Mehdi2006 سلام
توضيحات بيشتر درباره KIS 6.0.6.299
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mehdi2006 سلام
توضيحات بيشتر درباره KIS 6.0.6.299
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهدی جان این بسته به غیر از آنتی ویروس شامل فایروال و آنتی اسپم هم میشه![]()
سلام
چطوري و از كجا ميشه فايل آپديت كسپر اسكاي رو دانلود كرد؟ نمي خوام كسپر رو آپديت كنم ، مي خوام فايل آپديتش رو دانلود كنم كه بشه هر سيستمي رو كه كسپر روش نصبه رو آپديت كنم.از اون سايت خودش كه رفتم نشد يا شايد هم اون جايي از سايت كه بايد ميرفتم رو نرفتم!لطفا منو راهنمايي كنين.ممنونم
شما می تونید روی آیکن اون در تاسک بار کلیک راست کنید و از منوی میانبر گزینه آپدیت یا آپ گریت رو انتخاب کنید .
سلام...
اقا الان اخرين ورژن توپ كسپر كه اومده بيرون چيه؟
اگه ميشه لينك بدين + كرك.
ممنونم.
-- يه سوال: فرقي مي كنه كدوم ورژن و داشته باشيم؟ چون اپديت مي شن ديگه؟
ممنونم.![]()
اشكان جان سلام
آخرين ورژن كاسپرسكي ورژن 6.0.0.299 است كه در صفحات قبل معرفي شده است. ليسنس كي مربوط به آن كه تا يك سال و سه ماه ديگر هم كار مي كند در تاپيك مخصوص كاسپرسكي در انجمن كرك و سريال معرفي شده. اگر پيدا نكردي بگو كه لينك هر 2 را بدهم
مهدي جان سلام...نوشته شده توسط Mehdi_Best
خيلي ممنونم داداشي... پيدا كردم... دانلودشون هم كردم... اون سوالم و يادت رفت جواب بدي![]()
-- يه سوال: فرقي مي كنه كدوم ورژن و داشته باشيم؟ چون اپديت مي شن ديگه؟
مثلا: 5 يا 6 ....
بعدش اينكه توي بعضي پست ها ديدم كه نحوه (جاي) اپديت كسپر رو نوشته بودن... ايا اين برداشت من كه فكر مي كنم خودش اپديت مي شه غلطه؟ لطفا راهنمايي.![]()
ممنونم![]()
اشكان جان سلام
ببين درسته كه هم ورژن 5 و هم ورژن 6 وقتي آپديت مي شن ديتابيس يكساني دارند، اما امكاناتي كه در ورژن 6 كه جديدتر هست وجود داره در ورژن 5 نيست.
ورژن 6 داراي امكانات جديدي هست كه در ورژن 5 وجود نداشت. در ضمن اشكالات ورژن 5 هم در اين نسخه برطرف شده است. اگر در پستهاي قبلي همين تاپيك دقت كني يكسري تفاوت هاي اين ورژن با ورژن قبلي را خواهي ديد. پس ورژن 5 و ورژن 6 وقتي هر 2 آپديت بشوند فقط ديتابيسشون يكي است اما امكاناتي مثل هوش مصنوعي و ... آنها متفاوت است.
در مورد سؤال دومت در مورد آپديت درست متوجه نشدم اما اگر درست متوجه شده باشم بايد بگم كه آپديت كاسپرسكي هم به طور اتوماتيك انجام مي شود و هم به طور دستي. بستگي دارد خود شما از چه نوع بخواهيد انجام بدهيد.
مهدي داداشي ..
مرسي كه صبوري...
منظورم و خوب گرفتي دادا...
ببين من اخه هيچ موقع كسپرم و اپديت نمي كنم ... چون هر 3-4 ساعت يه بار يه عكس كره زمين مياد روش كه تو عكس نشون دادم...
![]()
Schedule هم كه شده پس نگران هيچي نبودم... تا الان يهو هل ورم داشت...
ظاهرا نگران چيزي نبايد باشم ...![]()
خيلي ممنونم از كمكت و همچنين محبتت گلم...
![]()
اشكان جان سلام
همانطور كه در عكس مشخص است اتوماتيك آپديت آنتي ويروس شما فعال است و جاي هيچ نگراني نيست.
در ضمن از اين همه لطفي كه نسبت به من داري ممنونم و اميدوارم شايسته اين همه محبت باشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)