فکر نمی کنم بشه از خارج پول واریز کرد به یه بانک تو ایران . . . تازه ، دارن بانکهای ایران رو تحریم می کنند .
اما همانطور آقا آرام فرمودند از طریق Paypal می شوداون پول رو خرج کرد مثلا همین خرید هاست ، دومین یا مثلا" طراحی سایت و . . .
فکر نمی کنم بشه از خارج پول واریز کرد به یه بانک تو ایران . . . تازه ، دارن بانکهای ایران رو تحریم می کنند .
اما همانطور آقا آرام فرمودند از طریق Paypal می شوداون پول رو خرج کرد مثلا همین خرید هاست ، دومین یا مثلا" طراحی سایت و . . .
بله درسته نمیشه
باید مثلا یکی باشه تو خارج که پول به دسته اون برسه یا مثلا چک رو بفرستن به اون
چون گوگل چک میفرسته بعد پولو پست کنن به ما
حالا فعلا مساله ای نیست کیه که حالا پول بده به ما برا ثبت نام میخواستم
بهتره با هم یه اکانت رپید شیر اشتراکی بخریم . مشکلی هم پیشن نمیاد چون یه تاپیک تو پرشین تولز هستش که هر کی دلش خاست میاد و گروه 3-4 نفری درست می کنن و رمز اکانت رپد شیر رو همه دارن . تا حالا هم مشکلی پیش نیومده فقط محدودیت دانلود 5 گیگی هست که تو همه اکانتها هستش
یه تاپیک تو بخش بازارچه پرشن تولز هستش که یکی اینکارو میکنه و همه ازش راضین (البته قیلتره ) بهتر اونجام یه سر بزنین
اسم تاپیک هم هستش "تبلیغات ارزان در گوگل 3 سفارش اول 12000 تومن! - " PersianTools Forums_files
مینونین از اونا کمک بگیرین . اسمش smartchain . از دست ندین . خیلی تاییدش کردن .
راجع به اکانت رپید شیر شریکی هم فکری کنین . منکه واسم ضروریه
اتفاقا اگه از بچه هاي آذر تيم پايه باشن من هستم برا خريد اكانت
بدون پوينت 7900 تومن
محدوديت حجمي هر 5 روز 50 گيگ
نهايتا 5 نفر باشه
البته تو اون تاپيك پي تي يكي نامردي كرده بوود و پسورد رو غوض كرده بود
سلام ، این 7900 تومان برای 1 ماه هستش دیگه ، آره ؟اگه آره خب حداقل باید یک سه ماه گرفت .
اشتراکی اکانت الماخ او راحتدیخ دا دییر.
رپیدشیر گورمور همزمان نچه Ip یر نن دانلود الیه سیز.
بله برا یک ماه هست
ولی چون الان اکثرا با پی پای جعلی اکانت میسازن و بعدا اکانت لغو میشه بهتره یه کامه گرفت تا اگه مشکلی پیش بیاد پولتون نپره
الان رپید شیر اجازه میده با چند سیستم و ای پ=ی های مختلف به سیستمش وصل بشی
یعنی همزمان که من دارم دانلود می کنم با اکانت یکی دیگه با همون اکانت من دانلود کنه
مطمئن سیز؟
اگر IP لریز 1-1ینه اوخشاماسا دانلود الماخ اولماز، رپید بوجور Error وریر:
فیکر الیرم گرح فیل.تر شک.ن نن استفاده الیه سیز یا کی 1 ISP دن ADSL اشتراکی آلاسیز یا .....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)