لعنت به این شانس!!!من از شرکت تکین خریدم1همه چیز خوبه ولی گزارشگر نداره!!!هر چی به تنظیمات ور رفتم نفهمیدم صدای گزارشگر چطئری میاد!!!شما گزارشگر دارید!!کرک مال من 22 مگابایته و حجم بازی 4.14 گیگابایته!!!!!حجم بازی دموی pes 2008 چقدر بود!!!؟؟؟؟
لعنت به این شانس!!!من از شرکت تکین خریدم1همه چیز خوبه ولی گزارشگر نداره!!!هر چی به تنظیمات ور رفتم نفهمیدم صدای گزارشگر چطئری میاد!!!شما گزارشگر دارید!!کرک مال من 22 مگابایته و حجم بازی 4.14 گیگابایته!!!!!حجم بازی دموی pes 2008 چقدر بود!!!؟؟؟؟
دوستان عزیز من وقتی میگم برین از westgame بخرین برای همینه
من خودم از وست گیم خریدم وهیچ مشکلی نداره وکامل هست وصدای گزارش گر به صورت انگلیسی و به صورت فرانسه هست
و هیچ عیبی برای لود کردن سیوهام ندارم
درضمن من دیروز از سفر برگشتم وهمین امروز رفتم وخریدم
میخوام یه حالی بکنم
منم از Westgame گرفتم و FULL بود.
راستی کسی Option File اصلاح شده نداره ؟
من دو تا رم 256 دارم بازی کمی کند اجرا میشه اگه یه رم256 دیگه هم بزنم حل میشه( تو رو خدا جاب من رو بدین اینجا انگار هیچکس منو نمی بینه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
راستی شما تو بازی کافی شاپ و یا مصاحبه ی بازیکن دیدید؟
تو کدوم بخش گالری باید خذید کرد من نمیتونم بخرم؟ دی وی دی من مال tygamaes هست و مشکلی هم نداره
اگه یه رمه 256 دیگه بندازی سرعت که بالاتر نمیره هیچ پایین تر هم می یاد!
Virtul memory تو ببر بالا
کی میگه اینو؟شما فیا 08 نسخه 360 رو دیدین؟
از ماله پیسیه ففیفا بهتره اما نسخه 360 فیفا از این بیشتر نباشه کمترم نیست.همه همیشه از گیم پلی فیفا بد میگفتن که اونو به شکله جالبی تقویت کرده.لیسانس و لیگ و بقیه هم که همیشه از کونامی بهتر بوده.پس میبینین که الان اختلاف که.
کونامی الان شانس اوورده!EA هم اشتباه کد.اگه نسخه nest gen رو برای پیسی هم داده بود الان نصف شماها این حرف رو نمیزدین.
ساله دیگه احتمالا اون نسخه برای پیسی هم میاد.اونوقت اگه کونامی بخواد همین نسخه پر اشکال(مخصوصا از لحاظ حرکت و دویدن) رو بده بیرون بیشتر هواداراش رو از دست میده.چون فیفا هم تا ساله دیگه مطمئنن خیلی بهتر میشه
==========
انقدر نگین بازی سالم و بدونه مشکله.نسخه اورجینال هم بدونه دسته سیوش مشکل داره اونوقت شما میگین ماله من درسته ماله شما خراب
بازیم 4.14 هست حجمش .پس ماله شما یک ایراده دیگه داره رین اسکای50![]()
امسال چون بازي اولين سال انتشار با اين سبك بود يكم مشكل داشت به نظرم اگه كونامي همون pes6 رو با كمي تغيير به بازار ميفرستاد و بيشتر رو اين بازي كار ميكرد ميتونست سال ديگه بازارو بتركونه با pes 2009
بچه هااگه باهاش عادت کنین اونوقت میفهمین که کونامی چی ساخته
قابليت داره كه مثلا بگيم برف يا باران بياد؟
Last edited by Mahiar0; 28-10-2007 at 20:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)