تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون در مورد این تاپیک چیه؟

راي دهنده
79. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه

64 81.01%
  • متوسطه

12 15.19%
  • ضعیفه

3 3.80%
صفحه 53 از 85 اولاول ... 34349505152535455565763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 843

نام تاپيک: سونی اریکسون : آموزش نحوه راه اندازی پچ elfpack

پروفشنال fswteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

دوست عزيز اصلا اين سوالت ربطي به اين تايپك نداشت ما كه نام كاربري اقا توحيد رو تغييري درش نديديم
    اگه تغيير هم كرده خود توحيد كه اين كارو نكرده
    تو اين انجمن خيلي ها ميخوان اسم كاربريشون رو عوض كنن كه بابك به همشون گفته كه اين
    كار شدني نيست!!!طرح جديد سايته؟؟؟؟قبلا ميتونستي عوض كني و حالا نهاينم بدون كاربر فعالي به اسم نيست كارت خوب باشه كاربر فعالت ميكنن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشيد!
    خیلی ببخشید اخه من زیاد به این فروم وارد نیستم تاره 2 ماه زیاد پی این فروم گرفتم می گم عجب محل باحالیه ولی با این وضع خیلی ناراحت شدم البته اقا بابک و اقا میثم حق دارند چون خیلی سخته بعضی ها هر دفعه می خوان نام کاربری شونو عوض کنن حیف کاش از همون اول نام کاربری خوبی انتخاب می کردم

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

چشم اقا توحید
    یک سوال داشتم ازتون اقا توحید شنیدم شما تونستید نام کاربری تونو عوض کنید می شه منو هم راهنمایی کنید تا نام کاربریمو عوض کنم اخه می خوام مثل شما کاربر فعال بشم به همین دلیل این اسم ضایع است
    دوست عزیز قبلا که میشد نام کاربری رو عوض کرد من 4 ماه صبر کردم تا میثم نام کاربریمو تغییر داد!الان که امکانش نیست چون صاحبان سایت اونقدر سرشون شلوغ شده که دیگه به این موضوع نمیتونن رسیدگی کنن.کاربر فعال شدن ربطی به تعداد پست و نام کاربری نداره اگه فعالیت مفید داشته باشی مطمئن باش همکارها انتخابت میکنن و به مدیران سایت معرفی میکنن.من الان فعالیت آنچنانی ندارم زمانی که به عنوان کاربر فعال انتخاب شده بودم روزی بین 20 تا 30 تا پست میدادم اونم از نوع مفیدش.یکی از مواردی که میتونه تو کاربر فعال شدنت تاثیر داشته باشه اینه که تاپیکهایی بزنی که تعداد بازدید کننده زیادی داشته باشن مثل کلوپ پچ.ضمنا سوالهایی که ربطی به موضوع تاپیک نداره رو میتونی با پیغام خصوصی مطرح کنی.
    موفق باشید

پروفشنال fswteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

دوست عزیز قبلا که میشد نام کاربری رو عوض کرد من 4 ماه صبر کردم تا میثم نام کاربریمو تغییر داد!الان که امکانش نیست چون صاحبان سایت اونقدر سرشون شلوغ شده که دیگه به این موضوع نمیتونن رسیدگی کنن.کاربر فعال شدن ربطی به تعداد پست و نام کاربری نداره اگه فعالیت مفید داشته باشی مطمئن باش همکارها انتخابت میکنن و به مدیران سایت معرفی میکنن.من الان فعالیت آنچنانی ندارم زمانی که به عنوان کاربر فعال انتخاب شده بودم روزی بین 20 تا 30 تا پست میدادم اونم از نوع مفیدش.یکی از مواردی که میتونه تو کاربر فعال شدنت تاثیر داشته باشه اینه که تاپیکهایی بزنی که تعداد بازدید کننده زیادی داشته باشن مثل کلوپ پچ.ضمنا سوالهایی که ربطی به موضوع تاپیک نداره رو میتونی با پیغام خصوصی مطرح کنی.
    موفق باشید
    خیلی ممنون از راهنمایی بزرگ وارانه شما

پروفشنال ostooreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام ببخشید یه سوال من وقتی پچ ها رو می ریزم گوشی رو که روشن میکنم صفحه هی روشن خاموش میشه چی کار کنم ممکنه از این مشکل باشه گوشیم w850 : من مین رو فلش کردم به fs ,r1kg001 رو فلش نکردم از اینه؟
    Last edited by ostooreh; 23-04-2008 at 07:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_82111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آقا من lib رو رویR8BA024)k810) امتحان کردم این error رو میده

لطفا کمک کنید

Flash props sent ok
    Starting to process VKP patch script: C:\Documents and Settings\AMIR\My Documents\Opera\k800\k\patch k810\K810_R8BA024.lib.vkp
    VKP script loaded OK. Lines: 346
    Patch structure created OK. Determining blocks to read...
    New block #0000 added: $45CC0000
    Blocks selected OK. Reading blocks: 1
    Block @ $45CC0000 read error. Have only: 00000000 bytes
    Elapsed:11 secs.

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام ببخشید یه سوال من وقتی پچ ها رو می ریزم گوشی رو که روشن میکنم صفحه هی روشن خاموش میشه چی کار کنم ممکنه از این مشکل باشه گوشیم w850 : من مین رو فلش کردم به fs ,r1kg001 رو فلش نکردم از اینه؟
    دوست عزيز اگه شما مين رو فلش كني مين همه پچ ها رو پاك ميكنه و گوشيت روشن ميشه
    روشن خاموش شدن گوشي هم از اينه كه يا پچ رو درست نريختي يا پچ مخصوص اون فريمور نبود

موفق باشيد!

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام مرسی اون مشکل حل شد حالا......وقتی روی یک elf استارت رو میزنم گوشی ریست میکنه باید چی کار کنم؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام مرسی اون مشکل حل شد حالا......وقتی روی یک elf استارت رو میزنم گوشی ریست میکنه باید چی کار کنم؟
    به همه elf ها كه استارت ميزني گوشي ريستارت ميشه يا به بعضي از elf ها....

موفق باشيد!

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام من کلا دوتا الف ریختم یکی عکس از گوشی یکی هم پچی که موقع بازوبسته کردن slide یک صدایی میاد اولی وقتی استارت رو میزنم هیچی نمیشه و وقتی دکمه ی اپراتور رو میزنم ریست میشه ولی دومی هم وقتی استارت رو میزنم. مرسی

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام من کلا دوتا الف ریختم یکی عکس از گوشی یکی هم پچی که موقع بازوبسته کردن slide یک صدایی میاد اولی وقتی استارت رو میزنم هیچی نمیشه و وقتی دکمه ی اپراتور رو میزنم ریست میشه ولی دومی هم وقتی استارت رو میزنم. مرسی
    برا پچ اولي استارت ميزني هيچي نميشه يعني elf رو گوشيت الان فعاله برا گوشي من كه w800 هستش دكمه play كه ميزنم از همون جايي كه بود برام عكس ميگيره و تو مموري ذخيره ميكنه خودت نميدوني كه رو گوشيت فعاله يه امتحاني كن

برا دومي هم فكر كنم بايد يه فايلي هاي صدا رو تو قسمت sound بريزي تا موقع باز و بسته شدن sild اجرا بشن من اينو امتحان نكردم و گرنه دقيق بهت ميگفتم!!!

يا شايد اين elf رو اين نوع گوشي اجرا نميشه

موفق باشيد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •