با سلام
من تازه دیروز یه 16G رو خریدم وحالا میخواهم بدونم از کجا بفهمم که unlock شده یا نه واینکه الان با سیم همراه اول خیلی خوب کار می کنه حالا اگه قرار باشه unlock بکنمش ایا بعد از این کار هم کار میکنه
در ضمن ورزن 1.1.3 هستش
ممنون
با سلام
من تازه دیروز یه 16G رو خریدم وحالا میخواهم بدونم از کجا بفهمم که unlock شده یا نه واینکه الان با سیم همراه اول خیلی خوب کار می کنه حالا اگه قرار باشه unlock بکنمش ایا بعد از این کار هم کار میکنه
در ضمن ورزن 1.1.3 هستش
ممنون
اگه با همراه اول کار می کنه قبلا آنلاک شده
اما اگه می خوای به 1.1.4 آپدیتش کنی باید به تاپیک آنلاک آیفون مراجعه کنی
راستی چند خریدی
نمی دونی 8 GB قیمتش چقدره ؟
راستش من دیروز خریدم640
ممنون میشم بگی چه جوری برنامه توش بریزم
دو تا راه داری اول اینکه از توی کامپیوتر روس بریزی که من تاحالا این کار را نکردم
دوم اینکه از توی اینستالر برنامه توش بریز که خیلی راحته فقط کافی برنامه ی مورد نرت را انتحاب کنی واینستال را بزنی
البته باید گوشیت به اینترنت نصب باشه یا ایران سل باشه و یا وی فی داشته باشی
من دوستم تعميرات موبايل داره، ديروز رفته بودم پيشش، يه iPhone نشونم داده بود كه وقتي ديدم فكركردم از جنگ عراق برگشته! يكي گير داده بود كه چرا اين iPhone جاي بند نداره، گرفته بود با مته پشتش رو سوراخ كرده بود!!!
پدرگوشي در اومده بود! حالا اگه شد يه عكس واستون ازش ميگيرم آپلود ميكنم تا به نبوغ اين آقا كمي بخنديم![]()
سلام
دوستان من قصد خريد اين گوشي رو دارم ولي وقتي جزيياتش رو نگاه ميکنم ميبينم مثلا قابليت فيلمبرداري نداره (اگه داره با چه کيفيتي) يا اينکه نميشه با هاش عکس و آهنگ بلوتوس کرد اينا يکم منو دو دل ميکنه
خوب درعوض Wi Fi داره! گوشي هاي جديد نوكيا هم جديدا به Wi Fi مجهز شدن، يا i-Mate !
در مورد عكس، من خودم ديروز با يه iPhone از دوستم عكس گرفتم! كيفيتش هم عالي بود! حالا فيلمبرداري رو نميدونم! اما حتما داره!
اصلا رو Pocket PC هاي جديد اكثرا ديگه دوربين نصب نمي كنن! چون كسي كه Pocket PCميگيره معمولا براي كارهاي اداري و مهندسي ميگيره و احتياج آنچناني به دوربين نداره! تو يه مقاله هم خونده بودم كه تو سري هاي جديد Pocket PC خيلي از شركت ها ديگه نمي خوان دوربين بزارن، اما حالا iPhone داره!
ضمن اينكه به مزيت هاش هم فكركن! مثل كيفيت فوق العاده LCD! مولتي تاچ بودنش! و ... به نداشتن بلوتوس خيلي زود ميشه عادت كرد! من خودم الان i-Mate دازم، خيلي وقته كه بلوتوسش رو اصلا روشن نكردم!
کسرا جان خیلی باحال بود....
جدی همچین کاری کرده؟؟
منتظر عکست هستم
آره! داغون شده بود! حيف اين iPhone نيست؟!!!
به نظر شما هيچ راه نرم افزاري نيست كه بشه با بلوتوسش فايل فرستاد؟
فكر كنم از نظر تئوري بشه! چون به هرحال ازبلوتوس براي Send/Recieve استفاده ميكنه
كسي شده iPhone اش ازدستش بيفته؟ يعني ميخوام ميزان ضربه پذيريش رو بدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)