بله فهمیدم اما لینکی ندارم من یکی از فیلم سینمایی ها رو روی دی وی دی دارم اما بقیه رو نمی دونم از کجا دانلود کنم برای فیلم سینمایی 2 و 3 که سومی از شیپودن کسی جایی میشناسه برای دانلود؟
بله فهمیدم اما لینکی ندارم من یکی از فیلم سینمایی ها رو روی دی وی دی دارم اما بقیه رو نمی دونم از کجا دانلود کنم برای فیلم سینمایی 2 و 3 که سومی از شیپودن کسی جایی میشناسه برای دانلود؟
آقای zed2 من که قبلا گفتم ممکنه بخوان برای شیپودن هم فیلم بسازن.
آقا محمد شما میتونید از این آدرس فیلم ها رو دانلود کنید.آخر صفحه فیلم هاشو گذاشته.البته لینکش تورنت هست:
من که 51-52 رو دان کردم.حالم بدجور گرفته شد.این همه شور زدم ولی هیچ چیز خاصی نداشت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از مانگا یا انیمه خبر خاصی نیست؟؟
خدا را شکر منظورم را فهمیدی.
اره و رفتم دنبالش:
بچه ها یک خبر جدید الان لینک تورنت فیلم ناروتو شیپون امده.
Naruto Shippuuden Movie
البته هنوز کار نمیکنه چون سیتر نداره
خلاصه قسمت 56 شیپون:
ناروتو تمریناتش را ادامه میده همچین با پرسیدن از کاکاشی در مورد اینکه بجز خودش کی دیگر منشا قدرت باد را دارد می پرسد و می فهمد که اسوما هم این قدرت را داره و میره پیش اسوما که قسمتی از قابلیت های این نیرو رو ببینه .
اسوما هم بهش نمونه تش را نشان می دهد و می گوید اگر بتونی کامل از قدرتت استفاده کنی حتی سنگ را ه می توانی بشکافی.در این حین تسوناده به علت احتیاط تصمیم می گیره که نارتو رو به یک ماموریت سطح B بفرسته . در این هین ناروتو می فهمه اسوما پسر هوکاگه سوم بوده
.نکات جالبش هم اینکه موقع تمرین برش برگ با قدرتش موقعی که کپی ها هم همین کار را می کردن . ناروتو اصلی از کپی هاش عقب می مونه و میگه چرا من نمی تونم انجام بدم یکی از کپی هاش میگه اخه تو با من فرق داری
ناروتوو میگه احمق تو منی (اینو باید تو خود این قسمت ببینید تا بفهمید)
یک جای دیگر که اسوما می خواهد برای کورنای گل ببرد.(از شاگردش اینو میگیره)اینو اول می پرسه برای کیه نمی گه بعد که داشت می رفت اینو می گه سلام منو به کرونای برسون .اسوماو موقعی داشت بره شیکامارو میگه ببخشید که نمی تونید بریدملاقات باید بریم ماموریت و اسوما مجبور شد بره ماموریت اخرش که ناروتو و کونوهامارو داشتن در مورد استاد اسوما حرف می زدند .زیاده روی کردن و اسوما
و ان دوتا.
یعنی چی چیز خاصی نداشت ته قسمت بوود فول بادی چیدوری ساسوکه خودش ته تکنیک
انیمه که هیچی اموزش ناروتو مرحله اولش تموم شده رفتن برای ماموریت
مانگا هم هنوز توبی/مادارا با ساسوکه حرف می زنه
کاملا درست اما فکر کنم زبانت ضعیف اسوما پسر هوکاگه سوم که عموی کونوهامارو می شه چون کونوهامارو نوه هوکاگه سوم و هوکاگه هفتم ایندست توضیح بیشتر هرکی حواست بگه تا بدم
سلام واقعا ببخشید که انقدر دیر ببه دیر میام
بزارید تابستون بشه 4 دیقه میام به سایت دعا کنین تابستان بشه
فعلا اگر بار گران بودیم و رفتیم ... بقیشو یادم رفته
سلام واقعا ببخشید که انقدر دیر ببه دیر میام
بزارید تابستون بشه 4 دیقه یبار میام به سایت دعا کنین تابستان بشه
ببخشید اشتباهی پیام رو دو بار زدم
فعلا اگر بار گران بودیم و رفتیم ... بقیشو یادم رفته
Last edited by jangel girl; 29-04-2008 at 14:07.
مگه من چی گفتم؟ شما کاملترش را گفتید .(زبانت چیه؟ زبان من ؟)
اگر باز هم اطلاعات دارید بدید خوشحال می شیم
همیشه دوبله کار میکنی
ببینیم تا تابستان یادت میاد قولت
منون میشم اگه از هر دوتا بدی چون این فایل های تورنت گاهی خیلی توپ دانلود میشن بعضی وقتا هم پدر آدم رو در میارن تا دانلود میشن برای همین چندان قابل اعتماد نیستن
راستی میخواستم بگم چرا این ساسکه این همه نامرد شدهخیلی بیمعرفت شده وقتی قسمت 52-51 رو دیدم حالم از دستش گرفته شد
وقتی توی ناروتو قبلی موقعی که داشتن با گارا مبارزه میکردن ناروتو خواست با گارا مبارزه کنه ساسکه به ناروتو گفت من دیگه نمیخوام شاهد مرگ دوستام باشم خیلی با این حرفش حال کردم ولی وقتی قسمتهای 52-51 رو دیدم حالم از دستش گرفته شد
مخصوصا وقتی که میخواست به ساکورا حمله کنه که اگه یاماتو نیومده بود جلو شاید با شمشیرش شکم ساکورا رو سفره کرده بود
والا برای من سرعت تورنت گرفتن خیلی عالی است از سایتهایی که گفتین همیشه حداکثر سرعت را می ده.
فرمت rmvb می ده ولی بعضی مواقع سرورش اجازه دانلود نمیده یا تاخیر زیاد داره.بعضی جاها هم کیفیتش خراب است.
این یکی هم هست که با ثبت نام راحت می تونی ازش با کیفیت خوب دانلود کنی و همیشه سریع ارائه می کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای شیپونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی من فیلم شیپون را دیدم. تیتراژی که تو قسمت های 20 تا 26 فکر کنم نشون می ده مربوط به فیلم است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)