Mercedes ML63 AMG 2012
موتور : 8 سیلندر
حجم موتور : 5500 CC
قدرت : 550 اسب بخار
گیربکس : AMG SPEEDSHIFT PLUS 7-speed
![]()
1
2
Mercedes ML63 AMG 2012
حجم موتور : 5500 CC
قدرت : 550 اسب بخار
گیربکس : AMG SPEEDSHIFT PLUS 7-speed
![]()
به عنوان شاسی بلند همین ML رو خیلی دوست دارم. تو تهران هم یه مدل دیدم. من که فقط آلمانی و درجه اول مرسدس بنز عاشق اون ستارشم.
روغن-بنزین و اب بریز دور دنیا رو بزن ترجمه آرم بنز))))
این ماشینی که گذاشتی تیون شده هست. و حداکثر سرعتش 380.
ML 63 AMG جدید که به تازگی و در نمایشگاه خودرو لس آنجلس رونمایی شده است اواسط سال 2012 به بازار خواهد آمد.مدل تازه در مصرف سوخت بهسازی شده است و از نظر عملکرد کارآمد تر از قبل ارایه شده است.
به ادعای مرسدس بنز مصرف سوخت این خودرو 28 درصد کمتر ار سایرین است.
ترمزهای قوی تر ، چرخ های 20 اینچی و طراحی داخلی چرمی از دیگر ویژگی های این مدل تازه است.
به گزارش عصر خودرو،مرسدس بنز قیمت این مدل تازه را 175.815 دلار تعیین کرده است
Brabus Mercedes-Benz SLS AMG Roadster 2012
حجم موتور : 6300 CC
قدرت : 611 اسب بخار
![]()
به گزارش گروه خواندنی های مشرق، SLS AMG رودستر از جمله خودرو های کمپانی بنز است که طراحی متفاوتی نسبت به دیگر خودور های این شرکت دارد.
مرسدس بنزی فقط برای سرعت
دلایل زیادی برای خرید یک مرسدس بنز SLS AMG جدید وجود دارد ، ظاهری زیبا و منحصر به و کارایی استثنایی.
این مدل تازه که سبک تر از مدل کوپه و همچنین سریعتر و قوی تر نیز هست، در نمایشگاه خودرو شیکاگو معرفی شده و امید اصلی فروش برای کمپانی بنز به شمار می رود.
مرسدس بنز SLS AMG رودستر در 3.8 ثانیه شتاب 10 تا 60 مایل در ساعت را پر می کند و با موتور V-8 برابر با 571 اسب بخار قدرت دارد. گفتنی است که سقف سرعت این خودرو 197 مایل بر ساعت است و از ابتدای سال 2012 فروش آن آغاز می شود.
انصافا توی خوشگلی هیچ ماشینی تو دنیا به گرد BENZ نمیرسه
اتاق هاي زير 2000 مرسدس بنز هم مانند 124 و 140 هنوز جزو خوشگل ترين اتاق هاست كه هيچ خودروساز آسيايي نتونسته خودروي امروزي به خوشگلي 18 سال مرسدس بزنه. من عاشق 124 هستم. يعني انواع و اقسامش رو ديدم و اطرافيان دارن امكانات و آپشن هايي داره رو ماشين 2011 آسيايي نديدم. ماشين فقط آلماني آلماني هم مرسدس بنز. آرمشم يه چيز ديگست![]()
مدل 124 مال چه سالیه ؟ یعنی مدل کاملش چیه؟ میتونی چندتا عکس برزاری ازش؟
اتاق 124 جديد اتاق 123 هست يا همون اتاق دانشجوئي ها و كلاس E هستش كه 124 از تاريخ 1985 توليد شد تا 1995 ولي يه چند مدل سفارش افريقا هم هست تا 1999 در سايت netcareshow هم هستش.
اين اتاق با كيفيت ترين و مقاوم ترين اتاق بود كه خود مرسدس بهش اشاره كرد الان در تهران مدل زير 90 رو تا 17 ميليون ميشه خريد و مدل 90 تا 95 رو از 20 تا 30 و حتي 35 هم هستش. مدل 94 به بالا ايبرگ هم داره. همين چند روز پيش يه مدل 1990 بود كه 100 تا كار كرده بود ماشين تميز AMG بود و سانروف 2 حالته برقي. گيبركس 2 حالته اتومات و منوال- آئينه ها برقي. خلاصه همه چي داشت ميداد 19 ميليون. يه خطر هم رو ماشين نبود رنگش هم فابريكي بود و سالم. من خودم پول دستم بياد يكي از اينا ميگيرم. الان يه 123 سفارش امريكا دارم. من كيش زياد ميرم اونجا كلي دوست و فاميل دارم با انواع و اقسام ماشين ها اينفينيتي- كوروت- دج و فورد سوار شدم ماشين دهه 70 آلماني هيدروليكش با امروزي ها برابري ميكنه. صنعت فقط آلمان و چون مرسدس سفارش مشتري بوده رو هر بنزي يه چيزايي ميبيني حال ميكني. من تعميرگاهي هم ميرم انواع و اقسامش هست و فروشي هم داره بيشتر 124
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)