تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 127 اولاول ... 34349505152535455565763103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 1265

نام تاپيک: کلوپ F480

داره خودمونی میشه behzad_abd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم، لطفا کمک کنید
    1. من می خواهم هفته بعد این گوشی رو از دوبی بگیرم. اگر این کار رو بکنم باید بعدا فرم ویر فارسی روش بریزم تا فارسی بخونه؟
    2. دوربین این گوشی عکس ها رو تار نمی گیره؟ من یک مدت E900 سامسونگ داشتم که دوربینش اکثر عکس ها رو تار و بد رنگ می گرفت. فقط یک بار از یه شتر مرغ خوب عکس گرفت. دوربینش افتضاح بود. این یکی دوربینش خوبه؟
    3. این گوشی با یک مموری پر 4GB مشکل پیدا نمی کنه؟ منظورم اینه که کند نمی شه؟ واسه این 8GB رو نپرسیدم چون مطمئنم که کند میشه!
    4. این گوشی تم نداره؟
    5. با آپدیت فریم ویر ها چه جور تغییراتی بوجود میاد؟ مثلا ممکنه widget اضافه شه یا کیفیت فیلم برداری زیاد شه؟
    6. آیا هند فری این گوشی قابلیت اتصال هدفون های دیگه رو داره؟ مثل W های سونی اریکسون؟
    7. باتری این گوشی چطوره؟ معمولی یا ضعیف؟
    8. تا اون جایی که من فهمیدم بعضی ها بعد از اپدیت فرم ویر گوشیشون lock شده. اگه من گوشی رو از دوبی بگیرم و بعد فرم ویر فارسی بریزم، این مشکلو خواهم داشت؟
    9. فرم ویر فارسی تقویم جلالی داره؟ فونت فارسی arial هست یا tahoma ؟
    10. تو review هایی که خوندم ، از صدای مکالمه این گوشی تو محیط های شلوغ خیلی ایراد گرفتن و گفتن بده. واقعا بده؟

خوشحال میشم چند نفر آدم با حوصله جواب کامل به سوالاتم بدن!

مرسی!!!
    Last edited by behzad_abd; 31-12-2008 at 12:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان من gprs رو فعال کردم اما بازم نمیتونم به اینترنت وصل شم چیکار باید بکنم؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه jericho-sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

میشه یک نمونه عکس رو که با f480 گرفته شده رو برام بزارین؟

داره خودمونی میشه behzad_abd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

هنوز منتظرممم!!!!

سلام
    1. من می خواهم هفته بعد این گوشی رو از دوبی بگیرم. اگر این کار رو بکنم باید بعدا فرم ویر فارسی روش بریزم تا فارسی بخونه؟
    2. دوربین این گوشی عکس ها رو تار نمی گیره؟ من یک مدت e900 سامسونگ داشتم که دوربینش اکثر عکس ها رو تار و بد رنگ می گرفت. فقط یک بار از یه شتر مرغ خوب عکس گرفت. دوربینش افتضاح بود. این یکی دوربینش خوبه؟
    3. این گوشی با یک مموری پر 4gb مشکل پیدا نمی کنه؟ منظورم اینه که کند نمی شه؟ واسه این 8gb رو نپرسیدم چون مطمئنم که کند میشه!
    4. این گوشی تم نداره؟
    5. با آپدیت فریم ویر ها چه جور تغییراتی بوجود میاد؟ مثلا ممکنه widget اضافه شه یا کیفیت فیلم برداری زیاد شه؟
    6. آیا هند فری این گوشی قابلیت اتصال هدفون های دیگه رو داره؟ مثل w های سونی اریکسون؟
    8. تا اون جایی که من فهمیدم بعضی ها بعد از اپدیت فرم ویر گوشیشون lock شده. اگه من گوشی رو از دوبی بگیرم و بعد فرم ویر فارسی بریزم، این مشکلو خواهم داشت؟
    10. تو review هایی که خوندم ، از صدای مکالمه این گوشی تو محیط های شلوغ خیلی ایراد گرفتن و گفتن بده. واقعا بده؟

مرسی!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام .

من تازه اين وارد اين كلوپ شدم . مشكلي كه پيدا كردم اينه كه برنامه TkFileExplorer را كه اجرا كردم . توي قسمت پورت هيچ انتخابي ندارم . يعني زمانيكه فلش كنارش ميزنم هيچ نوشته اي نيست كه بخوام انتخاب كنم . حتي زمانيكه com را خودم تايپ ميكنم در connect بهم error ميده . در ضمن مگه كابليكه استفاده ميكنيم usb نيست چرا درقسمت com ,port مي آيد . از كمكتون ممنون ميشم .

6. این کاربر از aabsal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alirezamrl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    چه فرقی میکنه!

پيش فرض

سلام امیر جان خسته نباشی داداش.دوتا سوال از حضور عزیزت داشتم.1-از این دو فریمور جدید که گذاشتی کدومش بهتره و پیشنهاد شما کدومه.اون فریمور ماه اکتبر بهتره یا یکی ازاین دوتارو بریزم! 2-ایا مشکلی بعد از نصب واسه گوشی پیش نمیاد!
    ممنونم.منتظر جوابت هستم اگه لطف کنی!یا حق (السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین)

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

منم چنتا سوال دارم.من دو ماهه این گوشی رو دارم و از دوستانی که این گوشی رو دارن چنتا سوال دارم.
    تا حالا چند درصد مکالماتتون با این گوشی قطع شده حتی وقتی که دارین تو یه جای پر آنتن با طرف مقابل که تلفن ثابته صحبت می کنین؟
    آیا شما هم بعضی وقتا هنگام صحبت احساس نمیکنین که صدا تو گوشی کم و زیاد میشه قطع و وصل میشه یا کیفیت صدا به قدری بده که صحبت های طرف رو به زور متوجه میشید(مورد آخری فقط هنگام صحبت با گوشی های نوکیا)نگید این مشکلات از آنتنه که اصلا اینطور نیست.
    آیا شده که بعضی وقتا که همین جوری که دارین به گوشیتون نگاه می کنین یهو می بینین که 4-5 خط آنتنش همینطوری خالی میشه و پیغام محدودیت سرویس میاد و بعد چند ثانیه دوباره درست میشه؟
    شاید فقط گوشی منه که این مشکلات ارتباطی رو داره نمیدونم!!

9. این کاربر از Makan_noor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    2. دوربین این گوشی عکس ها رو تار نمی گیره؟ من یک مدت E900 سامسونگ داشتم که دوربینش اکثر عکس ها رو تار و بد رنگ می گرفت. فقط یک بار از یه شتر مرغ خوب عکس گرفت. دوربینش افتضاح بود. این یکی دوربینش خوبه؟
    3. این گوشی با یک مموری پر 4GB مشکل پیدا نمی کنه؟ منظورم اینه که کند نمی شه؟ واسه این 8GB رو نپرسیدم چون مطمئنم که کند میشه!
    4. این گوشی تم نداره؟
    6. آیا هند فری این گوشی قابلیت اتصال هدفون های دیگه رو داره؟ مثل W های سونی اریکسون؟

مرسی!!!

1-تا اونجا که معلومه این گوشی اورجینال فارسی ساپورت نیست بله لازم داره
    2-دوربین گوشی خوبه مخصوصا سایز اون توی نور در فضای ازاد خیلی خوبه اما بعد از گرفتن کمی تار میشه که باید در کامپیوتر در مورد اون بیشتر نظر داد
    3-من دارم با یه رم 2گیگ راحت کار میکنم اما از اونجایی که تو مشخصات گوشی تا 8 گیگ ساپورت هست و سیستم عامل اون جاوا و حافظه داخلی 232 ، اگر این حافظه داخلی رو خالی نگه داری فکر نمیکنم گوشی به مشکل کندی بر بخوره
    4-نه تم نداره اما طراحی و گرافیک منو ها به شدت زیبا و جذاب هست خیالت راحت دلت رو نمیزنه
    5-بله اگه تغییر نمیکرد چرا تولید میشد؟ در اپدیت ماه اکتبر تغییرات به گفته امیر جان شامل وایدگیت و دوربین بوده و در ادامه هم همچنان دوربین تقویت شده این نقل قول از جانب امیر کار دروسته این فروم هست
    6-بله قابلیتشو داره استاندارد 3.5 هست اما خیالت راحت هدست خودش از کیفیت بالایی برخورداره من خودم رو این موضوع حساس بودم
    7-نسبت به قابلیت های گوشه باطری خوب هست 1000mah هست من خودم باهاش 4 ساعت مکالمه مداوم داشتم که تو سایتا زدن 3 ساعت
    8-در مورد قفل شدن بعد از اپدیت نظری نمیتونم بدم چون برام پیش نیومده تخصص امیر سامسونگ هست
    9-اینو من ندیدم چون اصلا نمیتونم با فارسی کار کنم
    10-اصلا اینطور نیست صدا عالیه در هر جایی من همه طوره راضی بودم صدایی صافو شفاف

11. 2 کاربر از 4661 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما وقتی کابل گوشی رو وصل میکنی کدوم نحوه اتصال رو از گوشی بر میگزینی؟ بایستی ابتدا برنامه رو روی کامپیوتر باز کنی بعد اتصال گوشی به صورت pc studio و بعد در قسمت com تنها یک گزینه هست که بایستی انتخاب شه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

14 درخواست راهنمایی

با سلام
    من می خوام F480 بخرم. اما راجع به اون واسم کمی شبهه وجود داره:
    اول از همه اینکه تا به حال samsung نداشتم و خیلی ها میگن آنتن دهی و صدای مکالمش مشکل داره
    دوما کیفیت دوربینش (مثلا در حد 3.5mp Nokia با لنز carlzeiss هست؟ )
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •