ممنون از شما
اونوقت اي پي DNS رو چي بايد بدم؟؟ااي پي مودم؟؟اخه لان چون شبكه دومين هست اي پي DNS همه كلاينتها اي پي server هست.
ممنون ميشم توضبح بفرماييد.
ممنون از شما
اونوقت اي پي DNS رو چي بايد بدم؟؟ااي پي مودم؟؟اخه لان چون شبكه دومين هست اي پي DNS همه كلاينتها اي پي server هست.
ممنون ميشم توضبح بفرماييد.
خب اینکه به DNS کاری نداره.
رنج IP که توی DHCP مشخصه ، تنظیم میکنی که آیپی DNS و Default Gateway که همون آیپی مودم هست رو هم به کلاینتها بده.
خب در اين صورت ديگه كلاينتها نميتونن دومين رو پيدا كنند.چون از طريق اي پي DNS دومين رو ميشناسن.درسته؟
تو به سرور که کاری نداری که بخواد آی پی DNS عوض شه.
ببخشيد من يكبار همه چي رو مرور ميكنم.
مودم رو وصل ميكنم به سوييچ.
روي dhcp ست ميكنم كه اي پي dns و dg كلاينتها رو بده اي پي مودم؟
شما فرموديد كه من به سرور كاري ندارم..منظورتون چيه؟؟وقتي كلاينتها ميخوان به اكتيو دايركتوري لاگين كنن بايد دومين رو بشناسن و دومين رو از طريق اي پي dns ميشناسن اگه اي پي dns عوض شه كه ديگه نميتونن به دويمن لاگين كننن؟؟
ميبخشيد اگه منظور شما رو درست متوجه نشدم..
درست میگی. فقط من گفتم IP مودم رو بزار Default Gateway. نگفتم DNS رو عوض کنی که! DNS همون IP سرور هست.
اقا ممنون شرمنده من منظور شما رو درست متوجه نشده بودم الان ملتفت شدم
فقط يه ابهامي دارم..حالا كلاينتها بدون اي پي dns اينترنتي چطوري ميتونن به سايتهاي اينترنتي دسترسي داشته باشن مثلا اگه من روي يه كلاينت بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين ادرس چطوري ميخواد به اي پي تبديل شه؟
آهان ، خب اینجا اول میره از DNS خودت که همون سرورت هست میپرسه که آقای DNS شما IP یرو داری ؟ میگه نه ندارم اما واستا الان واست میپرسم.حالا چون خود سرور به اینترنت وصله میره و درخواست تو رو Forward میکنه به DNS های معروف اینترنت و بعد جواب رو از اونا میگیره و به تو برمیگردونه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس لازم نيست من برم روي خود dns server ، جنرال فوروارد تعريف كنم؟خودش اتوماتيك ميره ميپرسه؟
نه خودش Root Server داره اما حالا تو هم برو 4.2.2.4 یا یک DNS دیگه که ISP توصیه میکنه رو دستی تو لیست Forward بزار.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)