟
راستي من اگه بخوام بفروشم چند مي خرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كسي پيشنهادي برا من نداره ؟؟؟؟؟؟؟
راستي من اگه بخوام بفروشم چند مي خرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راست قاب فابريك گوشيم رو قبلا عوض كردم...
لطفا زود جواب بدين چون من لنگ در هوا هستم...!!!!!!!!!!!!!!
جنس قاب مناسب نیست برو قاب خودش بزار به احتما 99% درست میشه شما الان رو E250 یک قاب بزار ببین کشو نسبت به قبل محکم تر میشه و مثل قبل عمل نمی کنه به طور کلی پیشنهاد میکنم قاب گوشی رو عوض نکنید مگر داغون بشه
سخت در اشتباه هستی واقعا گوشی باحالیه بفروشی ضرر میکنی صدای با کیفیت دوربین در رده بالا ال سی دی با وضوح تصویر عالی بدنه ضد خش واقعا عالی اگه سیمبین رو بخیال بشه یکی از بهترین گوشی های سری40 نوکیاست که محدودیت نصب هم نداره
بزار کمکت کنم ببین ماکه تو تعمیرگاه هتسیم همیشه واسه گوشی های نوکیا ال سی دی با جنس خود نوکیا میخرید ولی دو نوع داره باز تقلبی که همون اسمه نوکیا ولی فرق دارند ال سی دی اصلی نوکیا اول اینکه مثل هار SATA داخل یک پللاستیک محکم هست که رنگش تیره هست و وقتی در میارید برچسب روی صفحه ال سی دی کنارش سبزه اگه رنگ دیگه ای بود اصلا نخرید این ال سی دی اصلیه غیر از اینا تقلبی هستند
سلام به همه ي دوستاي خوبم...
من تازه واردم و زياد با سايتتون آشنا نيستم.
ميخواستم بگم منم يه ماهيه خريدمش فقط از شانس گندم يه بار فلش كردم و يه بار هم از دستم افتاد زمين شيشش شكست...
با اين حال كه با فلش كردنش يه چيزايي ازش كم شد اگه الان هم بگن بين گوشياي جديد يه دونه انتخاب كن ميگم فقط 5610
ميخواستم ازتون بپرسم سايتي رو ميشناسيد كه بشه تم هاي فابريك 5610 رو دانلود كرد...
ميدونيد كه وقتي گوشي فلش بشه هر چي توش باشه ميره.
ممنون.
قبلا مال من شكسته بود برا همين عوضش كردم...
نگفتين چند مي خرن ؟؟؟؟؟؟؟
150 قیمت دارم. ولی فکر کنم بیشترم بتونی گیر بیاری.قبلا مال من شكسته بود برا همين عوضش كردم...
نگفتين چند مي خرن ؟؟؟؟؟؟؟
ببین کشو به راحتی به چپ و راست میره ولی خوب سر جاش برنمیگرده.
یک سوال دارم.من خودم میتونم قابشو باز کنم و دوباره فابریکه رو بندازم؟برای اینکار چه نوع پیچ گوشتی لازمه؟
به همتون نصیحت:قاب 5610 رو عوض نکنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)