Hunter با LEADER Hunter فرق داره فکر کنم!!
LEADER Hunter خیلی خیلی قوی تره!!
حتی به زور هم میشه Consumeــش کرد!!
Hunter با LEADER Hunter فرق داره فکر کنم!!
LEADER Hunter خیلی خیلی قوی تره!!
حتی به زور هم میشه Consumeــش کرد!!
ببخشید دوباره مزاحم میشم!!
SUPREME HUNTER رو چجوری باید کشت!!
الان که با این طرفم قدر LEADER Hunter رو میدونم!!
اینو باید چه جوری کشت؟
قلقی , چیزی؟؟
اگه اونی رو که رو کشتی بهاش درگیری میگی عزیز من از امکانات
دوروبر استفاده کن ...بهش موشک..بمب..هلیکوپتر..بزن بعد گاهی استراحت میکنه
بریز روش همین...![]()
فکر کنم اونجایی یه که من با این SUPREME Hunter روبرو میشم تو Hive Base هست و محیط بسته است!!
فقط بعضی وقتا تانک میاد که به دقیقه نمیکشه میترکه!
بازی جالبی به نظر میرسید اما من نمی دونم چرا هربار می خواستم save رو load کنم برمیگشت تو ویندوز !
این مشکل رو خیلیا داشتن.
باید دوباره وقتی رفتی توی بازی بری قسمت newgame و بری توی بازی و اول بازی 1 save کنی و برگردی توی main menu و اون سیو قبلیت رو که خراب شده بود لود کنی.
اینجوری درست میشه.
اولای بازی اون جا که یه دستگاه هست که اول سبزه ولی وقتی نزدیک میشی زرد و بعد قرمز و یه کاپیتان هست که میگه باید شبیه اون بشیم این جا گیر کردم نمیدونم چیکار کنم وقتی هم که شبیه این یارو میشم همشون میریزن سرم ! ممنون میشم کمک کنید !
اولا شما باید شبیه ارتشی ها بشی...ثانیا جایی اینکار رو بکنی که کسی نتونه ببینه یعنی وقتی چراغ کنار تصوبرت(همونی که هی قرمز وزرد میشه)خاموش باشه![]()
یعنی چیکار کنم که اونی که زرد و قرمز میشه خاموش بشه !؟
اگه یهکم واضح تر تویضیح بدید خیلی ممنونم
وقتی که نزدیک دستگاه میشین (محدودش مشخصه) دستگاه بهر رنگ زرد میزنه و درصورتی که در همون محدوده مدتی باشین دستگاه به قرمز میزنه و دروغی بودن شما (از بابت تغییر قیافه) مشخص میشه. وقتی شروع به از کار انداختن دستگاه می کنین باید کلید همون عددی که ظاهر میشه و بین 1 تا 4 متغیر هست رو فورا بزنین. در صورت که زمان به پایان رسید و اوضاع خراب شد یه دوری بزنین و بعد از رفع خطر دوباره برگردین.
... اول کار دستگاه هایی هستن که باید 3 بار عددشون تایید بشه و جلوتر به 5 عدد میرسه که نبایستی حتی یک خطا هم داشته باشین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)