قیمتی که دادین نه به پی 1 می خوره نه به 960 !!
پی 1 گرون شده یا 960 ارزون ؟؟
قیمتی که دادین نه به پی 1 می خوره نه به 960 !!
پی 1 گرون شده یا 960 ارزون ؟؟
p1 که گرون نمیشه...
ولی خوشم میاد 960 خز نشده...
من 2 روز پیش 960 قیمت کردم 660 بود. این قیمتی که دوستمون داده خیلی عجیبه!p1 که گرون نمیشه...
ولی خوشم میاد 960 خز نشده...
نه بابا اصلا خز نمیشه. خیلیا هنوز نمیدونن چنین گوشی وجود داره!!!
بزار n96 بیاد کمتر از 2روز بعدش تو یه مناطقی از ایران پیداش میکنید که باورتون نشه
دوستان میشه پ1 رو به دبلیو 960 تبدیل کرد
اونم توی خونه !!!
البته باید فریمور 960 که تو تاپسونی هست بگیرید و البته یه Cda مناسب !!!
بعد فلش کنین !!
چی فکر کردی صبر کن هر 2تا مثل کا300 بشن بعد شاید بشه
من صبر میکنم P5 بیاد اونوقت تبدیل به پی5 میکنم و کیبوردشم مثل کیبورد دبلیو960 مشکل پیدا نمیکنه.
تبدیل پی1 به دبلیو 960 شدنیه اما مشکل کیبورد پی1 پیش میاد. اما اگر پی5 بیاد اونوقت دیگه این مشکلم باقی
نمی مونه.
یه p5 فک نکنم بشه تبدیل کرد.خیلی با هم فرق دارن.
فعلا پی5 نیومده و نمیشه نظر قطعی داد.
اما به نظر من پی1 و پی5 بیشتر شبیه هم هستند تا پی1 و دبلیو 960.
پی5 دارای کیبورد QWERTY است یعنی دقیقا همون کیبوردی که پی1 داره. اما دبلیو 960 دارای کیبورد معمولی
است و به همین دلیل اگر گوشی پی1 با فریمور دبلیو960 فلش بشه کیبورد QWERTY در پی1 دچار اشکال میشه.
اما اگر با فریمور پی5 گوشی پی1 رو فلش کنند اشکالی از نظر نرم افزاری و سخت افزاری در گوشی پی1 بوجود
نمیاد چون تقریبا مثل هم هستند.
طبق بررسی که شده گوشی پی1 میتونه با UIQ 3.3 که قراره بزودی بیاد و به احتمال زیاد هم P5 دارای نسخه 3.3
است خوب کار کنه. حتی خیلی ها نظرشون اینه که سونی اریکسون تصمیم گرفته پی1 رو هم با آپدیت به نسخه
3.3 از UIQ تبدیل کنه. در حالی که الان گوشی پی1 از نسخه 3.0 استفاده میکنه.
فعلا تا پی5 بیاد ماهها طول میکشه و به نظرم فعلا زوده در موردش تصمیم گرفت. گوشی پی1 گوشی خوبی از
آب در اومده چون امتحانش رو پس داده. اما گوشی پی5 هنوز وارد نشده و امتحانشم پس نداده.
من خودم تصمیم دارم اگر Xperia دارای حداقل 8 ساعت Talk Time بود بگیرم اما اگر کمتر باشه بدرد من نمیخوره.
گوشی P5 هم مگر اینکه امکانات خیلی بالاتری نسبت به پی1 داشته باشه و بتونه نظرمو جلب کنه. منظورم
امکانات نرم افزاری نیست مانند همین سیستم عاملشون و چند تا برنامه ای که چشم خیلی ها رو گرفته. بلکه
منظورم از لحاظ سخت افزاریه. چون نرم افزارش رو میشه هر طور که دوست داشت جور کرد. برای من هم خرید
نرم افزارهایی که کرکی براشون وجود نداره مهم نیست و میتونم تهیه کنم. اما اگر گوشی از لحاظ سخت افزاری
زیاد نتونه با پی1 رقابت کنه فکر نکنم بتونه جای پی1 رو پیش من پر کنه.
تنها عیب های گوشی های سیمبین سونی اریکسون مانند W960 و P1 در نزد من اینه که دوربینشون لرزش گیر
نداره و قدرت شاتر خوبی هم ندارند. البته من گوشی های سیمبین دیگه رو نام نبردم چون فعلا این 2 گوشی
جدیدتر از بقیه هستند.
اگر این عیب و یا بهتر بگم این کمبود رو تونستند در پی5 جبران کنند به نظر من ارزش عوض کردن پی1 و دبلیو 960
با پی5 وجود داره. اما اگر پی5 قدرت گرفتن عکس در 10 مگاپیکسل رو هم داشته باشه اما قدرت شاتر خوب و
لرزش گیر دست رو نداشته باشه مفت نمی ارزه.
شرمنده سرتون رو در آوردم.البته این نظر من بود و میدونم که خیلی ها هستند که این مسائل براشون
مهم نیست. بهر حال نظر هر کسی محترمه.
اگه بشه P1 رو P5 تبدیل کرد...فایده ای نداره که.
یعنی سونی داره درجا میزنه و p5 با P1 فرقی نداره.
الان که K800 رو خیلی ها دارند تبدیل به K810 میکنند یعنی سونی درجا زده؟
نه ... این کارها رو سونی اریکسون قرار نیست که انجام بده. اتفاقا اگه دست اونها بود هیچ وقت همچین مسائلی رو
نمیگذاشت که اتفاق بوفته. اینها رو منو شما هستیم که انجام میدیم.
تبدیل پی1 به دبلیو 960 رو هم افرادی مثل منو شما بودند که انجام دادن نه سونی اریکسون. اگه از اونها بپرسید
نظرتون چیه که الان UIQ 3 هک شده فکر میکنی بهتون میگن آفرین چه کار خوبی کردید ... ما خودمون بلد نبودیم
این کار رو بکنیم.
تبدیل پی1 به پی5 اگر انجام بشه یک کار کاملا شخصیه و هیچ ربطی به سونی اریکسون نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)