شما تو تک به تک ها چی کار میکنین ؟! من خیلی مشکل دارم ...
شما تو تک به تک ها چی کار میکنین ؟! من خیلی مشکل دارم ...
دكمه كيو رويه كيبورد رو نگه دار بعد ضربه ات رو بزن به گوش راست يا چپ يا هر جا ديگه درصده گل شدنش ميره بالا
تو محوطه ی جریمه که اومدی نزدیک دروازه بان که شدی شوت رو زیاد پر کنی+جهت مناسب به اختمال خیلی زیاد گل میشه
روشی رو هم که jak عزیز گفتن هم کارساز هستش...
میبینم که شما هم به کیبورد روی آوردید!!!!!!!!!
دكمه كيو رويه كيبورد رو نگه دار بعد ضربه ات رو بزن به گوش راست يا چپ يا هر جا ديگه درصده گل شدنش ميره بالا
نه من هیچ وقت به کیبورذ نمیتونم رو بیارم کاش میشد شما با گیم پد بازی کنین تا لذته واقعیه بازی رو میچشیدین
من چون میدونستم اون دوستمون رو کیبورد بازی میکنه گفتم کدکمه کیو رو بگم چون اکثرا با کیبورد بازی میکنن
من خودم از طرفدار های سر سخت pes بودم اما اشکالاتی در pes دیدم که به راحتی نمیشد از آن ها گذشت:
1- نداشتن لیسانس کامل لیگ ها به جز ایتالیا و اسپانیا
2- راحت بودن بیش از حد بازی در ضمن به قول یکی از دوستان وقتی فئتبال را از تلویزیون نگاه می کنیم هوس فیفا می کنیم
طرفدار های pes هم خیلی مغرور هستند و گول گرافیک بازی را میخورند
دوستان هنوز پچی برای برطرف کردن مشکل game pad نیومده.آخه با کیبورد حال نمیکنم و همین هم باعث شده برم pes بازی کنم.دکمه های گیم پد را نمیشه به دلخواه از حالت کلاسیک تغییر داد و تنظیم کرد.!!!!!!!!!
@roozbeh pes7 , منو چی میگی ... من که 3 سال pes رو ادیت کردم و 5 تا استادیوم هم براش ساختم ... از ساکر 2008 نا امید شدم ... چون سوپر باگه !!! دروازه بانش از آماتور فیفا هم اوسکول تره !
به هر حال .... منم با گیم پد بازی میکنم توهین نکنید لطفا !
کی گفته نمیشه؟!؟!؟!؟!؟!!!!!!!!!!!!دوستان هنوز پچی برای برطرف کردن مشکل game pad نیومده.آخه با کیبورد حال نمیکنم و همین هم باعث شده برم pes بازی کنم.دکمه های گیم پد را نمیشه به دلخواه از حالت کلاسیک تغییر داد و تنظیم کرد.!!!!!!!!!
تو قسمت کنترل همونجا که نوشته کلاسیک بقلش یه فلش هستش که میشه به حالت new تغییر داد در ضمن
فکر کنم باید جای شوت و سانتر عوض شده باشه که اونم میشه درستش کرد!!!!!!!!!!
چه طور میشه کل بازی رو سیو کرد؟
لطفا سریع جواب بدین تا مامانم با جارو نیفتاد به جونم و نگفت که درس بخون!!!!!!!!!!!!
اینم یه پچ برای گیم پد
دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Masoud King; 10-01-2008 at 12:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)