دوستان بازي براي pc كي مياد؟
3-4 ماه ديگه
15 خرداد سال 87 .دوستان بازي براي pc كي مياد؟
اوراكل جان فكر كنم اشتب كردي
مگه اول خرداد نيست![]()
دوست من شما اینو به تاریخ خودمون ببین میشه چندم :
Release Date: Jun 2, 2008
دستت درد نكنه
اميدوارم از اين دورتر نره![]()
يادش بخير اولين بار كه دويل مي كراي 3 رو بازي ميكردم اصلا قدرت اسلحه و فن و ازين چيزا نخريده بودم فقط با ارب قرمز جون ميخريدم خلاصه ورجيل خيلي راحل منو ميكشت بعد فهميدم كه قدرت اسلحه هم به درد ميخوره مثل اويل 4 البته اينم كه دويل 3 اويل بازيي بود كه بايد قدرت اسلحه زياد ميكردي اخه تا اون موقع من بازيي اين جوري نديده بودم !!!
باز شما خوبی !يادش بخير اولين بار كه دويل مي كراي 3 رو بازي ميكردم اصلا قدرت اسلحه و فن و ازين چيزا نخريده بودم فقط با ارب قرمز جون ميخريدم خلاصه ورجيل خيلي راحل منو ميكشت بعد فهميدم كه قدرت اسلحه هم به درد ميخوره مثل اويل 4 البته اينم كه دويل 3 اويل بازيي بود كه بايد قدرت اسلحه زياد ميكردي اخه تا اون موقع من بازيي اين جوري نديده بودم !!!
من اولین باری که بازی کردم روی Ps2 بود . بلدم نبودم خون بخرم !!!!!
همون قول اول بازی منو میکشت . بالاخره یه روز به توصیه یه نفر بازی رو خریدم و همه ی فوت و فن هاشو یاد گرفتم .
يادش بخير من اولين بازي كه به اين سبك خريد و فروش بود انجام دادم بازي Dino Crisis 2 بود
دينوكريسيس كه ترسناك بود ولي باحال من توي پلي استيشن 1 بازي كردم من اون موقع كه براي اولين بار دويل مي كراي 3 رو بازي ميكردم فن ها رو مينوشت نميدونستم چي هستش
راستي بياين يه كاري بكنيم به نظر شما بهترين تاكتيكي كه ميشد دشمن ها رو كشت چي بودش با ذكر نام اسلحه و دكمه ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)