تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 98 اولاول ... 34349505152535455565763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 972

نام تاپيک: اخبار کنسول‌ها ( پست اول حتما خوانده شود )

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض آمار فروش بازی‌ها

جام‌جهانی، کابوس جدید آلن‌ویک
    آلن‌ویک، یکی از مهم‌ترین عناوین انحصاری مایکروسافت و کنسول‌ ایکس‌باکس360 هم نتوانست از پس تب فوتبال و جام‌جهانی2010 برآمده، جایگاه نخست جدول هفتگی فروش بازی‌ها در کشور انگلستان را از آن خود کند. با این حساب آلن‌ویک که از تاریخ چهاردهم ماه جاری میلادی در اختیار بازی‌کننده‌های اروپایی قرار گرفته است پس از نسخه‌ی جام‌جهانی فیفا10 در جایگاه دوم جدول فروش هفتگی بازی‌های انگلستان قرار گرفت.

پس از جام‌جهانی و آلن‌ویک، بازی سیاره‌گمشده‌2 که به هیچ وجه نتوانسته نظر مساعد کارشناسان بازی‌های رایانه‌ای به سوی خود جلب کند، در مقام سوم قرار گرفته است. جاست‌دنس برای نخستین بار طعم جایگاه چهارم را چشید و به دنبال آن قسمت سوم از مجموعه بازی‌های اسکیت در مقام پنجم قرار گرفت.
    جوخه‌ی بی‌انضباط2 همچنان در میانه‌ی جدول به فروش خود ادامه می‌دهد، ضمن آن‌که جنگاوری‌نوین2، پدیده‌ی جدول فروش هفتگی بازی‌های جزیره مقام هفتم را با سوم تعویض کرد.

نکته‌ی قابل توجه در جدول هفتگی فروش بازی‌های انگلستان خروج عناوین اسپلینترسل کانویکشن، دلیل‌موجه2 و سوپراستریت‌فایتر4 از بین ده بازی برتر بود. در عوض شماره‌ی سیزدهم از مجموعه بازی‌های فاینال‌فانتزی پس از هفته‌ها بار دیگر در میان ده بازی برتر جزیره مشاهده می‌شود.
    طبق معمول هفته‌های گذشته جایگاه‌های نهم و دهم به بازی‌های انحصاری نینتندو تعلق دارد.

رتبه
    فعلی

1 FIFA World Cup 2010 South Africa
    Alan Wake 2
    Lost Planet 2 3
    Just Dance 4
    Skate 3 5
    BattleField: Bad Company 2 6
    CoD: Modern Warfare 2 7
    Final Fantasy XIII 8
    Wii Fit Plus 9
    Wii Sports Resort 10

قیمت 200 دلاری ناتال در سوئد
    اخیرا تعداد زیادی از خرده‌فروشی‌های کشور سوئد قیمت بسیار بالای 1500 کرون، معادل 200 دلار آمریکا را برای حسگر حرکتی ناتال درنظر گرفته‌اند.
    هفته‌ی گذشته یکی از مسوولان کمپانی مایکروسافت از عرضه‌ی عمومی حسگر حرکتی ناتال در ماه اکتبر سال جاری میلادی خبر داد، این در حالی است که سال گذشته سرویس خبری ام‌سی‌وی شایعاتی مبنی بر عرضه‌ی حسگر حرکتی ناتال با قیمت کمتر از 50 پوند در کشور انگلستان را مطرح کرده بود.

هیچ‌یک از اطلاعات فوق تاکنون به تایید رسمی مسوولان ارشد کمپانی مایکروسافت نرسیده است و تاریخ عرضه، در کنار قیمت حسگر حرکتی ناتال در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.
    سرویس خبری وی‌جی‌247 در این خصوص با کمپانی مایکروسافت مکاتباتی انجام داده که نتایج آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

مسوولان کمپانی مایکروسافت برنامه‌های ویژه‌ای برای معرفی حسگر حرکتی ناتال در جریان نمایشگاه E3 سال جاری میلادی ترتیب داده‌اند. طبق اخبار منتشر شده مسوولان مایکروسافت در کنفرانس بعد از ظهر روز سیزدهم ژوئن بطور کامل به حسگر حرکتی ناتال خواهند پرداخت. کنفرانس اصلی مایکروسافت و کنسول ایکس‌باکس360 روز بعد، در تاریخ چهاردهم ژوئن برگزار خواهد شد.
    طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است حسگر حرکتی ناتال قبل از تعطیلات کریسمس سال جاری میلادی وارد بازار شود.

- Project Natal
    سازنده: Microsoft
    نسل: نسل هفتم بازی‌های رایانه‌ای
    پلت‌فرم: Xbox360
    تاریخ عرضه: تعطیلات پایانی سال 2010 میلادی
    منبعB NEWS

Last edited by CHEGUEVARA.; 17-05-2010 at 16:44.

2. 4 کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض غرب وحشی، ممنوع!

توقیف سرخپوست مرده: رستگاری در امارات متحده‌ی عربی
    برطبق اطلاعات منتشر شده توسط سرویس خبری می‌گیمرز عرضه‌ی بازی سرخپوست مرده: رستگاری، جدیدترین محصول کمپانی راک‌استار در امارات متحده‌ی عربی ممنوع شد.
    یکی از خرده‌فروشی‌های امارات متحده‌ی عربی ضمن تایید این خبر تصریح کرد هنوز هیچگونه توضیحی در خصوص دلایل توقیف سرخپوست مرده: رستگاری در این منطقه ارایه نشده است. همچنین تاکنون مسوولان کمپانی‌های راک‌استار و Take-Two واکنشی در خصوص ممنوع شدن یکی از بزرگ‌ترین عناوین سال 2010 خود نشان نداده‌اند.

پیش از این نیز عرضه‌ی بازی‌های دارک‌سایدرز، Dantes Inferno و باران شدید در امارات متحده‌ی عربی ممنوع اعلام شده بود. نکته‌ی جالب توجه اینکه شورای ملی رسانه‌های امارات متحده‌ی عربی مشابه اکثر نظام‌های رده‌بندی معتبر جهان پیش از انتشار بازی‌ها نسبت به رده‌بندی آن‌ها اقدام و رای خود را صادر می‌کند.
    سرخپوست مرده: رستگاری فردا در منطقه‌ی آمریکای شمالی منتشر خواهد شد، هرچند همانطور که اکثرا اطلاع دارید نسخه‌ی ایکس‌باکس360 بازی از روز شنبه در اختیار کاربران این کنسول قرار گرفته است.

- Red Dead Redemption
    سازنده: Rockstar San Diego

ناشر: Rockstar Games
    سبک: اکشن سوم‌شخص
    پلت‌فرم: PS3 - Xbox360
    تاریخ انتشار: 28 اردیبهشت 1389

- Heavy Rain
    سازنده:
    Quantic Dream
    ناشر: Sony Computer Entertainment
    سبک: ماجرایی
    پلت‌فرم: انحصاری PS3
    تاریخ انتشار: منتشر شد

- Dantes Inferno
    سازنده: Visceral Games
    ناشر: EA
    پلت‌فرم: PSP - Xbox360 - PS3

- Darksider: Wrath of War
    سازنده: Vigil Games
    ناشر: THQ
    سبک: اکشن ماجرائی
    پلت‌فرم: Xbox360 - PS3

منبعB NEWS
    Last edited by CHEGUEVARA.; 17-05-2010 at 16:53.

4. 5 کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

Divnich: در E3 امسال GTA جدیدی خواهیم داشت !

Jesse Divnich از شرکت EEDR بر این باور است که ما در E3 امسال شاهد نسخه جدیدی از GTA خواهیم بود.

وی در گفت و گویی با Game Informer اعلام کرد: "من فکر میکنم که ما در E3 امسال GTA جدیدی خواهیم دید. البته من احتمال نمی دهم برای معرفی این بازی دموی قابل بازی در کار باشد و معرفی آن در حد یک تیزر خواهد بود. به نظر ما این بازی در سال 2011 منتشر خواهد شد."

هنگامی که از او سوال کردند که آیا ممکن است مایکروسافت یا سونی به دنبال به دست اوردن بازی انحصاری برای کنسولشان باشند ، او پاسخ داد: "من این جور پیش بینی نمیکنم. مایکروسافت پول هنگفتی را خرج GTA IV کرد ولی آنطور که فکر میکرد در فروش X360 موثر نبود."

راک استار برای این هفته Red Dead Redemption را برای انتشار دارد.
    منبع:BAZI NAMA

6. 6 کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

شایعه : قیمت جدید نتال، 200 دلار !

چند خرده فروش سوئدی، قیمت نتال را 1500 SEK ( یعنی 200 دلار ) خواندند.
    پارسال، سایت MCV طبق شایعه ای،قیمت این دستگاه را نزدیک به 50 دلار تعیین کرد. مایکروسافت هفته پیش تاریخ عرضه نتال را مشخص کرد، یعنی ماه اکتبر.
    تا کنون هیچ تایید و یا تکذیبی از سوی مایکروسافت مبنی بر حقیقت داشتن این قیمت، اعلام نشده.

برای نتال یک کنفرانس مخصوص در روز 13 ژوئن و ساعت 3 و نیم بعد از ظهر در نظر گرفته شده است. شاید بتوانیم در آن جا اطلاعات بیشتری دریافت کنیم.
    اکنون قیمت Move در شایعات، 60 دلار اعلام شده است.

منبع:BAZI NAMA

8. 6 کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

آمار فروش Ps3 در استرالیـا

طبق اعلام Sony Australia تعداد کنسولهایی که در این مطقه به فروش رفته است 850000 ها عدد میباشد.

با وجود این، Sony و Microsoft هنوز هم پشت سر نینتندو wii هستند که در این منطقه 1.7 میلیون واحد فروش داشته است!

در سوی دیگر، PSP GO روزهای خوبی ندارد و فقط 20 الی 25000 هزار واحد در این منطقه فروش داشته است.

سونی برای جبران این مساله قرار است PSP Go را با 10 بازی مجانی و چیزهای دیگر باندل کند.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 6 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

پک الحاقـی Insurgency برای SC Conviction !

اگرچه در Conviction گروهک Black Arrow آسیب دید اما کار سم هنوز با آن تمام نشده است.

یوبی سافت قرار است DLCیی را با نام Insurgency Pack برای SC Conviction در تاریخ 27 می عرضه کند که قیمت آن 800 پوینت خواهد بود.

هر دو پلتفرم PC و X360 این پک را دریافت خواهند کرد ؛ اگرچه هنوز نسخه ی pc قیمت گذاری نشده است.

این بسته دارای 4 نقشه map جدید و ماموریت هایی برای بخش Deniable Ops و Archer و Kestrel است.

هم چنین این پک 250 عدد هم اچیوـمنت اضافه خواهد کرد!

منبع:
    کد:

12. 8 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

تصاویر ناتال سفید رنگ به بیرون درز کرد

تاکنون چه ذهنیتی در خصوص شمایل حسگر حرکتی ناتال داشتید؟ یک قطعه‌ی پلاستیکی سیاه رنگ؟
    اخیرا شبکه‌ی تلویزیونی RTL آلمان تصاویری از ناتال سفید رنگ منتشر کرده است. این برای نخستین بار است که شاهد رنگی بجز سیاه برای حسگر حرکتی ناتال، از مهم‌ترین محصولات مایکروسافت و کنسول ایکس‌باکس360 در سال 2010 میلادی هستیم.

سرویس خبری کوتاکو در این خصوص با مسوولان کمپانی مایکروسافت تماس گرفته است. مایکروسافت در خصوص ناتال سفید رنگ اذعان داشت: "حسگرهای حرکتی ناتال که اخیرا برای مصارف نمایشی و تبلیغاتی بکار گرفته شده‌اند، صرفا مدل‌های نمونه بوده و لزوما بازتابی از محصول نهایی نخواهند بود. در حال حاضر خبری در خصوص این حسگر حرکتی نداریم، اما برای جزییات بیشتر گوش به زنگ باشید."
    روز گذشته نیز شایعاتی در خصوص قیمت 200 دلاری ناتال در کشور سوئد منتشر شد.

مسوولان کمپانی مایکروسافت برنامه‌های ویژه‌ای برای معرفی حسگر حرکتی ناتال در جریان نمایشگاه E3 سال جاری میلادی ترتیب داده‌اند. طبق اخبار منتشر شده مسوولان مایکروسافت در کنفرانس بعد از ظهر روز سیزدهم ژوئن بطور کامل به حسگر حرکتی ناتال خواهند پرداخت. کنفرانس اصلی مایکروسافت و کنسول ایکس‌باکس360 روز بعد، در تاریخ چهاردهم ژوئن برگزار خواهد شد.
    طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است حسگر حرکتی ناتال قبل از تعطیلات کریسمس سال جاری میلادی وارد بازار شود.
    - Project Natal
    سازنده: Microsoft
    نسل: نسل هفتم بازی‌های رایانه‌ای
    پلت‌فرم: Xbox360
    تاریخ عرضه: تعطیلات پایانی سال 2010 میلادی

شایعه وجود PSP2 با صفحه لمسی و دوربین

در چند روز اخیر شایعه وجود PSP2 قوت زیادی گرفته و بسیاری از سایت‌های خبری اطلاعات زیادی درمورد مشخصه‌ها و تاریخ عرضه‌ی آن منتشر کردند. سایت خبری وی‌جی247 اطلاعات مفیدی جمع‌آوری کرده و همه‌چیز در مورد پی‌اس‌پی2 از قابلیت‌های آنلاین تا کنترل‌های جدید آن را مورد بحث قرار داده است. درمورد مشخصه‌های این محصول شایعه شده، دو دوربین یکی در جلو و دیگری در عقب روی آن قرار گرفته. این کنسول صفحه‌ای لمسی دارد، اما همچنان کلیدهای اصلی روی آن حفظ شده است. احتمالاً پردازنده 4 هسته‌ای Cell دارد، در مقایسه با پلی‌استیشن3 که از پردازنده هشت هسته‌ای Cell استفاده می‌کند و همانند PSP Go هیچ درگاهی برای حافظه‌های فیزیکی نخواهد داشت.

هفته‌ی گذشته شایعه شد، زمان معرفی این محصول در کنفرانس E3 پیش‌رو خواهد بود. اما منبعی دیگر اعلام کرده، به احتمال 99درصد مطمئن است که زمان اعلام این خبر E3 نخواهد بود. با این حال شایعه شده نمونه‌ی اولیه این محصول درحال حاضر دراختیار بازی‌سازان قرار گرفته و احتمالاً سونی این محصول را در سال 2011 روانه بازار می‌کند. منبعی دیگر خبر داده، احتمالاً در همایش بازی توکیو یا گیمزکام خبر ساخت چنین محصولی توسط سونی اعلام خواهد شد.

باتوجه به عملکرد ضعیفی که پی‌اس‌پی در سال 2009 نشان داد، عرضه‌ی چنین محصولی از طرف سونی محتمل به نظر می‌رسد. مسلماً PSP Go به عنوان محصولی موقتی عرضه شد، تا سونی زمان بیشتری برای ساخت محصول بعدی خود داشته باشد. تمام اطلاعات ارایه‌شده گزارش‌هایی تأییدنشده هستند. اما بعید نیست که حداقل بخشی از آن‌ها به واقعیت بدل شود. مانند همیشه سونی حرف آخر را خواهد زد.

- شایعه وجود PSP2

دریافت حق عضویت از کاربران شبکه پلی‌استیشن؟

اگر شایعات درست باشند، قرار است سونی در کنفرانس E3 پیش‌رو، برنامه‌ای برای معرفی سیستم جدید پرداخت حق عضویت برای کاربران شبکه پلی‌استیشن داشته باشد. درگذشته بارها مسئولان سونی در مورد وجود اشتراک Premium در شبکه پلی‌استیشن اظهار نظر کرده بودند. اما درحال حاضر سایت خبری وی‌جی247 گزارش داده، منبعی عالی رتبه در سونی تأیید کرده، سونی در کنفرانس E3 پیش‌رو چنین سیستمی را معرفی خواهد کرد.

طبق صحبت‌های این منبع ناشناس، پاسخ سونی در برابر سرویس طلایی ایکس‌باکس‌لایو، باعث حذف سرویس‌های مجانی موجود در شبکه پلی‌استیشن نخواهد شد. بلکه، پرداخت حق عضویت سالانه (احتمالاً کمتر از 50 پوند خواهد بود) امکانات جدیدی را دراختیار کاربر قرار می‌دهد. این منبع ناشناس می‌گوید: "حق اشتراک جدید (Premium) قابلیت‌های زیادی را درمقابل کاربران عادی شبکه پلی‌استیشن قرار خواهد داد."

به عنوان مثال بازی‌های مجانی در شبکه پلی‌استیشن به صورت ماهیانه در اختیار این کاربران قرار می‌گیرد. هرماه بین دو تا چهار بازی به مشترک این سرویس پیشنهاد داده می‌شود، با درنظرگرفتن این نکته، بازی‌های شبکه پلی‌استیشن مبلغی بین 6 تا 9 پوند هزینه خواهند داشت. بنابراین در پایان سال شما هزینه‌ای اضافی پرداخت نکرده‌اید و روی بازی‌ها تخفیف گرفته‌اید. همچنین این منبع ناشناس تأکید کرد، گفتگو میان کاربران در زمان انجام بازی همچنان در اختیار کاربران عادی قرار خواهد داشت و تنها منحصر به سرویس Premium نخواهد بود.
    کنفرانس E3 سال 2010 تا 15 ماه ژوئن آغاز نخواهد شد، بنابراین برای کشف حقیقت باید منتظر کنفرانس سونی بمانیم.

- شبکه پلی‌استیشن

منبع:db news

14. 5 کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

قسمت دوم از بازی Dante’s Inferno در حال ساخت
    در صورتی که آگهی استخدام کمپانی الکترونیک‌آرتز در سایت اینترنتی گاما‌سوترا با بازی تایید نشده‌ی استودیو بازی‌سازی ویزرال‌گیمز ارتباط داشته باشد، احتمالا زمان آن رسیده که اخباری در خصوص پروژه‌ی ساخت و توسعه‌ی قسمت دوم از بازی Dantes Inferno بشنویم.

در آگهی استخدام مذبور ذکر شده است استودیو بازی‌سازی ویزرال‌گیمز، خالق بازی‌های Dantes Inferno و Dead Space مشغول ساخت دنباله‌ی یکی از عناوین جدید و بزرگ خود است.
    در صورتی که گمانه‌زنی‌ها در خصوص ساخت قسمت دوم از بازی Dantes Inferno صحت داشته باشند، جاناتان نایت، تهیه‌کننده‌ی قسمت اول، نظر خود را نسبت به ساخت دنباله‌ی این بازی تغییر داده است. نایت در فوریه سال جاری میلادی تاکید کرد استودیو بازی‌سازی ویزرال‌گیمز بدنبال ساخت Dantes Inferno 2 نیست. وی در این خصوص اذعان داشت: "من تمام کمدی الهی را خوانده‌ام و ایده‌هایی نیز به دست آورده‌ام، اما فعلا برنامه‌ای برای ساخت ادامه‌ی این بازی در سر ندارم."

اگر بخاطر داشته باشید پیش از تایید رسمی ساخت دنباله‌ی بازی Dead Space در ماه دسامبر سال گذشته‌ی میلادی، گمانه‌زنی‌های مشابهی در این خصوص به راه افتاده بود.
    قسمت اول بازی Dantes Inferno در ماه فوریه‌ سال جاری میلادی برای پلت‌فرم‌های ایکس‌باکس360، پلی‌استیشن3 و کنسول دستی PSP منتشر شد.
    طبق اطلاعات به دست آمده استودیو بازی‌سازی ویزرال‌گیمز در کنار Dead Space 2 و احتمالا Dantes Inferno 2 بر روی یک بازی آرکید بر مبنای شبکه‌های ایکس‌باکس‌لایو و پلی‌استیشن فعالیت می‌کند.

- Dante’s Inferno
    سازنده: Visceral Games
    ناشر: EA
    پلت‌فرم: PSP - Xbox360 - PS3

منبع:db news

16. 3 کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

Dead Space 2 و رقابت با جلوه های بصری Uncharted II !!!

استدیو بازی سازی Visceral که هم اکنون در حال کار بر روی نسخه دوم عنوان Dead Space می باشد انتظار دارد DS2 از لحاظ جلوه های بصری/گرافیکی در حد بزرگترین بازی نسل تاکنون در این زمینه یعنی Uncharted II: Among Thieves ظاهر شود!

تهیه کننده اجرایی بازی جناب Steve Papoutsis طی صحبتی که با مجله Edge داشت چنین گفت: ارزش های تولیدی بکار رفته از ژانر Survival Horror در Dead Space بازی کننده ها را از ترس در جا خواهد کند!!
    او گفت: "Uncharted II یک عنوان بسیار زیبا و بصورتی کاملی شگفت آور می باشد, من فکر میکنم [Dead Space 2] به رتبه خوبی خواهد رسید, ما به کار ها و امکاناتی که در نسخه ابتدایی از بازی قرار داده و استفاده کردیم افتخار میکنیم.
    مشخصه که تیم ما با بازگشت و نگرش به نسخه ابتدایی, مقایسه و چیدمان تفاوت های دو نسخه از بازی با پیشرفت قابل ملاحظه و باور نکردنی از لحاظ بصری رو به رو شده است!
    واقعاً فوق العاده و باورنکردنی به نظر میرسد و از این حیث از لحاظ بصری نسبت به نسخه پیشین برتر خواهد بود.
    تیم هنری استدیو ما همراه با مهندسین و هر شخص دیگری که برای ساخت انجین گرافیکی بازی به ما کمک کردند, کار فوق العاده ای را انجام داده اند".

او اضاف کرد: "آنها بازی خود را چند پله بالا برده اند, من فکر میکنم که مردم با مشاهده کار آنها شگفت زده خواهند شد"!

Dead Space 2 در سال مالی 2011 بین ماه های ژانویه و مارس بصورت رسمی ریلیز خواهد شد همچنین چندی پیش بصورت رسمی تایید شد که بازی علاوه بر عرضه برای کنسول های خانگی برای PC نیز ریلیز خواهد شد.
    منبع:bazi nama

18. 3 کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

نتایج نظر سنجی دلایل خرید PS3 !

هر کدام از ما برای خرید کنسول PS3 مان دلیلی داشته ایم ، اما شاید دوست داشته باشید بدانید بیشترین دلیل خرید PS3 توسط مردم چیست ؟ شاید فکر کنید به خاطر بازی های انحصاری آن است اما باور کنید اینطور نیست!

در نظرسنجی که بین 700 نفر از کسانی که سن هایی بین 7 تا 54 سال داشته اند انجام شد تنها 12 درصد از شرکت کنندگان، دلیل خرید PS3 شان را به خاطر بازی انحصاریش و مختصش این کنسول همچون Metal Gear Solid 4 یا Uncharted 2 دانستند.

در رتبه ی اول این نظر سنجی 65 درصد از شرکت کنندگان محرک خود را برای خرید این کنسول امکانات Blu-Ray عنوان کرده اند و به دنبال آن 63 درصد افراد، کاهش قیمت اخیر PS3 و قرار گرفتن این دستگاه در دامنه ی مالی شان اعلام کردند و پایین تر از آنها 62 درصد شرکت کنندگان مجموعه ی بازی های موجود را دلیل خود برای خرید کنسول سونی بیان کرده اند. لیست کامل ابن نظر سنجی را می توانید مطالعه کنید :

1- من امکانات Blu-ray را خواستار بودم - %65

2- کاهش قیمت اخیر PS3 که این دستگاه را در محدوده ی مالی من قرار داد - %63

3- من به مجموعه ی بازی های موجود این کنسول علاقه مندم - %62

4- من خواستار آپگرید کردن PS2 خود بودم - %62

5- دوستان من PS3 دارند و من خواستار متصل شدن و بازی کردن با آنها بودم - %56

6- من علاقه به دیگر امکانات آنلاین PS3 دارم - %50

7- من علاقه به دیگر امکانات چندرسانه ای PS3 دارم - %49

8- من علاقه به بازی کردن بخش چندنفره ی بازی ها را به وسیله ی PSN دارم - %42

9- ارائه ی باندل PS3 بهمراه HDTV مرا تحریک به خرید هر دوی اینها را کرد - %36

10- من به آینده برای خرید بازی انحصاری و مختص این کنسول می نگرم - %12

دیگر دلایل - %4

منبع:

کد:

20. 3 کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •