تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 241 اولاول ... 34349505152535455565763103153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

اقا مهدیخیلی خیلی ممنونیم.
    همان ویروسی که نامش را بردین(kernel.exe )لبتاپم را ویروسی کرده .منتها این چیزهایی که در مقاله ذکر کردین فکر کنم راجع به ویندوز xpاست چون ویندوز من ویستا اصل است وعلایم errorان فرق دارد .حالا چطوری میتونم این ویروس را از بین ببرم.در ضمن این ویروس همانطور که گفتید با صفحات اینترنتی افلاین مشکل دارد و مجبورم هر وقت یک صفحه افلاین باز میکنم بعدش کل فولدر را ببندم و دوباره فولدر را باز کنم ویک صفحه جدید را ببینم.
    از راهنماییهاتون خیلی ممنونم.
    سلام دوست عزیز

این مشکلی که شما ذکر کردید ویروس kernrl.exe نیست .

به خاطر این که این ویروس به هیچ وجه توی ویندوز ویستا ایجاد نمی شود .
    و دلیل دیر جواب دادن من هم همین دلیل بود که تعجب کرده بودم که چه طور این ویروس توی ویستا هم ایجاد شده .

این error که شما می گید درست شباهتی به همین error ویروس کرنل داره ولی ویروس کرنل نیست .

این error توی ویستا به دلیل این است که شما برنامه ای روی ویستا نصب کردید که سازگاری با ویندوز ویستا نداره و این برنامه برمبنای 16 بیت طراحی شده و کار می کنه .
    و همون طور که می دونید ویندوز ویستا برمبنای 32 و 46 بیت طراحی شده .
    به همین دلیل این مشکل از برنامه ای است که روی ویستا نصب کردید .

موفق باشید .

داره خودمونی میشه Dunker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Planet Earth

پيش فرض

آیا ویروسهای autorun , show hidden file , soundmix و بقیه این ویروسهای رایجی که تو مقاله هست ویندوز ویستا رو هم ویروسی میکنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    No Where

10 اینو چیکارش کنم ؟؟

سلام بچه ها امیدوارم که خوب باشید
    بچه ها این ویروس پدر منو در آورده نمیدونم چی کار ش کنم آنتی ویروس کسپر اسکی بیشتر ویروس هایش اتوران را میشناسه ولی این یکی را اصلا نمیتونه پیدا کنه
    و تازه پست های قبلی را هم خوندم اون فایل Autorun.bat را هم اجرا کردم ولی بازم درایو هایم اتوران است
    این نمونه ویروس برنامه نویساش بیاند جلو

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون

داره خودمونی میشه ehsan_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یا فلش مموریت ویروسی هست یا کامپیوترت.
    اول کامپیوترت رو با یه آنتی ویروس خوب مثلاً Nod32 آپدیت شده باشه ویروس یابی کن ببین چی میشه اگه نشد فلش مموریت رو به یه کامپیوتر دیگه ئصل کن ببین مشکل از چیه.
    یا یه ویندوز تازه نصب کن.
    همه اینکارا رو کردم ولی جواب نداد .
    ویندوز هم عوض کردم بازم نشد . در ضمن تو کامپیوتر دیگه مشکلی نداره . فقط مال خودم اینجوریه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm6m10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز شاید من نتونستم واضح بگم. برای من error 16 or 32 or 64نمیدهد بلکه همینکه یک صفحه افلاین اینترنتی را که سیو کردم باز کنم صفحه کلا هنگ میکند و ماوس در همان صفحه به حالت غیر فعال در میاید .وقتی روی صفحه ای رایت کلیک میکنم هنگ میکند. البته فقط در مورد صفحات اینترنت چنین موردی میشود
    در ضمن در هر فولدری که میروم انواع واقسام متن های زیر با( سایزهای مختلف )با نام desktop.ini از نوع notepad ظاهر میشود.باز فکر میکنم این هم اخرین ویروسی باشه که توضیح دادین(wukill)

با اینکه همه بر نامه های startup را غیر فعال کردم هر وقت ویندوز داره بالا میاید این دو خودبخود اجرا میشوند.
    نمیدونم این فایل ویروسی است یانه؟my websearch:(m3srchmn.exe) , supportsoft sprtcmd
    تو task mgr یک فایل dwm(desktop windows manager)وجود داره که نمی دونم ایا ویروس هست یا نه ؟

در تب task mgr در قسمت performanceدر ابتدای بالا امدن بدون اینکه هیچ برنامهای ارا دستی اجرا کنم مموری حدود 600مگ از 1 گیگ را اشغال میکند

ایا خود ویندوز desktop ,ini داره که من اشتباهی پاک نکنم .
    انتی ویروس فقط نود را رو سیستم دارم.

نمونه ای از نوتپد:

[.ShellClassInfo]
    LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell 32.dll,-21769
    IconResource=%SystemRoot%\system32\imageres.dll,-183

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Planet Earth

پيش فرض

آیا ویروسهای autorun , show hidden file , soundmix و بقیه این ویروسهای رایجی که تو مقاله هست ویندوز ویستا رو هم ویروسی میکنه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام

دوست عزیز من تا حالا ندیدم این مشکلات توی ویستا به وجود بیاد . و کسی نبوده که بگه من ویستا داشتم و این مشکلات ایجاد شده باشه .
    یکی از مزیتهای خوب ویستا مقاوم بودن در برابر ویروسها می باشد .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

دوست عزیز شاید من نتونستم واضح بگم. برای من error 16 or 32 or 64نمیدهد بلکه همینکه یک صفحه افلاین اینترنتی را که سیو کردم باز کنم صفحه کلا هنگ میکند و ماوس در همان صفحه به حالت غیر فعال در میاید .وقتی روی صفحه ای رایت کلیک میکنم هنگ میکند. البته فقط در مورد صفحات اینترنت چنین موردی میشود

در ضمن در هر فولدری که میروم انواع واقسام متن های زیر با( سایزهای مختلف )با نام desktop.ini از نوع notepad ظاهر میشود.باز فکر میکنم این هم اخرین ویروسی باشه که توضیح دادین(wukill)

با اینکه همه بر نامه های startup را غیر فعال کردم هر وقت ویندوز داره بالا میاید این دو خودبخود اجرا میشوند.
    نمیدونم این فایل ویروسی است یانه؟my websearch:(m3srchmn.exe) , supportsoft sprtcmd
    تو task mgr یک فایل dwm(desktop windows manager)وجود داره که نمی دونم ایا ویروس هست یا نه ؟

در تب task mgr در قسمت performanceدر ابتدای بالا امدن بدون اینکه هیچ برنامهای ارا دستی اجرا کنم مموری حدود 600مگ از 1 گیگ را اشغال میکند

ایا خود ویندوز desktop ,ini داره که من اشتباهی پاک نکنم .
    انتی ویروس فقط نود را رو سیستم دارم.

نمونه ای از نوتپد:

[.ShellClassInfo]
    LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell 32.dll,-21769
    IconResource=%SystemRoot%\system32\imageres.dll,-183
    سلام دوست عزیز

Desktop.ini در واقع یک شکاف امنیتی در نحوه نمایش فولدر های ویندوز هست که باعث می شه کسی خارج از اختیارات خودش بتونه کارهایی را انجام بده .

وجود این فایل داخل فولدر باعث می شه تا ویندوز برخی اعمال خاص را در مورد اون فولدر انجام بده .

مثلا می شه پارامترهای استاندارد یک فولدر را به یک ایکون اختصاصی دلخواه تغییر داد .

پارامتر "[.ShellClassInfo]" که داخل این فایل است باعث بروز این مشکل هست اگه این پارامتر به گونه ای تعریف بشه که به CLSID یک فایل اجرایی اشاره کنه ممکنه باعث اجرای برنامه ای با اختیارات کاربر غیر مجاز شود .

اگه اونا را پاک کنید مشکلی پیش نمیاد ولی دوباره ایجاد می شن . پس فقط اونا را مخفی کنید تا از دیدتون پنهان بمونند .

در مورد اون پروسه هایی هم که عنوان کردید تا جایی که می دونم مربوط به برنامه هایی هستند که روی سیستم نصب کردید .
    مثلا پروسه supportsoft sprtcmd گاهی اوقات مربوط به برنامه zone alerm یا فایروال ها هستش .

بهتره با انتی ویروس AVG هم یه بار سیستم را کامل اسکن کنید . انتی ویروس خوبی هستش . سعی کنید از ورژن 3 انتی ویروس نود 32 استفاده کنید .

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Planet Earth

پيش فرض

سلام

دوست عزیز من تا حالا ندیدم این مشکلات توی ویستا به وجود بیاد . و کسی نبوده که بگه من ویستا داشتم و این مشکلات ایجاد شده باشه .
    یکی از مزیتهای خوب ویستا مقاوم بودن در برابر ویروسها می باشد .
    متشکرم! من به دوستام که سیستمشون آلوده به این ویروس ها هست همیشه میگم که احتمالا با نصب ویستا دیگه این مشکل سراغتون نمیاد(چون خودم ویستا دارم و تا حالا ایمن بودم!) ولی مطمئن نبودم که حالا با عنایت شما شدم.
    لامسب حتی با روشهایی که شما معرفی کردین هم خلاص شدن از شر این چندتا ویروس تو XP کار حضرت فیله!

داره خودمونی میشه sadegh12718's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

همه اینکارا رو کردم ولی جواب نداد .
    ویندوز هم عوض کردم بازم نشد . در ضمن تو کامپیوتر دیگه مشکلی نداره . فقط مال خودم اینجوریه .
    احتمالا مشکلت سخت افزاریه. با USB های خود مادربورد هم امتحان کن ببین چی میشه.
    راستی فلش دیگه ای رو هم روی سیستمت تست کن!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •